אווה+לנה.. שתי עלמות בסוויטה אחת...
32דגמתי את לנה ביום ראשון שירותית מאוד מציצה בינונית החלק החלש אצלה רימינג מעולה ליקוקי ביצים פלוס מפשעות ברמה אנאלי חופשי ונראה שאוהבת מאוד חויה טובה אם כי המראה לא משהו
33אויש לנה לנה....איזה זיון הבאת לי!
אוייש רוני רוני...איזה זונה הכרת לי!
תחילת הרומן שלי הקצרצר שלי עם לנה (הלכתי על המסלול הקצר של חצי שעה) החל בסמס לווטסאפ. התשובה מלנה לא אחרה להגיע והיא היתה וואחד תשובה...שלושה צילומים של לנה הכוסית עם בגדים שלא משאירים מקום ל...ועוד צילום בפישוק בלבוש חווה. כל הכבוד לבחורה. יח"צ במיטבם. לימדו כל בנות ישראל.
הזין נעמד לי במיידי והאצבעות סימסו לה לקבוע לי פגישה בדחיפות. לא עניין אותי אם מישהו מחברי הפורום כבר קבע. אני הייתי חם ויצאתי לדרך אחרי שניתנה לי כתובת למלון דירות ולמספר החדש. יאללה, לנה, אני בדרך. בכל רמזור בדרך הצצתי על התמונות והזין צועק הצילו!!!
מדיע לבית הדירות ועולה הישר לחדר. את הדלת פותחת לנה. כפי שכבר ציינו קודמי, לא מלכת הכיתה, אבל בהחלט סקסית ומזמינה לבושה בשמלת מיני צמודה שמדגישה את מבנה הגוף הנשי. שולחת אותי למקלחת ומחכה לי בחדר שינה עם תחתונים וחזיה שחורים. אני נשכב והיא מתחילה לרדת למציצה נחמדה ולא יותר. רק הכיפה נכנסת לפה, אבל בהחלט משתדלת. הישבן מופנה לכיווני ואני משחק לה בכוס ובתחת. כמה דקות של מציצה מסתיימות בבקשה שלי לסקס.
לנה מורידה את התחתונים והחזיה ונשארת רק עם נעלי העקב. זו זונה שמבינה עניין! הקונדום מולבש ולנה מתחילה ברכיבה אוקראינית מצויה. כמה דקות של חיכוך נעים ומבקש מלנה להתהפך למסיונרית אהובתי. וזו היתה וואחד מיסיונרית. לנה יודעת לפשק כמו זונה אמיתית! הרגליים לצדדים, אחוזת לי בישבן ונותנת קונטרות מעולות. מדי פעם מנשקת לי את החזה ואני מפמפם אותה כמו אחד שלא זיין שלושה ימים (כן כן. שלושה ימים תמימים. מישהו הגזים). הגמירה הגיעה. ועוד איזה הגיעה.
קיפול ציוד. ובסיבוב הבא אבקר את אווה.
כל היום חושב על זיונים
36ביקרתי את אווה.
תיאום קל בעזרת הוואטסאפ והופה לבת ים.
בחורה חמודה פנים יפות וגוף יפה כל עוד לובשת משהו. כשהורידה את החזיה נגלה חוסר החזה עם פטמות במבה גדולות (ממש כמו בתמונה ש-Hrmany פרסם אתמול https://whatboyswant.com/babes/show/2154253/category/17 ).
פעם ראשונה שאני רואה פטמות נפולות. זה ממש מוזר
התחת שלה לא משהו ראוי לציון.
לא מבינה אנגלית בכלל והתקשורת היתה בהבעות פנים ותנועות ידיים.
חוויית GFE טובה, מציצה חלשה מאד - לא הרגשתי אותה בכלל, ולא יודעת לזוז בסקס אבל היא צרה מאד!! כשהוצאתי את חבריקו ממנה זה הרגיש כאילו חלצתי בקבוק שמפניה.
דבר אחרון - החליפה מקצוע והפסיקה לשווק דגים. עשיתי בדיקת אצבעות...
תיאום קל בעזרת הוואטסאפ והופה לבת ים.
בחורה חמודה פנים יפות וגוף יפה כל עוד לובשת משהו. כשהורידה את החזיה נגלה חוסר החזה עם פטמות במבה גדולות (ממש כמו בתמונה ש-Hrmany פרסם אתמול https://whatboyswant.com/babes/show/2154253/category/17 ).
פעם ראשונה שאני רואה פטמות נפולות. זה ממש מוזר

התחת שלה לא משהו ראוי לציון.
לא מבינה אנגלית בכלל והתקשורת היתה בהבעות פנים ותנועות ידיים.
חוויית GFE טובה, מציצה חלשה מאד - לא הרגשתי אותה בכלל, ולא יודעת לזוז בסקס אבל היא צרה מאד!! כשהוצאתי את חבריקו ממנה זה הרגיש כאילו חלצתי בקבוק שמפניה.
דבר אחרון - החליפה מקצוע והפסיקה לשווק דגים. עשיתי בדיקת אצבעות...
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
37היי לכולם, דיווח ראשון בפורום. נעזרתי ברבנו והבטחתי לדווח. אז לאחר תיאום קל עם לנה. קבעתי לשעה שלמה. היא חיה רעה. לא ילדה ולא עדינה. אוהבת את זה קשוח וחזק, לא לבעלי לב חלש. נכנסתי, מקלחת. המון מזמוזים, נשיקות, החדרת אצבעות לכוס ולמרעום יחד. מציצה טובה, הולבשה חליפה. התחלנו בדוגי וסיימנו בדוגי. וכל הסיפור חזר על עצמו פעמיים. לפרוק עול באמצע יום עבודה יכול להיות נהדר. חבל שאין עוד מציאות כאלו. מומלץ על המסלול הקצר. מקווה שעזרתי. שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם!