כ ילדה בת 22 - דף 5 - סקס אדיר

ילדה בת 22

42
בכללי, יש לי תובנה:
היו לי לאורך השנים כמה מקרים של בחורות ש"עבדו עלי"... נתנו תמורה סמלית ולא לפי המובטח. אף פעם לא כעסתי,לא עשיתי ענין,לא דרשתי כסף בחזרה,לא התלוננתי, כמובן שלא חזרתי לכזאת בחורה אבל אף פעם לא עשיתי מזה מהומה. תמיד זכרתי שמה שאנחנו עושים חוקי אבל בעייתי בעיני החברה הצבועה ותמיד תמיד, אפילו שלא בצדק, בכל בירור או גילוי הבחורה אוטומטית תחשב המסכנה ואתה בעמדת הכח הרע הנצלן אפילו שאין לזה קשר למציאות.בירור כזה כרוך בחשיפה והלם שאפילו האמת תצא עברת טראומה קשה.....לכן גם אף פעם לא לקחתי בחורה למלון, בודאי לא לבית, רק לחדר במכון כשמסביב עוד אנשים. העולם הזה של הליווי אנו מתקלים באמת שבו הבחורות שבעסקה מתייחסות בטבעיות לזה שמין הוא יכול להיות גם שירות, לא פגועות מהעבר ולא נפגעות כמו במיתוס הפמיניסטי הוא סוג של בועה והחברה בחוץ שבויה בשקר הפמיניסטי ורואה את הדברים אחרת. לא לשכוח את זה שהמשתמש הוא בתוך בועה ומפגש עם השקר ששולט בחוץ עלול להיות טראומטי ולכן לא להגיע לזה....

ילדה בת 22

43
אתם חייבים להבין ,
זה באמת כבר תקופה ככה , אתה עושה דיווח ומשקיע ומפרסם בחורה באמת זהב.
ואיך שהוא תוך שלושה ימים הבחורה פשוט נהרסת .

אני מתחיל לחשוב שלא משתלם לפרסם בחורות איכותיות פה ועדיף להשאיר אותם לקהל מצומצם יותר .

ילדה בת 22

44
הבחורה יצאה משליטה ומאיימת על כל מי שמתקשר אליה, אבקש ממי שיש לו טלפון לא להעביר ולא להתקשר בכלל!
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

ילדה בת 22

45
מקסימום להבא תשמור את הטלפון לעצמך ולפחות בתור התחלה תשתף בפרטי עם חבר או שתיים מהפורום ואם אז אחרי שהחברים יידגמו ויהיו סימנים ליציבות אצלה אז תפרסם בפומבי כמובן באישורה
כנראה שלא ציפתה ללחץ והבינה לאיזה מקום נכנסה והתחילה לאיים בכדי שיירדו ממנה
יום טוב ושנה טובה חברים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”