כ לכל מבקשי מספרי הטלפון - סקס אדיר

לכל מבקשי מספרי הטלפון

1
שלום לחברי הפורום החדשים.
אנא מכם, לפני שאתם פותחים שרשור חדש ו/או כותבים באחד השרשורים ו/או מציפים בהודאות פרטיות:
בפורום יש אפשרות חיפוש והיא אפילו פועלת ומאוד שימושית. לרוב תמצאו את פרטי הנערות הפופולאריות.

עוד נושא שדובר עליו רבות, אך ככל הנראה יש צורך לעלותו מידי פעם:
מתוך מאות חברי פורום, ואני לא מגזים - מאות, שביקשו טלפונים של נערות אלו ואחרות, רק בודדים מדווחים. הדבר מוציא כל חשק לחלוק מידע, היות וכתוצאה לפי דיווחים בפורום נראה שיש יובש בצפון, אבל בפועל הנערות הטובות תפוסות ויש קושי לקבוע איתן.

בקשה אישית, תפסיקו לבקש מס' טלפון בשרשורים, זה סתם מזבל את הפורום. ואם כבר פניתם בפרטי וקיבלתם את המספר - תקדישו כמה דקות לכתיבת דיווח.

גמר חתימה טובה לכולם

לכל מבקשי מספרי הטלפון

4
אתה צודק, גם אני חבר חדש בפורום ולא נהגתי בצורה הזאת פשוט פניתי לחברי הפורום בפרטי, אחד צדיק מסר לי את המספר המבוקש של ליקה, כמובן שהבטחתי לדווח אבל עוד לא הגעתי אליה!
וגם פנו אליי עוד מספר חברים בפורום שהם נרשמו לפני מספר חודשים 0 הודעות עקב דיון שפתחתי לפני כמה ימים..
המספר לא נמסר להם מכיוון כמו שחלק מחברי הפורום אומרים אתם לא נראים כתרומה לפורום. סורי.
pleasure researcher

לכל מבקשי מספרי הטלפון

5
צודקים ב1000% חילקתי עשרות מספרים למשתמשים שמעולם לא נתקלתי בכינוי שלהם, ואין שום דיווח , דגימה חדשה שביצעו, כדומה, בקיצור הם יושבים להם ,נותנים לנו לרוץ לחוות נפילות ובמקרה של הצלחה ודיווח טוב הם מפגיזים בהודעות, עד שלפעמים אני מרגיש כאילו אני מזכירה שלהם, היו כמה חצופים שאפילו ביקשו שאשלח להם סמס , ואחד ביקש שאני אעביר את המספר שלו לבחורה 😀😀😀😀😀😀😀😀נו באמת , בכל אופן המשך עבודה טובה לכל החברים .
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”