כ ברלין בחורף!! עזרה דחופה - סקס אדיר

ברלין בחורף!! עזרה דחופה

1
שלום לכולם,
אבקש את עזרתכם ממי שיודע

יש לי נסיעת עבודה בינואר לברלין ואני רוצה לתעל אותה למוסטפא וארטמיס רק חושש שבגלל מזג האוויר המאוד קר בעונה הזאת המקום יהיה סגור/ריק.

אולי אני סתם לחוץ כי הם רגילים למזג האוויר הזה

אבל בכל זאת.... למישהו יצא פעם לדגום מקומות אלה בחודשי החורף הקרים ?!?!

ברלין בחורף!! עזרה דחופה

2
ארטמיס יהיה פתוח ומלא כרגיל כשקר מחפשים חום, מה שכן בשבועיים הראשונים של ינואר חלק גדול מהבנות בחופשת כריסמס.
החורף בברלין קר ומידי פעם יורד שלג אבל זה לא הקוטב הצפוני והחיים לא נעצרים, בכריסמס לעומת זאת יש האטה מאוד גדולה כי רוב האנשים בחופש. (אבל אני מניח שאם זו נסיעת עבודה אז היא תהיה בתאריכים לא בעייתיים)

הדבר היחיד שיהיה סגור זה הבריכה והג'קוזי הפתוחים בארטמיס.

ברלין בחורף!! עזרה דחופה

4
יש בברלין את אינסומניה שביום טוב טובים ממוסטפא אבל המסיבות שלהם מוגבלות ליום בשבוע ואת אנני פורשה שקיבלה ביקורות פחות טובות, יש לציין שבפורומים הבינלאומיים יש ביקורות דיי פושרות על מוסטפא לאחרונה אבל בעיקר בגלל עודף לקוחות.

ברלין בחורף!! עזרה דחופה

5
הייתי בחורף בברלין ואכן הארטמיס פתוח כרגיל מה לעשות הגרמנים כבר רגילים למזג האויר בגרמניה...והחיים ממשיכים גם בחורף - אך אכן זו בעיה מבחינת הבחורות, כי הרוב חוזרות לחגים הביתה אם תגיע לאחר חג המולד כלומר לאחר ה 10 לינואר- לדעתי לא תהיה לך בעיה גם מהבחינה הזו.

ברלין בחורף!! עזרה דחופה

6
התאריך שאני נוסע זה ב 7/1 לסוף שבוע. התחלתם להדאיג אותי קצת למרות שאני לא כול כך מבין אם הכריסמס הוא שבוע לפני הסילבסטר ואני טס שבוע אחריו יש להם מספיק זמן לחזור לשגירה. יש לכם המלצות על עוד מקומות של fkk טובים חוץ ממוסטפא? אני הייתי לפני שנה אצלו והיה חלום השאלה אם יש מישהו ברמה שלו
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”