לא יודע מה חשבתי לעצמי כשהחלטתי לחזור אליה. בעבר השירות שהייתי מקבל אצלה היה שעה שלמה של עיסוי מקצועי + הרפיה אחת בהתחלה ואחת בסוף- 300 ש"ח. לא רע, העיסוי היה מעולה וההרפיה גרועה.
בכל מקרה, לא עוד. לבחורה יש חוקים חדשים.
1. על השירות שנתנה לי בעבר רצתה הפעם 350. אמרתי לה אין מצב במחיר הזה, ביי. בסוף אחרי מסע שכנועים מצידה סיכמנו על 45 דקות עיסוי, הרפיות בהתחלה ובסוף.
2. לא מתפשטת. לדבריה בקרוב תתחתן, וזה לא מתאים. לא מתאים גברת?? תחליפי מקצוע.
3. אין יותר מיטת עיסוי. יש מזרון על הרצפה. כן, זה נורא כמו שזה נשמע. המזרון דק ובמקום לשחרר שרירים, אני יצאתי עם שרירים תפוסים יותר. המיטה מקופלת בצד בחדר, לא יודע אם מי שיתעקש יקבל.
4. הרפיה- עושה עם כפפה חד פעמית. גם ככה ההרפיה שלה הייתה גרועה, עם כפפה חד פעמית זה ממש ממש גרוע. הצלחתי לשכנע אותה להוריד את הכפפה, בתנאי שאזהיר אותה מראש לפני שאגמור כי היא לא רוצה לגעת בזרע. היא קוראת לזה "עירום" ורוצה על זה יותר כסף כעיקרון. (לא קיבלה. עירום של מה? כף היד?).
אני אחד שיכול לגמור בכיף פעמיים ושלוש בשעה- אצלה מאוד קשה לי אפילו פעם אחת.
אחרי ההרפיה הראשונה, בתחילת העיסוי, אמרתי לה שאולי נוותר על הפעם השניה (והיא תחזיר לי 50...) אבל היא אמרה (באדיבות יש לציין) שהיא כבר עשתה לי הנחה, אז אי ביצוע הרפיה שניה לא תגרום לה להחזיר לי כסף.
סיכמנו שנראה בהמשך אם נעשה או לא, אבל פתאום היא אומרת לי- נגמר הזמן (45). אם תרצה עוד הרפיה- זה בתוספת.
וזה למרות שהבהרתי לה בפירוש שאין עליי יותר מ-300 ש"ח, וגם אם היה היא לא הייתה מקבלת.
ההגיינה אצלה, לפחות מבחינתי, תמיד הייתה לוקה בחסר. ולא ארחיב, מפאת כבודה.
הבחורה טסה היום בלילה לארה"ב, למשפחה. ולא, זה לא תירוץ למה שעברתי. אמרתי לה מראש בטלפון שלא חייב בכוח, אם לא מסתדר לה והיא לחוצה, נוותר.
שורה תחתונה- הנפילה הכי גדולה שלי.
משטרת ר"ג לא רחוקה מהבית שלה. חשבתי לגשת להגיש תלונה על עוקץ.