עכשיו תבינו למה אני שם עוד שבועיים
הכל על חופשה בקייב
12מישהו יודע מה המצב בקייב מבחינת מחירי בנות עובדות בתקופה של ראש השנה? האם זה זמן בעייתי גם בקייב או רק באודסה ?
הכל על חופשה בקייב
13תגידו מישהו פה קולט מה קורה שם בקייב
אני לא יודע את נפשי מרוב אושר...אני חובב מסאזים ונכנסתי לעשות סיבוב ברשת לגבי מסאזים בקייב ואני פשוט בחלום
תמונות אמיתיות..,מחירים...קבלו: בממוצע מסאז של חצי שעה 50 שח..,מה שפה הגנבים לוקחים 200 ו 250...
מסאזים של שעתיים עם 2 בנות באיזור 100 שח
אני עושה relocation
הכל על חופשה בקייב
14[QUOTE=אוליגופול] תגידו מישהו פה קולט מה קורה שם בקייב
השאלה היא -איזה רמה וגיל אותן בנות שלוקחות 50 שקל לחצי שעה ומה הן עושות מלבד סתם מסאז' (בתוספת כמובן).
אני לא יודע את נפשי מרוב אושר...אני חובב מסאזים ונכנסתי לעשות סיבוב ברשת לגבי מסאזים בקייב ואני פשוט בחלום
תמונות אמיתיות..,מחירים...קבלו: בממוצע מסאז של חצי שעה 50 שח..,מה שפה הגנבים לוקחים 200 ו 250...
אני עושה relocation
[/QUOTE]
השאלה היא -איזה רמה וגיל אותן בנות שלוקחות 50 שקל לחצי שעה ומה הן עושות מלבד סתם מסאז' (בתוספת כמובן).
הכל על חופשה בקייב
15[QUOTE=אוליגופול]מישהו יודע מה המצב בקייב מבחינת מחירי בנות עובדות בתקופה של ראש השנה? האם זה זמן בעייתי גם בקייב או רק באודסה ?[/QUOTE]
יש עומס יתר, ״הדתיים״ נוסעים להתפלל...
הכל על חופשה בקייב
17חברה ...הפעם לפני שאני נוסע אני עושה הכנה יסודית.
משהו שאני לא יודע איך לעשות זה למצוא שם מישהי מניקה או בהריון.
למישהו יש רעיונות?
הכל על חופשה בקייב
19[QUOTE=אוליגופול] תגידו מישהו פה קולט מה קורה שם בקייב
אז מה תגיד על תאילנד מסאג׳ שעה 20₪
אני עושה relocation
[/QUOTE]
אז מה תגיד על תאילנד מסאג׳ שעה 20₪
הכל על חופשה בקייב
20טורף - אין את הרשת שילב בקייב בדקתי.
Isz1 - התאילנדיות קופות קטנות. פה יש לך דוגמניות על.