כ ורוניקה בת ים - סקס אדיר

ורוניקה בת ים

1
" רבות בנות עשו חיל, ואת עלית על כולנה.." (משלי לא, כט)
" רצה הקדוש ברוך הוא לזכות את ישראל, לפיכך הרבה להם תורה ומצוות" (משנה מסכת מכות, ג טז) ואני אוסיף- לפיכך הרבה להם בחורות עובדות, אך לא כל אחת היא כוורוניקה..

אמנם איני כמו אדמורוני.. אך מרגיש הצורך לדווח..
איני מדווח הרבה בעיקר בגלל העובדה הפשוטה-שאיני משתשמש הרבה בשירותי הבנות המקסימות.. בין אם עקב חסרון כיס, ובין אם פורק אצל הלא חוקית הקבועה..

אך רצה הגורל, והחלטתי לאחר שנכנסתי כטבולא רסא לשנה החדשה- לפתוח אותה באיזה זיון טוב. כמו שצריך..

מהבוקר אני מנסה לתאם עם דאשה האנאלית- לא זמין.
קיילי המדהימה שרוני משבח- לא זמין
לורין-לא זמין וכן עוד ועוד... מגוון רחב של בנות העוסקות במקצוע של רחב- לא זמינות..

ראיתי המלצה על העלמה שנראית טוב. החלטתי לנסות.
מתקשר עונה הפקידה. ורוניקה תפוסה.. מבקשת שאנסה שוב אולי הבחור ביטל. מנסה שוב- לא ביטל. קבענו כבר לסוף היום ואם יתבטל תתקשר.
מתקשרת שפנוי מוקדם יותר 14:30. שמחתי ושייכתי הגורל לכך שאיתה אמור להיות..
נותנת מחיר בטלפון- 500 לשעה ללא מסלול קצר עושה הכל לא אנאלי.

כעצת אדמורוני- מגיע מצויד בשוקולד ובקבוק יין, מבושם.
מפנה לרח' סוקולוב מגיעה בשעה הייעודה.
פותחת לי את הדלת ורוניקה. גובה 160. לבושה בכותונת סאטן אדומה וסקסית, נעלי עקב.
חיוך ממיס.. שיניים יפות. ריח משגע. שרשרת זהב דקה על הצוואר, עיניים כחול ירוק.שיער שטני ארוך. גוון עור שחום.
מגיש לה התשורה, מחייכת קוראת לי "בובצ'יק" (מסבירה שזה מחמאה..)
מתיישבת על המיטה. מנשק אותה. מבחין בחזה. וואו! אחד היפים שראיתי. עומד. זקוף. וויתרתי על הראיון.. לא הייתי צריך. כל כך רציתי להרגיש אותה. עמוק, עלי, מתחתי..
אבל במקום היא מראיינת אותי.. שואלת אם שעה שלמה, או 40 דקות ב400.. כלומר יש אפשרות. בחרתי בשעה שלמה
מעביר האתנן, מוציאה מגבת הולך להתקלח.
בינתיים הורידה הכותונת, ומתחתיה מחוך תחרה משגע.
משכיב אותה על המיטה, מתחיל במזמוזים, נשיקות. מלטף החזה והיא עוצמת עיניים, נראה שנהנית.. גם אם הצגה- נעשתה בטעם.
מפשיט אותה.
שוב- טומן ידי וראשי בחזה המשגע.
יורד בנשיקות אל בין רגליה. כוס מריח טוב, מגולח טוב. שוב עולה- זיון בין השדיים ומציצה תוך כדי.
מתהפך על הגב- מוצצת בלי גומי. מציצה עמוקה. רטובה. מקצועית. מוסיפה ידיים.. כמו שאוהב.
הופך אותה ל69- תוך כדי דוחף אצבע ולשון לתחת. לא מתנגדת, אפילו נהנית...
מבקש קונדום..
מתיישבת עלי עם הגב אלי.. מזיינת אותי ברכיבה כרבע שעה.
קם מזיין אותה בדוגי- שואל על אנאלי.. אולי בכ"ז? לא מאשרת.
נו.. מילא.. לא צריך.. התחת המדהים שלה לפני, ואני בטפיחות עדינות עליו, מוסיף אצבע בין רגליה.. די בטוח שגמרה לפי הרעידות והרטיבות.. משכיב אותה בקצה המיטה, אני על הברכיים ברצפה- רגליה על כתפי.. מפמפם חזק עד שלא יכול אל מול המראה המשגע הזה וגומר פעם ראשונה..
שיחה קצרה- מספרת על עצמה.
סטודנטית. לומדת פסיכולוגיית ילדים. סנט פטרסבורג. עו 10 ימים חוזרת ללימודים. שם.
מסאז' קצר, ליטופים, חירמונים.. וסיבוב שני..
לא תמיד בטוח שאצליח.. מתחילה בעבודת יד, עם עזרה שלי ושל ג'ל, ממשיכה במציצה מושקעת מאד... עד גמירה בפה..

שורה תחתונה- אחת היפות שהייתי אתן לאחרונה ובכלל.
שירות מכל הלב.
איני יודע אם השוקולד והיין או שככה תמיד.. לי היה מעולה.
כשיצאתי- שמתי לב שהשוקולד והיין מונחים על השידה- ליד עוד כ-10 חבילות שוקולד....
רוני- בין אם בהמלצתך, או לא.. אנו דואגים לאוהבי המלאות שיהיו לטעמנו.. זה בטוח..

ורוניקה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9394

ורוניקה בת ים

2
[QUOTE=בוטן מתוק]
אמנם איני כמו אדמורוני.. אך מרגיש הצורך לדווח..

איני מדווח הרבה בעיקר בגלל העובדה הפשוטה-שאיני משתשמש הרבה בשירותי הבנות המקסימות.. בין אם עקב חסרון כיס, ובין אם
איני יודע אם השוקולד והיין או שככה תמיד.. לי היה מעולה.

כשיצאתי- שמתי לב שהשוקולד והיין מונחים על השידה- ליד עוד כ-10 חבילות שוקולד....

רוני- בין אם בהמלצתך, או לא.. אנו דואגים לאוהבי המלאות שיהיו לטעמנו.. זה בטוח..

ורוניקה:

[/QUOTE]
שלום בוטן מתוק....
ראשית... תודה רבה לך על הדיווח...מוחא כפייה
שנית...אין צורך להיות כמו רוני,או כמו טוני,תהיה תמיד אתה !!!
בדרכך שלך כתבת דיווח יפה,מצחיק,מקסים,משעשע,ומחרמן........
כשמך כן אתה ..."בוטן מתוק"
תודה לך...המשך כך ....אצבע למעלה
נ.ב
אני מאוד שמח לשמוע שהחברים בפורום...מקבלים את הבנות המקסימות בשוקולדים.
כל הכבוד לכולכם.....מוחא כפייה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

ורוניקה בת ים

3
דיווח מעולה. הצחיק אותי ה 10 חבילות שוקולד שהיו על השולחן שלה.
זה כמובן בזכות המלאך רוני.

אם אי פעם ימסדו את הזנות בישראל, אמליץ על המלאך רוני.. לטפל ברווחתם ובהנאתם של הבנות.

ורוניקה בת ים

5
בוטן מתוק, אני שמח שדיווחת על הצדיקה ורוניקה כי כמעט שכחתי שהייתי אצלה.

בחורה נחמדה, יפה ושירותית, ביקרתי אותה לפני שבוע+
לא דיווחתי כדי לשמור על פרטיותי.
בחורה מלאה אבל סקסית, פנים יפות, מטופחת, בחורה ברמה, יש לה ניסיון במקצוע...
הגעתי מוקדם בבוקר, היה קשה להעמיד זיקפה ב11:15 בבוקר... התחילה במציצה טובה... אחרי 10 דקות הולבש גומי אבל לא הצלחתי לזיין אותה בדוגי כי האיבר לא התרגש מהסיטואציה, לאחר מספר החלפות של תנוחות העמדתי אותה על הברכיים, נתתי לה נשיקה בלחי וביקשתי שתפנק אותי באוראלי, אמרה שאפשר לגמור בפה, מחאתי לה כפיים וצעקתי URAAA... היא צחקה מהתגובה שלי ונתנה לי מכה ברגל עם חיוך ומבט מגרה...
מפה לשם המשיכה למצוץ המון המון זמן ועד שלא לקחתי את המושכות לידיים לא הצלחתי לגמור, חיכתה בסבלנות עד שאני אסיים והלכה לכיור. שטפה את הפה ובאה אליי למיטה לפוצי מוצי ודיבורים ברוסית כי נשאר קצת זמן. אשת שיחה מעניינת, נהנית בארץ ולמעט לקוח דפוק אחד שהגיע אליה כל השאר בסדר...

לסיכום: בחורה בסדר, לא חוסכת בכסף אלא קונה קונדומים של דורקס וג'ל אדום של דורקס, שוטפת את הפה עם תמיסה אנטי בקטיריאלית.
חסרונות: היו קוצים למטה... צריכה לגלח שם מדי פעם...

לא אחזור כי הבנתי סופית שאני אוהב רזות וקומפקטיות(כריסBroken Heart,ריטהHeart)
COD5 red army - uraaaa / huraaaa cheer
----------------------------

:)

ורוניקה בת ים

6
גם אני הייתי אצלה, ואני אחד הממליצים עליה פה... גם אחרי ייבוש ונסיונות רבים להשיג את דשה, ריטה, לורן... כמעט והתייאשתי כבר וממש התחרפנתי התקשרתי כבר לכל המודעות שיש... לא יודע מה הולך בזמן האחרון... לבסוף ענתה לי הפקידה של ורוניקה, פקידה נורמטיבית, הפנה אותי לסחרוב בבת ים...

הבחורה נראת טוב, באמת אשת שיחה טובה, אומנם לא רזה, אבל גם לא שמנה, יש לה גוף חטוב ויפה, בעיקר השדיים הגדולות שלה, והטוסיק המעוצב והעגול שלה, כמו כן היא נקיה מאוד... התמונות הן אמיתיות ולדעתי בחיים היא נראת בהרבה יותר טוב מהתמונות... אחת השוות... גם שירות טוב...

בקיצור, אחרי התייבשות ארוכה שהייתה לי באותו יום, הפגישה עם ורוניקה פיצתה על הכל מוחא כפייה

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”