כ תאילנד-פטאייה הדיווח השנתי פרק א' - סקס אדיר

תאילנד-פטאייה הדיווח השנתי פרק א'

1
חג שמח חברים,
אז כמידי שנה חזרתי אחרי 3 שבועות סוערים של פטאייה,פטאייה ועוד קצת......פטאייה.
הפעם ויתרתי על ביקורים בפוקט,בנגקוק,קוסמוי ( כל כך הרבה פעמים הספיקו די והותר ואין כמו פטאייה). לקחתי מנוחה מהאישה והילדים וטסתי לגן העדן של הגברים.
כבר כשנחתתי כבר יכולתי ישר לחוש את האווירה של תאילנד שכל כך התגעגעתי אליה כולם פשוט מחייכים גם המנקים בשירותים, ישר לקחתי מונית והופ-ליעד פטאייה!
ראדשית לעצלנים שפה ולא קראו דיווחים קודמים שלי הסבר כללי על העיר, עיקר העיר(שמעניינת אותנו) מתרכזת בשלושה רחובות עיקריים אשר הם מקבילים אחד לשני ולאורח הים. אותכם חוצים מספר רב של רחובות אשר נקראים סויים-ברבים- סוי ביחיד.
כמובן שהעיר עצמה הרבה הרבה יותר גדולה אבל בעיקר ברחובות האלה כל האקשן( הרחוב הקרוב לים נקרא ביצ' רווד-שמתחבר לוולקינג סטריט, מקביל אילו סקנד רווד, והשלישי סוי בוקאו).
הרחובות האלה מלאים במסאז'ים,אוכל,מועדנים,ברים,פאבים ומה לא, בינהם בסויים השונים ניתן למצוא בריםפאבים של בחורות עובדות בחלק ניכר מן המקומות גם יש חדרים למעלה למספר קצר ואם לא כמובן שכולן יכולות לבוא למלון או לחדר להשכרה בקרבת מקום.
אני הפעם לקחתי מלון יחסית קרוב לוולקינג סטריט במחיר קצת יקר(3000 באט ללילה -אני מרוויח יפה ובאתי להנות מלון 4 ככובים).
אפשר למצוא מלונות במחיריםהרבה יותר זוילם של 150-200 וכשהייתי בצעירותי גם ישנתי באחלה מלונות של 70-80-90 ש"ח ללילה. ממליץ לכם להסתכל בבוקינג שם החוודים יחסית אמינים ונכונים כמו ןכ ממליץ לסגור על לילה אחד-גג שניים שאם לא ימצא חן בעינכם תמיד תוכלו לעזוב- ובמידה ותחליטו לבסוף להישאר לרוב המחירים הם זהים למחירים ששולמו מראש באתר.
ועכשיו לעיקר- כשהגעתי למלון ישר פרקתי את דברי התקלחתי והייתי צריך לפרוק את המצבורים שהבאתי עימי(הביצים היו מלאות-!!),
אך שנייה לפני זה רציתי להנות ולעשות סיבוב- סיבוב קבלת פנים שבו בנות תופס אתוך צועקות לך ובעצם גורמות לך לחיוך-אין יותר כיף מזה.
ולאחר סיבוב קצרצר רציתי במאת לפרוק את המטען ואין מקום יותר טוב להתחיל בוא את החופשה מאשר סוי 6, אשר נחשב לסוי הכי פרוע( ניתן להגיע אליו ברגל,חצי שעה הלכה מהווקינג סטריט או מוניות של 10 באט אשר יש ה-מ-ו-ן כאלה והן עוצרות לכל אחד ומכיוון שהרחובות המקבילים עם חד סטריים מאוד קל להתמצא-מומלץ מאוד מי שמתקשה שישתמש בגוגל מאפ ויעזר בו). סוי 6 מפוצץ בברים ובבנות מכל המינים וכל הסוגים( גם ליידי בוי, ואם אינני טועה גם כמה הומואים) הדרך לסוי 6 היא בערך 5 דק' נסיעה במונית וניתן לזהות את הסוי בכך שבין סוי 7 לבין הסוי 6 יש הפסקה יחסית גדולה של רחובות ויש בעיקר מרכזים,שטחי מלון וכו'.
הגעתי למקום ופתחתי בסריקה ומעבר יחסית מעבר מקצה אחד לקצה השני, ברגע שסיימתי כבר התמקדתי על אחת הבנות שתפסה אותי והחלטתי לחזור אליה ישר בירה לי בירה לה(230 באט) וישר הצעתי מעבר לחדר(300 באט למקום 700 לבחורה- לרוב הן לוקחות 1000 אך בגלל ש"אני ניראה טוב" לטענתה רק 700), עלינו לחדר 10דק'15 דק' כבר הייתי לבוש כי הגעתי כל כך חרמן כמובן שבמחינתה של הבחורה היה שנישאר טיפה לעוד מספר וכו' אבל ממש לא היה לי חשק מעברל זה שהיא כמעט ולא דברה אנגלית וזה דבר שמבאס אותי.
משם יצאתי להמשך סיבוב באיזור הביץ' רווד בדרך נתקלתי בבחורה ממסאז' שנראתה טובה והייתה ניראת "עדינה" בעיניי מסאז' במקום 300 באט אמרתי לה שאני ורצה אצלי בחדר אמרה אין בעיה תשלם למקום 500 באט שולמו ויצאנו למלון בדרך הבנתי שם היא בקושי מבינה אנגלית (כן נושא השיחה חשוב לי בשביל לבלות ולדבר בסבבה), הגענו לחדר אחרי 40 דק' של מסאז' אמרתי לה שהקופידון שלי רוצה BOOM-BOOM שאלה אותי כמה כסף אתן לה אמרתי לה שאם היא נתהיה טובה היא תקבל כסף טוב מפה לשם עוד לא סיימתי לומר רובינזון קרוזו הבחורה כבר טבלה את ראשה ושאבה את הזין מכל הכיוונים זיון בכל התנוחות בכל החדר עד לגמירה המיוחלת בפה( אני תמיד מבקש מראש ומתנהג אליהן בכבוד אני מאמין שהתאילנדיות מעריכות את זה), היא מכובן ירקה הכל בחוץ אבל שאבה כל טיפה, סיימנו קילחה אותי ניגבה אותי נתתי לבחורה 1000 באט(מאמין שאפשר גם פחות אבל כמו שציינתי כסף לא היווה פה בעיה). מפה לשם השעה הייתי 20:00 הלכתי לאכול משהו ומשם למסאז' רגיל של שעתיים וחצי של סתלבט ואפילו שנץ מאוחר
משם הגעתי למלון התקלחתי והשעה כבר הייתי 1:00 בלילה ויצאתי לווקינג סטריט הגעתי לווקינג מגיעה לאינסומיניה יושב על בקבוק בפינה שלי נהנה מבנות שבאות הולכות ,שואלות נוגעות ומחייכות. התמקדתי על מישהי והעברנו את הערב קצת בצחוקים במועדון פה חשוב לציין- כאשר אתם במועדון הבנות שאיתכם מרגע שהזמנתן אותן לשלוחן נהוג שהן שותות על חשבונכן וזה בסדר גמור(זה גם כסף קטן 300-400 באט כל הערב בלחץ).אבל בהרבה מקרים התאילנדיות מביאות איתן חברות שעוד לא מצאו מישהו להערב וכאן חשוב לעצור ולומר אני אף פעם לא נותן לחברות של לשתות על חשבוני- הן אלופות בזה ואל תתביישו תגידו לא, התאלינדית שאיתכן תכבד את זה ולא תבקש עוד פעם כי היא תפחד שתשלחו אותה אז אין צורך להזמין את שאר החבורת ולת להן להעביר ערב על חשבנוכם(אם בכל זאת בא לכם יש צ'ייסרים זולים ב30-40 באט תזמינו אותם לכולן וגם יצאתן סבבה,לא חייב משקה לכל אחת של 150-180 באט למשקה שבמצטבר יוצא הרבה). דבר נוסף שחשוב לי לציין אם הבחורה שאיתכן שותה יותר מידי תשימו לב המון פעמים התאלינדיות משתכרות לגמרי ופשוט שהן מגיעות לחדר הן נופלות ולא תצליחו לזיין אותן כמו שרציתם, היה לי מקרה כזה ופשוט באמצע הדרך למלון ראיתי שהבחורה לא עומדת על הרגליים ואני ממש לא הולך לבזבז עליה את הלילה החלטתי להזמין מונית שלימתי למונית 150 באט והוא לקח אותה לחדר שלה(אני חזרתי למועדון ואספתי מישהו אחר מהר מאוד), אל תתביישו לעשות את זה.
ועכשיו נחזור למועדון רקדנו אני והבחורה שאיתי והשעה כבר הייתה 5 בבוקר החלטתי לחתוך למלון יצאנו למלון בדרך עצרנו לאכול וכשהגענו למלון הגיעה הרגע שייחלתי לו הפינוק המלא מבחורה( אמרתי לה מראש שאם היא תפנק אותה אני אפנק אותה-לא דברנו על כסף), הגעתי לחדר הבחורה מתחילה להפשיט אותי ואז מתפשט גם היא נכנסו להתקלח והיא מקלחת אותי מכף רגל ועד ראש (דברים שהזכירו לי את ראשית חיי הנישואים שלי ושל אישתי לפני הילדים..:- ) סיימנו להתקלח הבחורה מנגבת אותי משכיבה אותי על הגב ומתחילה ללקק כל חלק בגוף כמובן שמשם המשכנו לזיון בלי הפסקה שנמשך עד 7 וחצי בבוקר ואחרי שני מספרים שהספיקו לי בהחלט פרשנו לישון כאשר אני עם חיוך על הפנים וביצים ריקות (4 גמירות בפחות מ24 שעות עם 3 נשים שונות לא קרה לי מאז תאילנד האחרון:))
בבוקר כמובן שעוד מספר ושיחררתי את הבחורה לנפשה עם 1500 באט- כמובן שהיא רצתה להישאר אבל לא היה בא לי עליה ובמהלך היום אני אוהב את השקט שלי.
משם המשכתי לעשות סיבובים בסוי בוקאו, בסוי 7 כל יום אספתי בנות מהברים,מסאז'ים, ובערב במועדונים.
אני לא אכתוב פה איך התנהל כל יום ויום אחרת אסיים מחר.
אתמצת דברים מרכזיים ששאלו אותי גם בפרטי( המשך הדיווח על סיפורים ספציפים אספר בהמשך בנושא נפרד)
סוי 7- סוי שמפוצץ גם כן בברים הם המון בנות שוות הבאתי משם לפחות 5-6 בנות וכל פעם נהנתי לרוב הן צעירות וחדשות במקצוע ממליץ לכולם לעשות סיבוב לסקור את האיזור ורק אחרי שראיתם את כל הברים תחילטו עם להיכנס.
סוי6- כמו שציינתי הסוי הכי פרוע אולי שיש, לחובבי הליידי בוי( הייתי בעבר עם כמה -ולאחרונה הפסקתי-לא מושך אותי יותר) המקום מלא, הPOOK BAR שהיה בסוי בוקאו נסגר ונפתר בסוי 6), המחירים נעים בין 300-500 לחדר ועוד 700-1000 באט לבחורה למספר קצר- ארוך זה כבר מו"מ שלכם מול הבחורה אם תזרמו ותהיו כיפיים היא גם תישאר ב1000 לאורך זמן מקסימום עוד 1500 לא נתקלתי ביותר( כמובן שהכל תלוי בכם ובבחורה).
באיזור שבין הסקנד ראווד לבין סוי בוקאו יש המון המון ברים עם נשים יותר מבוגרות אני אומר לכם קבל עם ועדה אין פינוק יותק מפנק מבחורה מבוגרת הן יודעות את העבודה בצורה מושלמת!!! לשבת על הבר ושהיא עושה לי דיגי בגב ואחת אחרת מנפנפת כי חם זה פשוט להרגיש מלך העולם. שלא נדבר על הביצועים במיטה.
בסוי בוקאו ובסמטה יחסית צפונית(סוי 21 שחוצה אותה) יש בודי מסאז' שנקרא P.P MASSAGE המחירים שם הם או 2000 באט או 2500 באט לבחורה ל90 דק'.
מכל המסאז'ים שהייתי בפטאייה המקום הנ"ל היה הכי נורמאלי(והכי דומה למה שיש בסרטים) התעקשתי לראות את החדרים לפני ואחרי שראיתי שהחדרים סבירים בחרתי מישהי ועשינו שני מספרים ,אני רק אציין כי כל עניין הבודי על המזרון מבוצע עם שמפו ומים חמים ולא שמן כמו שיש בסרטים( מסאז' כזה ראיתי רק בבנגקוק ששם אני מבקר קבוע לפני כל טיסה- אם יש מישהו משכיר עוד מקום שיגיד). אבל למרות הכל היה יחסית אחלה הבחורה נתנה שירות מצויין(ביקשתי מהמלווה-כשאתם מגיעים למסאז' יש מישהו שמלווה אותכם וממליץ לכם אז ביקשתי מאותו אדם מישהי מאוד שירותית זה היה הכי חשוב לי ובאמת שקיבלתי מישהי מצויינת).
ווקינג סטריט- האיזור המרכזי ביותר שמלא מועדנים ופאבים אין צורך להכביר במילים.
איזור הביץ' רווד- האיזור מפוצץ בזונות שעומדות לצד הדרך חשוב מאוד אני לא ממליץ לעולם ללכת אליהן, מדובר לרוב בנות שלא יכולות להיכנס למועדונים, או לברים בגלל בעיות כאלה ואחרות, חלקן הגדול נרקמוניות, או סתם שודדות,וכמובן שהרבה מהן ליידי בוי (אבל לא אלו שבמועדנים), בכל זאת אם מישהו החליט על מישהי מהרחוב תזהרו תשמרו על הכסף שלכם, אל תלכו למלון שלכם, אל תשתו איתה תהיו ערנייים ושוב במאת שאין סיבה ללכת אליהן-קפצו למועדוןבר תאספו משם מישהי תוך פחות מ-3 דק'.
חשוב שתזכרו עם התאילנדיות סיכמתן איתן על מחיר- כבדו אותן אל תשחקו עם הענייין הזה זה לא נגמר טוב. תהיו אליהן אדיבים תזכו ליחס של מלכים!!!
לגבי מין אוראלי- אני אף פעם לא שמתי קונדום, אבל מעולם גם לא לקחתי בנות מהרחוב.
כל שאר הסקס רק עם קונדום קונדום קונדום ומוודא שוהא לא ניקרע!! הבנות שם רובן יסכימו להזדיין גם ללא קונדום אני אף פעם לא מוכן לזה
תשמרו על החיים שלכם
כל מי שטס לשם-שיהנה אני אני מקנא בו געגועיי למקום
ארחיב בהמשך בהזדמנות לגבי עוד מקומות וחוויות שונותStarStarStar

2
vhrueho צפה בגלילה למטה - אחלה דיווח.
כאחד שהיה מס' פעמים בפאטאיייה אני יכול להעיד הדיווח שלך די מדוייק, ושאתה מבין עניין.

מה שכן, אני לא מסכים איתך לגבי הבחורות בביץ' רואד (אם כי אני הבאתי משם רק פעם אחת בחורה, אחת בת 40 עם חזה גדול, וזה היה בשעה 18:00).

חוץ מזה, אני חייב לציין שאני לא רואה הבדל מבחינת נקיון בין רוב הבחורות במועדונים לבחורות בוולקינג סטריט (ציינת את זה בהקשר של אורלי ללא קונדום), יש בחורות באינסומניה שחצי עולם עלה עליהן, ובדיוק כמוך- זה היה בלי קונדום (אורלי / וגינלי).

3
גבניט לא רק שאני לא מסכים אני אומר זו הטעיה הגובלת בשקר.....ממש ככה
הביץ רוד הוא שוק חופשי בניגוד למעדוניםבאריםוממסדים אחרים.
בשוק הזה יש הכל מנורקמניות (מעט מאוד) עד ליידי בויז אלימים שגונבים או מכים בחבורה,
אבל הרוב אילו בנות רגילות לחלוטין, לפעמים בנות חרמניות שרצו לצאת לזיון חד פעמי בלי כסףעם כסף ובלי מחוייבות למקום כלשהו.
הרוב אילו בנות שהחוף מבחינתן נותן חופש בחירה מתי לעבוד, עם מי לעבוד ואיפה לעבוד....חופש מכל סרסור או מעביד שלוקח מהן כסף ונותן רק עצבים.

בפעם האחרונה שהייתי שם את רוב הבנות לקחתי מהחוף, וחזרתי לכמה מהן מספרים פעמים נוספות עד שנוצרה לפעמים מערכת של לקוח-נותן שירות שבה התקשרתי לבחורה והיא היתה מגיעה אלי למלון ישירות ולא לחוף כמקום מפגש.
דיברתי איתן, התעניינתי ואף ביליתי עם אחד מהן במין אשליה רומנטית כולל בילוי אצלה בדירה (לא חדר, דירה), הבחורה היתה מעין רואת חשבון שנפלה על על תקופה לא טובה וירדה לחוף כדי לשלם את ההוצאות (לא שופט).

הבחור לא דיבר איתן, לא התעניין בהן ולא תהה בקנקנן...החליט לשפוט אותן על פי המראה הכללי והסביבתי וקבע שהן לא יכולות להיכנס למועדונים או ברים שהן נורקומניות,שודדות או ליידי בוזי (יש מיעוט המרוכז במקום אחד בחוף).

אין להן בעיה להיכנס למועדון, להיכנס לבר אין להם סיבה, אם הייתה מבלה מספיק זמן במועדונים ועובר בחוף קודם היית רואה שחלק גדול במועדון הגיעו מהחוף, ואני לא מדבר רק על אינסומיה.
באופן כללי הן מעדיפות לא להגיע למועדון מסיבות כספיות כי צריך לקנות משקה וזה יקר להן ולא תמיד מבטיח לקוח על כן רק אם חשק להן בילוי חברותי עם אז הן מגיעות למועדון כזה או אחר.

דבר אחרון, אם רק היית מדבר איתן היתה מגלה שרובן עבדו בברים רבים, הוותיקות שבניהן, אבל החליטו לעזוב את העניין כי הרבה ברים דורשים מהן כסף, זמן ועצבים שלא תמיד הן רוצות לתת ויודעות שאותו כסף ניתן לעשות בחוף..ממליץ לך לדבר איתן קצת לפני הזיון או אחרי ולהתעניין כדי להבין איך העסק הכלכלי עובד שם מאחורי הבחורות והחיוכים.

.You so need a Daddy, little girl

4
דיווח מעולה ונכון.
הייתי כבר 4 פעמים בפאטייה עיר מעולה שכול הפנטזיות מתגשמות בא.
לגבי ביץ גיירל האמת לא לקחתי אף פעם לדעתי עדיף לקחת דרך הבארים או ישרות מהווקינג סטייט.
דבר נוסף אם הבאת בחורה לחדר המלון לוקח את ת.ז שלה/הפרטים הרלוונטים למקרה של צרה כל שהיא כך שלדעתי עדיף להביא לחדר שלך ולא לחפש הרפתקאות מה גם שתמורת 100-150 באט שזה כ-15 שקלים למונית ישירות למלון שלך שווה את הביטחון.
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

8
גבניט..אי הסכמה זה עדיין מדי...הוא פשוט מטעה...במיוחד את החברים הקוראים שלא היו בתאילנד.
כדאי להסיר ספק אני מסכים במאה אחוז עם דבריך....

אני קראתי את כל הודעתך על תאילנד...ויש לך ידע רב ונסיון לא קטן בנושא...עבורי אתה נכס צאן ברזל בפורום.

.You so need a Daddy, little girl

10
מה שחרה לי מאוד מתי שאני הייתי בתאילנד זה "הליגות" והאפלייה ה"גזענית" ואני אסביר
אם נשים את כל עניין הליידיבויז בצד ונתמקד בבחורות זה הולך ככה.
במשאזים יש בחורות בדרג הנמוך ביותר חלק הן נטו מבוגרות שלא היית נוגע במקל חלק צעירות פצועות ולפעמים יש יציאות פה ושם
אבל בעיקר בכיוון של החמודות שבאות לך בטוב ולא הכוסיות שגורמות לך להתחרפן.
בפאבים יש בחורות ממוצעות לחלוטין חלקן מתחת לממוצע חלקן מעל ולרוב שום דבר שגורם לך לעזוב את הכל ולעוף על מישהי.
יש כל מיני איזורי פאבים מרוכזים בסוי בואקו לדוגמא וברגיל סוי 7 ו 13 בנוסף לפני הכניסה לוולקינג וגם בוולקינג עצמו
לרוב הרמה של הבחורות האלה שוב במקסימום מעל הממוצע.
במועדונים הסיפור מתחיל להיות יותר מורכב והמגוון מתחיל מבחורות הזויות עם שיער קצר או גלח בחצי ראש וקעקועים כל מיני פריקיות לסתם בחורות מבוגרות שמסרבות להבין שנגמר להן הסוס. בנוסף יש את הממוצעת הכוסיות והכוסיות על.
מכיוון שכל גבר מכוון לכוסיות וכוסיות העל מה שקורה שם הוא שילוב מעצבן מאוד. הבחורות השוות באמת יהיו מאוד נחמדות וייתנו לך להזמין אותן לדרינקים אבל השורה התחתונה שהן לא ייזרמו איתך לחדר וגם לא אם תעלה למחיר מעל הסטנדרט לפעמים הן פשוט מחפפות אותך ישר בסגנון של יבייש את הישראלית הממוצעת. הסיבה היא שהן פיתחו עיניים גדולות וחוץ מעניין הכסף הם גם מחפשות מישהו שיהייה בטעם שלהם ואז הכסף שלך כבר מפסיק לשחק תפקיד.
גם בחור שנראה סבבה לגמרי לא יכול להתחרות בכל השרירנים או החתיכים שמגיעים לשם כי כמו שאתם יודעים תמיד יש יותר שווים.
אז מה שיוצא בפועל שאמנם יש לך מבחר מטורף במועדונים אבל בפועל מכיוון שאתה מסנן את כל הליגות הנמוכות בליגות הגבוהות יש בחורות בודדות ולרוב שאתה מגיע אתה כבר קולט שהן התלבשו על מישהו. עכשיו כוסיות העל הן לרוב בחורות שסיימו משמרת בגוגו או כאלה שבחופש מהגוגו קלאב שלהן ובאו למועדון ואם במקרה מישהו יהייה בטעם שלהן הן יסכימו לזרום איתו בתשלום כמובן אבל לכאן אתם מצרפים את ה"באר פיין" שאמנם אתה לא משלם בפועל למועדון על שיחרור הבחורה אלא על משקאות לך ולבחורה בסכום דומה.
מיותר לציין שיש כאלו שייתהפכו עליכם ייקחו רק את השתיה וייעלמו בשעת הדין לכן מבחינתי השיטה הכי טובה היא להקציב 5 דקות ואם הבחורה לא מתחפפת איתך לחדר בזמן הזה עדיף כבר להמשיך הלאה.
הרמה הכי גבוהה היא של הבחורות בגוגו ובמיוחד בגוגו של באקארה. שם יש באמת כוסיות על אבל המחירים הופכים להיות ישראל
להביא בחורה כולל בארפיין שם זה 5800 באט בחישוב מהיר 600 שקל. ואגב השיטה של לארוב להן מחוץ למועדון שהן מסיימות לעבוד ולחסוך את הבארפיין לא עובדת ופרנציפ לא הולכות איתך. עכשיו יש עוד קטע דפוק שהבחורות האלה מעדיפות ללכת עם סינים ויפנים בעיקר בגלל שיש להם זין קטן וכמובן כי הם משלמים יותר טוב. האסייתים האלה מגיעים ב 8:00 על השעון איך שהגוגו נפתח וישר לוקחים את השוות וזה הם עושים באופן שיטתי בכל הגוגואים השווים. כשאני עשיתי את זה הבחורות פשוט סירבו ללכת איתי
הייתי ב 3-4 גוגואים שסימנתי שם את הכוסיות על והן פשוט סירבו ללכת איתי "יש לי מחזור" בלה בלה בלה ושהלכתי להתלונן למאמא סאן כמו שייעצו לי היא ענתה לי במטבע הלשון הנפוץ ביותר בתאילנד "it's up to her"
בקיצור הן רק רצו להוציא ממני משקאות (כי גם על זה הן מתוגמלות) אבל לצאת עם מישהו מהמועדון זה רק עם האסייתים.
והלקח הגדול ביותר מכל הסיפור הוא פשוט ללכת ב HIGH SEASON עם כל ה"עליית" מחירים כי לא ייתכן שתלך לתאילנד ולא ייצא לך לזיין כוסית על.
סקס מוריד עול מלבך
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”