כ מרגריטה פרטית בת ים !!! - דף 7 - סקס אדיר

מרגריטה פרטית בת ים !!!

61
חברים שלום ברצוני להודות לרב רוני על שאיפשר לי לפגוש את השפנפנה.
נוסע לבת ים לפגוש את מרגריטה שחומה גבוהה עם שיער שחור פחם חיוך מזמין נכנסתי לחדר במלון וגיליתי אור בוהק בקצה המנהרה כדי לשבור את הקרח הזכרתי את כבוד הרב
אחרי מקלחת מרעננת נכנסתי לחדר השינה ושם היא דכבה על הבטן ובתנועת אצבע הזמינה אותי להיצוע קידוח וגינאלי
ברגע ששכבתי על המיטה היא טרפה אותי בלשונה מתחילה לנשק אותי ולצרפת אותי בכל הגוף עד שיורדת אל החבר ובהרף עין מכניסה את כולו לפה מציצה מהירה מאוד עם שליקת ביצים אחרי כמה דקות אני מרגיע אותה והיא בחיבה מורידה הילוך...
לאט לאט אני הופך אותה ומתחיל לטפל בגופה המושלם שחום צבע העור כבר אמרנו חזה סיליקוני נהים למגע כמעט טבעי גוף ללא שיער מנוש חלק ומאוד נעים ולאט לאט מתחיל לטרוף אותו ומוסיף אצבע והפילו שניים והאישה מאוד נהנת ומתיילה לכרוך טת רגליה סביב צאוורי
מבקש חליפה וממש גולש לתוך מנושה מהרטיבות לאיר כעשר דקות דל קידוח אני מתפוצץ
לסיכום מאוד ממליץ אישה מדהימה נעימה ובעלת שירות גבוה , מקלחת נקייה וגדולה מגבות נקיות שירות הדיב ומעולה ומעל לכל גם אשת שיחה

מרגריטה פרטית בת ים !!!

63
מרגריטה חזרה, ואין דרך טובה מזו לפתוח את השנה החדשה.

פותחת את הדלת על עקבים, 1.80.
בגד ים חום שנבלע בצבע גופה השחום.
שיער שחור חלק וארוך.
חזה בינוני/גדול ועומד (ניתוח הרמה לפני 3 חודשים)
שיניים לבנות וישרות.
עיני דבש עם ריסים ארוכים.
פטמות עם עטרה קטנה המזדקרות דום עם מגע הלשון.
לא רזה ולא שמנה, פשוט אישה יפה וסקסית.

איזו כימיה, נשיקות צרפתיות של מאהבת, עומדים בסלון מתנשקים ומתחבקים ארוכות, חופן את שדיה וישבניה העסיסיים תוך כדי שהנוף של הים נשקף מהמרפסת, תענוג.

במיטה היא לא מתעייפת, מוצצת נהדר כולל גרון עמוק, מציצה רטובה והמון רוק, מוצצת ביצים אחת אחת, ליקוקים לבצים ולזין.

זיון ברכיבה שלה כשאני שוכב על המיטה, יודעת לזוז, הרגשתי את הרטיבות דרך הקונדום. זיון ארוך ואינטנסיבי עם המון נשיקות צרפתיות ואני נותן לה למצוץ לי את האגודל תוך כדי שאני מזיין אותה.

לקראת סוף השעה חזרנו למציצה כשאני על הברכיים, והיא מוצצת לי על ארבע, השכבתי אותה על הגב והתחלתי לאונן לה לתוך הפה כשהיא מוצצת ומלקקת את הזין.

ברגע השיא פתחה את הפה כדי לקבל את השפיך, אבל משום מה החזה שלה קרץ לי יותר, בא לי לראות את הזרע הלבן על החזה השחום שלה והשפרצתי את כל המטען על שני שדיה כשאני מורח אותו תוך כדי ומכסה כל פיסה מהחזה העסיסי שלה שקיבל גוון ברונזה שקוף...

מקלחת משותפת, סיבונים הדדיים ונשיקות צרפתיות, סוף מושלם לשעה של gfe מהנה במיוחד.

ככה צריך להתחיל שנה, תודה לך מרגריטה, אני אחזור!

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

מרגריטה פרטית בת ים !!!

66
[QUOTE=pinnochio]
מרגריטה חזרה, ואין דרך טובה מזו לפתוח את השנה החדשה.
ככה צריך להתחיל שנה, תודה לך מרגריטה, אני אחזור!

[/QUOTE]
הי פינוקיו...
אני מסכים אתך,אכן אחלה מרגריטה ...Star
מה שאני הכי אוהב במלון הזה,שלאחר שאני מסיים עם מרגריטה,אני עולה שלוש קומות במעלית.....
סוויטה זהה,אותו נוף מדהים,רק חור תחת אחר...התחת של לנה בת לנצר משפחת זונות מאוקראינה ....Tongue
ואחר כך אומרים שלא טוב לנו בארץ הקודש.חיוך
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

מרגריטה פרטית בת ים !!!

68
אם מחפשים את המספר שלה מגיעים לאתר עם סיומת co.il וקבוצה מרשימה של בחורות.
יכול להיות שאפשר לפרסם כדרך תורה ברמיזה, מחפשים בגוגל באנגלית סקס-בנות.סיומת ישראל

מופיעה שם במלוא תפארתה עם בנק מטרות מרשים אם התמונות אמיתיות.

אני בעצמי מנסה לתאם ולטעום את היישבן המפואר שלה, במידה ואצליח אדווח כמובן

מרגריטה פרטית בת ים !!!

69
לפני כשבועיים מקבל הודעה לוואטס אפ"היי אהיה בארץ בתאריך 7.9,בהתחלה לא הבנתי מי זו אבל לאחר שהסתכלתי על תמונת הפרופיל הבנתי שזו נערה עובדת,שאלתי לכמה זמן באה,אמרה שהיא לא תיירת והיא מתגוררת בבת ים,מידי פעם שלחה בוקר טוב וכל מיני שיחות קטנות,הגיע התאריך היעד,לאחר כמה ימים ששמעתי את ה550 שאלתי אם יש מה לעשות,אמרה לא,אז אמרתי לה יפה שאני לא מתכוון להטריד אותה יותר,ונפרדתי ממנה.פעם זונה הייתה עולה 250 לבית,או 180 לבוא למכון,להזכירכם המחייה פעם הייתה יותר קלה והנערות יותר זולות שזו אכן פרופורצייה טובה,היום המחיר פי שלוש והמשכורות עדיין כמו שהיו ככה שאין סיבה שאחד כמוני ילך לאיזו פוסטמה וישלם לה 550,מילא התפשרתי על 400 שזה גם יותר מידי,אבל מעל 400 זה כבר שחיטה,ואתם רק עוזרים להן לשחוט מישהו אחר(אולי חברכם לפורום) בזה שאתם באים ומוציאים כאלה סכומים,אם כולם היו כמוני אז המחירים היום היו עולים גג ל300 לבחורה כוסית,תחשבו על זה,ואחרי זה אתם פותחים פה שרשור על מחאה שיעני לא משלמים מעל ל400????אם אתם מפרים חוזה עם עצמכם אז אין מה להוסיף בדבר,פראיירים תמיד היו וישארו.
בחורה צריכה להזדיין כל עוד רוצים אותה,אחרת יהיה מאוחר

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”