כ השוואת מחירים - סקס אדיר

השוואת מחירים

1
בוקר טוב יקיריי.
A blast from the past.
אז ירדתי למחתרת קצת.. ולאחר שעשיתי קצת חושבים עם עצמי, החלטתי לשוב להיות חבר פעיל במעגל החברים המבורך הזה.
קראתי נושאים על יוקר השרות בפורום המרכזי וברשותכם, הייתי רוצה לנסות את העניין כאן.
יש מודעה אחת שהרגיזה אותי.

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9143

הבחורה טוענת שהיא כוסית על והיא עושה עיסוי עם הרפיה ידנית בסוף שבמהלכו היא נשארת לבושה בחוטיני ודורשת 300 שקלים לחצי שעת עיסוי.
עם כל הכבוד, אני כבר שבועיים הולך 4 פעמים בשבוע לבחורה בשם קירה בקרית חיים ב200 שח לחצי שעה והיא מדהימה בכל אמת מידה שקיימת. והסטנדרטים שלי גבוהים למי שזוכר. עליה אפרט בפוסט נפרד.

זו ההצעה שלי אליכם:
מי מאיתנו שיתקשר לבחורה עובדת או למשרד כלשהו, יאמר בהתחלה "שלום, ראיתי את המודעה בפורום סקס אדיר והייתי רוצה לשמוע פרטים". אני מבין שיש חברים ביישנים יותר ממני שלא יביעו אי שביעות רצון מהמחיר והמשפט הזה בתחילת השיחה יגרום לאותה בחורה להבין שיש כוח צרכני גדול בסקס אדיר.
לדעתי האישית, 200 שקלים לחצי שעה של סקס עם מציצה חשופה הם די והותר. ואם הבחורה נראית מדהים, 250 שקלים. בשום פנים ואופן לא יותר. כמובן כפול כשמדובר בשעה.
ברגע שיבקשו 300 שקלים וצפונה, או לחלופין מעל 150 שקלים לחצי שעת עיסוי(ב150 צריכה להיות כלולה מציצה לדעתי) פשוט תאמרו "מצטער, המחיר גבוה לי" ותגידו יפה להתראות.
אפילו אם מראש המיקום לא מתאים לכם או שעות הפעילות או כל סיבה שהיא.. תדאגו לומר את 2 משפטי המפתח הללו ותוך שבוע אנחנו נראה שיפור הן ביחס והן במחיר לכל מי שיזכיר את הפורום.
רווח נקי לפורום בהיבט הפירסומי, לנותנת השירות בכמות הלקוחות(לאור ביצועים חיוביים כמובן) וכמובן, לנו.
כי רק אם נתאחד נביא לשינוי.
אבקש מכל חבר שיישם את הדרך שאני מציע, לדווח לאחר מכן כאן בשרשור נפרד כגון " אנה מחיפה התרשמות טלפונית". וזה יהיה מאגר המידע שלנו למקומות שהם sexadir friendly.
כי נפילה של חבר פורום אחד, היא די והותר.

בנימה זו, אשוב לדווח ולדגום.
אני מקווה שיצוצו שמות ישנים כמו טידי שימדון אבריסוד וגדולים אחרים שאני בטוח שצופים מפעם לפעם בנו ודמעת געגוע זולגת על פניהם ;)

,

אין אנשים- אין בעיות.

השוואת מחירים

2
rapid, היוזמה מבורכת לכאורה, אך אם זאת בעייתית גם יחד.
ליקה המפורסמת מנשר מבקשת 300/400 עבור חצי/שעה.
ויקי מקרית אתא מבקשת 250/500.
אסביר למה אני מביא את שתי הדוגמאות אלו:
ליקה דורשת יותר מסום מקסימלי שהגדרת, אך אם זאת היא יודעת את העבודה והיא יפה לרוב הדעות.
ויקה גם דורשת יותר ממגבלות התקציב שהצבת, אבל אני ורבים אחרים נלך אליה בגלל היחס ומיומנות שלה.

אנא ממך ואחרים, אל תתחילו עם מחאת המחירים גם בפורום הצפוני.
לא מתאים לכם המחיר, תגידו יפה שלום ותחזרו לבית או חפשו תחליף לשעות הפנאי שלכם
או לחלופין, אם המחיר יקר אך התגובות חיוביות - תזדיין בסבלנות ותחסוך כסף.

תמיד תזכרו, כי נערה עובדת היא לא עוד מוצר על המדף של הסופר, אלה אדם כמוכם שמתפרנס כמיטב יכולתו. לא נהנתם מהשרות - תשאירו דיווח בפורום.

גמר חתימה טובה לכולם

השוואת מחירים

7
הומלס יקירי,
אם הנערה העובדת היא באמת כזו שמנסה להתפרנס כמיטב יכולתה כמו ליקה או ויקי שהזכרת, המחיר יכול להיות מוצדק.
אך רובן לא כאלו ואני בטוח שתסכים איתי שרובן ממש לא.מנסות כמיטב יכולתן.. יותר לכיוון של מירב יכולתן להעיף את הלקוח החוצה מהשניה שהוא נכנס.
מקומות כאלו צריכים להוריד מחירים. ליקה וויקי הן פרטיות. ללא פקידות ותאגידים אז היחס שונה והתמורה למחיר טובה. חברי הפורום הם לא ילדים קטנים והם יודעים איפה להביע אי שביעות רצון מהמחיר ואיפה לא.

אשמח אם תשאיר את השרשור לחברים המעוניינים לעשות ניסיון לשפר את התנאים שלנו.
אני לא יודע מה ואם קיים האינטרס אצלך לא לפעול כך אבל כמובן שאיני מאשים אותך בכלום יקירי.
אני כן אשמח להיענות של חברי הפורום ולשמוע את דעתם שכן יכול להיות שאני מבזבז את הזמן של כולנו פה.
אין אנשים- אין בעיות.

השוואת מחירים

8
רבותי, שלא תבינו אותי לא נכון. אני בעד מחירים אטרקטיביים, היות ואני לא מגדל כסף בגינה.
אם זאת מרבית הפוסטים של מחאת מחירים הינם חסרי כל תוכן בעל משמעות.
רוצים לשנות את המצב - דווחו על בחורות טובות ואלו שממש לא בפורום והצביעו ברגליים.
במקום לספר שיש הרבה דגים בים, תשתפו את המידע היכן כדאי לדוג.
אני יחסית חדש בפורום ובזכות חברי פורום שמדווחים מצאתי לעצמי שתי בנות מקסימות - ליקה וויקי.

השוואת מחירים

10
חברים אני מסכים עם RAPID לא כולם שוות מחיר של 250 300 ובכל זאת דורשות מחיר שלא שווה את השירות מחיר של 200 הוא סביר ותמיד אפשר לתת טיפ על שרות טוב כימיה וגם עם בא לך
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”