A blast from the past.
אז ירדתי למחתרת קצת.. ולאחר שעשיתי קצת חושבים עם עצמי, החלטתי לשוב להיות חבר פעיל במעגל החברים המבורך הזה.
קראתי נושאים על יוקר השרות בפורום המרכזי וברשותכם, הייתי רוצה לנסות את העניין כאן.
יש מודעה אחת שהרגיזה אותי.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9143
הבחורה טוענת שהיא כוסית על והיא עושה עיסוי עם הרפיה ידנית בסוף שבמהלכו היא נשארת לבושה בחוטיני ודורשת 300 שקלים לחצי שעת עיסוי.
עם כל הכבוד, אני כבר שבועיים הולך 4 פעמים בשבוע לבחורה בשם קירה בקרית חיים ב200 שח לחצי שעה והיא מדהימה בכל אמת מידה שקיימת. והסטנדרטים שלי גבוהים למי שזוכר. עליה אפרט בפוסט נפרד.
זו ההצעה שלי אליכם:
מי מאיתנו שיתקשר לבחורה עובדת או למשרד כלשהו, יאמר בהתחלה "שלום, ראיתי את המודעה בפורום סקס אדיר והייתי רוצה לשמוע פרטים". אני מבין שיש חברים ביישנים יותר ממני שלא יביעו אי שביעות רצון מהמחיר והמשפט הזה בתחילת השיחה יגרום לאותה בחורה להבין שיש כוח צרכני גדול בסקס אדיר.
לדעתי האישית, 200 שקלים לחצי שעה של סקס עם מציצה חשופה הם די והותר. ואם הבחורה נראית מדהים, 250 שקלים. בשום פנים ואופן לא יותר. כמובן כפול כשמדובר בשעה.
ברגע שיבקשו 300 שקלים וצפונה, או לחלופין מעל 150 שקלים לחצי שעת עיסוי(ב150 צריכה להיות כלולה מציצה לדעתי) פשוט תאמרו "מצטער, המחיר גבוה לי" ותגידו יפה להתראות.
אפילו אם מראש המיקום לא מתאים לכם או שעות הפעילות או כל סיבה שהיא.. תדאגו לומר את 2 משפטי המפתח הללו ותוך שבוע אנחנו נראה שיפור הן ביחס והן במחיר לכל מי שיזכיר את הפורום.
רווח נקי לפורום בהיבט הפירסומי, לנותנת השירות בכמות הלקוחות(לאור ביצועים חיוביים כמובן) וכמובן, לנו.
כי רק אם נתאחד נביא לשינוי.
אבקש מכל חבר שיישם את הדרך שאני מציע, לדווח לאחר מכן כאן בשרשור נפרד כגון " אנה מחיפה התרשמות טלפונית". וזה יהיה מאגר המידע שלנו למקומות שהם sexadir friendly.
כי נפילה של חבר פורום אחד, היא די והותר.
בנימה זו, אשוב לדווח ולדגום.
אני מקווה שיצוצו שמות ישנים כמו טידי שימדון אבריסוד וגדולים אחרים שאני בטוח שצופים מפעם לפעם בנו ודמעת געגוע זולגת על פניהם ;)
,