כ מורן - סקס אדיר

מורן

1
מורן ישראלית ממוצעת בלונדינית גבוהה יחסית גוף נחמד אבל חסרת חזה נפגשנו לשעה מלאה יודעת את העבודה אבל צריכה כיוון והדרכה מציצה מושקעת עם הרבה משחקיי לשון ושליקת בייייצים אחרי עשר דקות של שאיבה על החבר עולה חליפה ועוברים לדוגי וכאן חברים מסתבר שמורן שלנו אוהבת דוגי ודוגי עצבני פימפום מהיר בתוספת של הצלפות ליישבן ו גמירה הגיעה מורידה את החלפיה וממשיכה למצוץ ולדרישתי כבר אמרנו חומר ביד היוצר , בקבוק מים סיגריה ועוברים למספר 2 שוב שאיבה נעימה שוב חלפיה אבל הפעם מחוספסת שאני הבאתי מרים את רגלייה על כתפיי וחודר לתוך מנהרת הדבש ויץחברים החלפיה המחוספסת עושה את עבודת ומורן שלנו מתפתלת כמו חמאה על מחוות לוהטת ...
בדרך כלל הגירה השניה אצלי לוקחת מליון שנה בערך ואחרים שהגגרת גומרת עם רעידות היא דוחפת את הזין לפה בשאיבת וואקום כאות תודה עשרים דקות של שאיבה ואני משפריץ לגרונה בהנאה
אם אני אחזור רק במשבר כי אני אוהב חזה גדול ותחת שלה אין את שניהם אבל רק בשביל השאיבה אני אשבר ואחזור

מורן

2
תודה.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

מורן

6
המתנסה ברוך הבא,

מעט עצות בענייני כתיבה , השם מורן יפה אך הוא לא נותן הרבה. אנחנו מעונינים בד"כ לקבל :
מיקום של הגב' (קודם כל עיר, רצוי עם התרשמות מהמקום-ניקיון, דיסקרטיות וכו)
מחיר - זה "דיל צ'נג'ר" לרובנו
מבנה (של הגב') - פה נתת את הנדרש
זמן- כמה ואיך הוא מתנהל (מתקתקת, גולשת)
פרטי התקשרות - אם יש וניתן, אם לא תפנה לפרטי

עד כאן המלצותיי

בהצלחה בדרכך בפורום

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

מורן

7
חברים יקרים שלום לא האמנתי שכך תיהיה התנפלות מבקש קצת להמתין ולהיות בסבלנות אי אפשר שכל הכרישים יקפצו על אותה בת ים לאט חברים ולקחתי לעומק ליבי את הערה של פינוקיו ידידי ומבטיח לא לפשל פעם הבאה ובנוסף מבטיח גם להיכנס יותר לפרטים הקטנים כל הערות נשמרו

מורן

9
המתנסה אחלה בוקר!!
אתה מפרסם את מורן הוא רק שליח שלה??
מה זה הפוסט הזה בדיוק??
אין בו שום תועלת לחברים.
פרטית/או מפרסמת??
מחיר/איזור/מקום מפגש??
גיל??

נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות
שלח תגובה