שלום חברים,
נסעתי לאחרונה לעבודה בהונג קונג. ידוע שאפשר ליפול שם חזק ולכן עברתי על כל המלצותכם בפורום, יישמתי חלקן ולהלן התרשמותי. פלוס עוד מידע מעניין שיוכל להואיל לאחרים.
יום ראשון הלכתי ל-Fuji Sauna על סמך אחת ההמלצות. להתחיל את השבוע יחסית ברגוע. היה נחמד. אתה עובר מקלחת, נכנס לחדר עם הבחורה (לא יכול לבחור עם מי) שהיא לבושה והיא מתחילה לעסות לך את הגוף. לא המאסז האולטימטיבי אבל בסדר, ולקראת הסוף היא מתחילה לטפל לך באזורים של התחת והקטן. מאד נחמד. ואז פתאום היא מורידה את הבגדים במכה, ומחילה למצוץ.
בגדול, חייב להגיד שאני אוהב את הלוק של האסייתיות אבל הן כל כך רובוטיות (כמו כולם בהונג קונג וסין). הכל מרגיש כמו מתוך פרוטוקול. אין שום רגש, יצירתיות, אילתור. האמת שדיי מבאס. כמו לזיין מכונה. אז בסדרף אפשר להגיד להם מה לעשות אבל זה דיי מבאס.
אז נחזור לגברת, מציצה בסדר, ואז מתיישבת עלי, מזיינת אותי בסדר, בשלב מסויים הופכת אותי עליה במסיונרית וגמרתי דיי מהר כי הגעתי עם מלאי רציני. התחלה נחמדה של השבוע. סאונה זה נחמד אבל זה לא ממש זיון (בתור אחד שהיה ברבה מקומות בגרמניה ושוויץ שאתם יודעים זה המלוכה האולטימטיבית בתחום).
ביום השני החלטתי שאני נוסע למקאו. חירמנו אותי החברים בפורום עם התיאורים. אבל האמת, דיי ניגוס אחרי יום עבודה להתחיל לנסוע למעברות, לחכות לה חצי שעה, לשוט שעה לסין ישוב בין 2 סינים שאוכלים צפרדעים וחזירים די מסריחים משני הדדים...
הגעו למקאו, עליתי על מונית ונסעתי לריו שהבנתי פה וגם הפורומים בינלאומיים הוא הטוב וגם היקר ביותר.
סוף סו הגעתי לריו, נכנסתי לאזר הלוקרים, ומשם לאחר התארגנות וקבלת בריף על המחירים וכו׳ עברתי לאולם הראשי ובחרתי לקבל מחמודה קטנה מקלחת. התחלה מצויינת - בחורה מאינדונזיה, מאד חמודה ומאד שווה, מדברת אחלה באנגלית, קילחה אותי, ליטופים סביב פי הטבעת, חירמונים, אוננות להעמדת מסטר קטן. תענוג. ניסיתי לראות איך אני מביא אותה לאחרי אבל היא התחמקה. שאלתי אותה למה היא לא בין הבנות שמזדיינות. אמרה שהיא לא מספיק יפה. אבל בסוף המליצה לי 3 מספרים. הבחורות שמגיעות ל-Show Time לובשות מספר על החזה. וכך יצאתי לדרך עם 3 מספרי מזל. הלכתי לחדר עם הכסאות נוח, הזמנתי בירות ו-Foot Massage (הכל עולה כסף, גם להפליץ...) וכל הזמן הגיעו בחורות לעניין אותי באוננות וגמירות וכל מיני כאלה. אבל הדפתי אותן כי חיכיתי ל-Show Time הבא. ואכן, אחרי 25 דקות קראו לנו לאולם. נכנסו הבנות, בערך שלושים. יפות. אבל הבעיה שיש לך 5 דקות לבחור כי אז הן נעלמות לחצי שעה. 3 המספרי מזל לא היו והמנהל המליץ לי לקחת משהי שנראתה טוב. בחרתי אותה והלכנו לחדר. שוב, התחיל הפרוטוקול, מקלחת שוב, בודי מאסז, מציצה בסדר, זיון, לא מדהים. אמרתי לה שאני אוהב שהיא לובשת את הנעלי עקב בזיון, אבל לא הבינה מה אני אומר לה וזה גם לא משהו בפרוטוקול...
יום שלישי - הלכתי על ההמלצה של ״סטיב המגניב״ לגבי פמפקין. התכתבנו בוואטס אפ (כלי מדהים לתקשורת עם זונות בחו״ל) - קבלתי את הכל המחירונים, בחרתי שעתיים ב-1800 הונג קונג דולר (900 ש״ח). תדרכתי אותה איך אני רוצה שתגיע לבושה וחיכיתי לשעת השין. הגיעה למלון, בדיוק לפי הדרישות. לא רצתה לשתות (הבאתי בקבוק אלכוהול גדול איתי שיהיה בחדר) והתחילה עם הפרוטוקול. אבל אתה קולט שהיא אחרת, אוהבת להזדיין, יודעת להזדיין. אבל בגלל שהיה שעתיים רציתי קצת GFE בהתחלה אבל היא לא היתה בזה. מקלחת, מציצות עם מים חמים וקרים, עברנו למיטה - האמת כוס אלוהי, מקוקע, מתוק וטעים. ליקקתי אותה טוב טוב, גמרה חזק. עברנו לזיון, העמדתי אותה על העקבים, מול המראה, וזייתי אותה מאחור חזק. משכתי לה בשיער - היה מאד נחמד ושיתפה פעולה. טוב, היא מתעסקת בסאדו אז קטן עליה.
מנוחה, מאסז די מעפן וסיבוב שני.
לסיכום פמפקין, שווה את הכסף, יודעת את העבודה, באה להזדיין ולא לשחק, כוס מדהים ומגרה.
טוב, עד כה, לא חידשתי יותר מיידי.
יום רביעי, חזרתי מאוחר. והאמת נמאס לי מכל האסייתיות.
החלטתי לחפש זונה עמצאית, לטינית (אהובות עלי ביותר)
הגעתי די בקלות לאתר city of love
http://www.cityoflove.com/EN/China/Hong-Kong/independent.aspx?page=2
ומצאתי את הקולומביאנית קריסטינה
http://www.cityoflove.com/detail.aspx?lang=en-US&dID=138853&dStaffID=0&Digest=2zzXZv96uI6XmBXMzOMB4A&c=1119
נראתה לי אמיתית (התמונות) - מיד וואטס אפ. תגובה - אני פנויה עד 12. ואז שאלתי אותה עם התמונות אמיתיות ואם לא אנא תשלחי לי תמונות אמיתיות. מיד קבלתי תמונות מהאייפון, אמיתיות, לא כמו באתר. אמרתי לה תגיעי (2000 ש״ח שעה).
חברים, אחד הארועים הכי מדהימים שהיו לי בחיי (ואני עתיר נסיון בזונות בחו״ל). אין כאלה דברים. אין.
הגיעה בלבוש שחור צמוד, היא מתאמנת כל יום בחדר כושר, כולה מוצקה, תחת מדהים, חזה מדהים, נראתה בהרבה יותר טוב מבתמונות - בת 26, שפתיים אדומות גדולות, שיער מתולתל, חזה אני חושב שטבעי, כוס שמיימי. אלוהים ישמור. ויודעת את העבודה. נשיקות, ריקוד, נתנה לי להפשיט אותה, מקלחת משותפת, פור פליי מלא, GFE מושלם, מציצות, 69, רימינג, מה שאתה רוצה, רק תחשוב על זה והיא כבר עושה את זה, שוב תנוחת אחורה על המראה בעמידה, עקבים, תנוחה נוספת עלי, תנוחה נוספת ועוד אחת. שעה בגן עדן. גמרתי פעמיים. וואוו. איזה מניאקית. מיד אמרתי לה שאני אמור לחזור בפברואר להונג קונג ואני רוצה אותה ל-3 ימים... לצערי אמרה לי שהיא מסיימת את הפעילות וחוזרת למוטב (הגיעה לשנה להרוויח כסף) והיא עוברת להיות מתווכת נדל״ן בברצלונה... איזה הפסד.
באמת אחת המדהימות. הזמנתי אותה לבוקר שוב בעשר (כי היתה חייבת ללכת לקלינט שהזמין אותה ל-12) אבל בבוקר לפני הטיסה הייתי גמור מכל הזיונים והאלכוהול ששתיתי איתה (דרך אגב שתתה איתי כוסית). איזה תענוג אחרי כל הרובוטיות. אבל לא יכולתי יותר ושלחתי לה וואטס אפ שאני מבטל.
אז בקיצור, מי שנוסע עד כריסמס להונג קונג והפרוטה מצויה בכיסו (2000 ש״ח שעה, 3000 ש״ח שעתיים) מומלץ בחום (איזה מנוש יש לה, פאק) - אני עדיין חולם עליה בלילות.
ובכלל, האתר הזה נראה לי די אמין - בעיקר הזונות העצמאיות. יש שם כמה שבטח בנסיעה הבאה שלי אני דוגם.
לילה טוב
69