כ הכל על חופשה בקייב - דף 3 - סקס אדיר

הכל על חופשה בקייב

22
אנשים תפנימו קייב זה בית זונות ענק בכסף שלנו שם אנחנו עשירים הכל זול, מבחינת בחורות רגילות תקשיבו מי שלא מצליח בארץ גם שם לא יצליח זה אותו עיקרון אל תחשבו שהבגלל שיש לכם כסף הם יזדיינו איתכם, מי שיוצא למועדון בארץ זה בדיוק אותו דבר, רק ההבדל הוא שהנערות העובדות איכותיות וזולות רק זה ההבדל אנשים

הכל על חופשה בקייב

23
אני רואה שכולם פה חולקים מידע בכזו נדיבות שאני אאלץ לעזור למידע להשתחרר.

יש לי רשימה מכובדת של נותנות שירות פצצות במחירים טובים עם חלקן הייתי עוד בסיבוב הקודם לפני כמה חודשים. מי שרוצה לנדב מידע עכשיו אחרי שהוא יודע שיש לי לא מעט בעצמי מוזמן לפנות לפרטי.

הכל על חופשה בקייב

26
הבהרה לאור ההודעות שנשלחות אליי הנוגע לקייב
לא מסוכן אם תתנהג רגיל ולא תעשה בעיות והכל יהיה בסדר כסף תמיד עליך לא להשאיר במלון אל תסמוך.בערבים אפשר ללכת למועדונים ברים פאבים מסעדות כדורגל אם אתה אוהב,בחורות זה כמו בארץ תלוי בך אל תחשוב שאם כסף תוכל לקנות בחורות רגילות או שהם יותר זורמות מפה טעות!!, הפלוס היחיד זה המחירים של הבנות בתשלום והמחיה

--

הכל על חופשה בקייב

27
כמה הבהרות לאחר שקיבלת כמה הודעות פרטיות--במלון שהייתי היה בעיה להכניס בחורה לחדר שילמתי שוחד קטן זה עזר אבל לכו תדעו על איזה מלון תיפלו לגבי דירות אין לי מושג.המצב די טוב לא נתקלתי בשום בעיה שם מבחינה ביטחונית.שפה תעזור בהחלט, אני אישית היכרתי במועדונים הייתי בקאריביאן ודי נהניתי אין במועדונים סלקציה רק צריך לבוא בלבוש נורמלי ולא עם כפכפים וכאלה האלכוהול זוללדוגמא 10 שח בירה במועדון טווח המחירים לפי דעתי יש מ100 שח לשעה עד אין גבול תלוי באיכות. להכיר בנות רגילות תלוי בכם בלבד זה כמו בארץ
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”