קריסטי מתל אביב חזרה
12לא רציתי לפתוח נושא נפרד שלישי בעניין אותה בחורה. אז אני ארשום פה הודעה קצרה במקום הדיווח שרציתי לרשום עליה. קודם כל אני רוצה לציין שאני רשום פה מ2011 ורק בחצי השנה האחרונה הפכתי למשתמש פעיל. אני לא עובד של התאגיד ולא יחצ"ן אלא נמנה על חוג לקוחותיו הקבוע ונמצא בקשר עם חלק קטן(בודדות) מהבנות.
קריסטי ביקשה ממני להעביר מסר קטן:
מי שיתייחס אליה יפה, יקבל יחס יפה בחזרה. יקבל GFE חלקי(לא מסוגלת להתנשק עם כל אחד) . יקבל מציצה חשופה וסקס במגוון תנוחות, יש גם אופציה למסג'.
היא לא תסבול התנהגות בריונית, חסרת כבוד(בן אדם תפס לה היום בציצי איך שנכנס) וסקס מכאיב(אותו אחד... ).
נ.ב. אני יודע שיש פה אנשים טובים, אני מבקש ממי שבא אליה מחר להביא לה ורד אדום(חשוב לא להביא מספר זוגי של ורדים במידה וקונים זר כי במסורת האירופאית זה משמש להלוויות)
לילה טוב.
----------------------------
:)
קריסטי מתל אביב חזרה
13כן כן, רק שניה ... איך שאני מסיים לקנות שוקולד (רק לבן, נכון? או שזו מישהי אחרת, לך תזכור...) בקיוסק ומנגו אצל הירקן, אני קופץ לחנות הפרחים לרכוש זר עם מספר אי זוגי של ורדים...
אנשים פה חיים בסרט. הישראלי הממוצע עובד יום עבודה מלא בשביל לקבל מה שהיא מקבלת בשעה. עכשיו גם יש דרישות ותנאים? התנהגות מכבדת זה מאסט ןמובן מאליו, לא רק לזונה אלא לכל אדם, אבל לגבי כל היתר, שתצא מהסרט שלה ומהר (ואם היית סרקסטי, אז קבל ביטול)
אנשים פה חיים בסרט. הישראלי הממוצע עובד יום עבודה מלא בשביל לקבל מה שהיא מקבלת בשעה. עכשיו גם יש דרישות ותנאים? התנהגות מכבדת זה מאסט ןמובן מאליו, לא רק לזונה אלא לכל אדם, אבל לגבי כל היתר, שתצא מהסרט שלה ומהר (ואם היית סרקסטי, אז קבל ביטול)
קריסטי מתל אביב חזרה
15בפעם האחרונה שהייתי עם שחקנית של התאגיד המדובר אמנם לא הבאתי ורד (כן שוקולד) אבל גם לא הייתי צריך - כבר היו שם קוצים... 

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
קריסטי מתל אביב חזרה
16היא לא ביקשה פרחים, היא ביקשה נימוס וכבוד בסיסי לאישה!!! הפרחים זה משהו שיכול לשבור את הקרח ולגרום לבחורה לתת שירות מהלב.
חלקכם פשוט מנותקים, זה לא קל להזדיין ביום עם 5-10 גברים זרים ולכן השכר בהתאם.
Chico אני מבין אותך, זה לא נעים כשלא מקבלים סקס וכימיה עם זונה אבל זה קורה לכולנו וגם לי קרה ולא דיווחתי מרוב שהייתי מבואס(לבחורה היו דיווחים חיוביים-קארינה מבת ים שאהבה שתופסים לה חזק בציצי אם אתה זוכר...)
----------------------------
קריסטי מתל אביב חזרה
17אומנם לא היה לי מדהים איתה, אבל לא כתבתי מה שכתבתי בגללה, אלא באופן כללי. חלאס עם השטויות. שוקולדים, פרחים, מה עוד? אני מציע שמעכשיו כל מי שהולך לזונה לא יבוא בידיים ריקות אלא יביא איתו בקבוק יין, בייבי דול תוצרת ויקטוריה סיקרט וסט מצעים מפוקס הום, מתנה למארחת. מה נסגר עם האנשים כאן? באנו לזיין או לזיין ת׳מוח?
קריסטי מתל אביב חזרה
18צ'יקו, עם כל הכבוד תאגיד זה לא מכון שאתה בא לתקתק 15 דקות ובורח משם.
אתה הולך לבלות שעה שלמה עם בחורה שנמצאת במבוכה ובמצב לא נעים כי
היא פאקינג עובדת כזונה וצריכה להזדיין עם כל אחד ללא אפשרות בחירה.
ללא קשר לקבלת שירות וסקס טוב על כל אחד שמגיע לבחורה במצב כזה
חלה עליו חובה לרומם את מתצב רוחה במתנות קטנות ומילים חמות.
מדובר קודם כל באנושיות. אולי הכסף שהיא מרוויחה כאן משמש עבור טיפולים
למשפחתה או כל סיבה מצערת אחרת.
קריסטי מתל אביב חזרה
19אני תמיד נותן יחס טוב ומכבד, אבל בסופו של דבר אני לקוח שבא לקבל שירות ולא עובד סוציאלי.
מסכים, זאת לא עבודה קלה, והיא בהחלט לא מתאימה לכל אחת, וזאת בדיוק הסיבה שמשלמים עליה 500 ש״ח לשעה ולא 50.
מי שהעבודה לא מתאימה לה, יכולה לעבוד בלא מעט עבודות אחרות. אם אני יכולתי להזיע את נשמתי מצאת החמה עד צאת הנשמה בשביל כל דבר שהשגתי בחיים, אז גם הבנות יכולות. אגב, במקרה של קריסטי, מדובר בבחורה חכמה ואיכותית שיכולה לעשות חיל בישראל אם תעשה עלייה (היא יהודיה כשרה). ושלא ישתמע חלילה כאילו יש לי משהו נגדה - היא ילדה חמודה ביותר, רק שאין לה שום יכולת להבדיל בין מלפפון כבוש, קישוא מטוגן ובולבול, וככה גם נראה השירות שלה.
מסכים, זאת לא עבודה קלה, והיא בהחלט לא מתאימה לכל אחת, וזאת בדיוק הסיבה שמשלמים עליה 500 ש״ח לשעה ולא 50.
מי שהעבודה לא מתאימה לה, יכולה לעבוד בלא מעט עבודות אחרות. אם אני יכולתי להזיע את נשמתי מצאת החמה עד צאת הנשמה בשביל כל דבר שהשגתי בחיים, אז גם הבנות יכולות. אגב, במקרה של קריסטי, מדובר בבחורה חכמה ואיכותית שיכולה לעשות חיל בישראל אם תעשה עלייה (היא יהודיה כשרה). ושלא ישתמע חלילה כאילו יש לי משהו נגדה - היא ילדה חמודה ביותר, רק שאין לה שום יכולת להבדיל בין מלפפון כבוש, קישוא מטוגן ובולבול, וככה גם נראה השירות שלה.
קריסטי מתל אביב חזרה
20ציקו, בקשר למחיר:
500 שקל זה ברוטו, לבחורות נשאר 200 שקל נטו כי הן מתחלקות עם התאגיד.
הן גם קונות בעצמן את הקונדומים, קרם למניעת חיכוך, כרטיס טיסה ועוד המון הוצאות.
לבחורות בתאגיד אין את הלוקסוס לבקש 1000 שקל למפגש ולעשות ראיונות לפני מפגש
בסקייפ כמו הישראליות המפונקות מדייט 69.
אנחנו צריכים להגיד תודה לבחורות מאוקראינה שמקבלות כל אחד מאיתנו ב-200 שקל נטו ללא ראיון קבלה
וללא הוצאות על צימרים וחדרי מלון. בנוסף לכל מדובר בפצצות על וכוסיות צעירות, בניגוד לישראליות המסריחות עם שרות
תקתקני ועם תחת בצורת כרובית כאשר על כל חרא הזה אתה נדרש לשלם החל מ-1000 שקל + 200 שקל על צימר.