לינה בת 19 בת ים...אני מאוהב !!!
12יופי רוני - אהבה חדשה
הלכה ריטה הגיעה כוכבת חדשה . אין וואקום . כמות הבחורות באוקראינה בלתי נדלית .
מתנשקת באהבה , אין ספק ששוה בדיקה .
תודה רוני
נ.ב - רוני לא כתב מחיר , כנראה המחיר לא עניין אותו . הוא היה לוקח אותה בכל מקרה . על פי היכרותי את התאגיד והפקידה 400 ל-40 דקות ו -500 לשעה .
הלכה ריטה הגיעה כוכבת חדשה . אין וואקום . כמות הבחורות באוקראינה בלתי נדלית .
מתנשקת באהבה , אין ספק ששוה בדיקה .
תודה רוני
נ.ב - רוני לא כתב מחיר , כנראה המחיר לא עניין אותו . הוא היה לוקח אותה בכל מקרה . על פי היכרותי את התאגיד והפקידה 400 ל-40 דקות ו -500 לשעה .
הפוך כל חסרון ליתרון
14[QUOTE=Black]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
כהרגלך לאחרונה black
כותב לבן על גבי שחור....
יפה אמרת,יפה כתבת ....

תודה 

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
15המלצה לאנשים שרוצים לבקר את הגברת ,
תפסו אותה עכשיו כי עוד שבוע היא תרד ברמת השירות לצערי , מניסיון .
17עוד שבועיים היא עוזבת..
באמת ילדה מקסימה.. ממש נהנתי איתה, סיפרה לי איפה הייתה ואיפה עבדה ולמדה ואיך בדקו אותה בנתבג.. אפילו הראתה לי את הדרכון שלה ונראה לי שלא הייתה לה בעיה לתת לי את המספר האישי שלה. אני ממליץ בחום!