כ יוליה מבת ים!!!תאגיד נוסף!!!! - דף 2 - סקס אדיר

יוליה מבת ים!!!תאגיד נוסף!!!!

12
לא יודע איך להסביר את הסיטואציה ההזויה שהייתה לי מולה. הלכתי לפני כמה ימים אחרי תיאום עם הפקידה הנחמדה שם.
הגעתי להרצל בבת ים. נכנסתי וקיבלה אותי יוליה. בחורה גבוהה נראית טוב מריחה טוב חייכנית. דיברנו קצת החמאתי לה והיא בחזרה , היא אמרה לי להעביר לה את המאני מזומני ושאני אוכל להכנס להתקלח. הוצאתי את ה400 ש"ח ונתתי לה. הבחורה התחילה לומר לי שחסר עוד 100. הפקידה אמרה לי 400 ומשהו התחיל להסריח. אמרתי לה שאין לי והבחורה התהפכה ב180 מעלות. לא יודע מה קרה לה והיא הראתה לי את הדלת החוצה . לפני כן חלצתי את נעליי ולכן אמרתי לה אין בעיה רק אשים את הנעליים והיא בתגובה עצבנית אמרה שאצא מהר כי יש עוד לקוח שממתין , משהו הזוי. בשביל הספורט התקשרתי שוב לפקידה ואמרתי לה שהבחורה דפוקה על כל הראש נתתי לה 400 ש"ח. הפקידה מהצד השני דיברה איתה ויוליה לטענתה אמרה שנתתי לה רק 300 ש"ח. הפקידה דיברה איתה ואמרה לי אין בעיה ושאחזור . כמובן שסחבק ברח משם במהירות. אמרתי לפקידה שלא נורא פעם אחרת.

בחורה עם הפרעה קשה. לא יודע יכול להיות שהיה לה יום קשה אבל אליה אני לא אחזור.

13
אני נאלץ להסכים עם (חוסר) ההמלצות האחרונות....

אכן מדובר בבחורה מאד נחמדה ומאד נעימה, בעלת עור קטיפתי, גוף מצויין ופיטמות מאורכות יפות וטעימות בקצה שדיים די מרוקנים, המשרה אווירה נעימה מאד, מתנשקת בנעימות ומוצצת בעדינות וברכות.

אלא ש... אולי היא אכן התעייפה (צפויה לעזוב בעוד כשבועיים ורוצה מאד לשוב שלושה חודשים לאחר מכן...), כי התחושה שלי היתה של עשיית אהבה עם פרפר.. : )
כל כך הרבה ריפרופים, ונגיעות עדינות (נעימות, אגב...) אך אני מסכים עם חבריי שמדובר באישה בעלת פוטנציאל עצום, אך נטולת "תוכנת הפעלה" ראויה... לפחות לתחושתי...
מעולם לא נגעתי בבובת מין, אך התחושה אשר אותה אני יכול לדמיין היא משהו דומה למה שהיה לי עם יוליה אתמול....
ושוב - הכל בטוב, בחורה ממש ממש נעימה ונחמדה, אבל... יצאתי ממנה בבאסת פנטזיה ובבאסת ביצים... : (
מי שבכל זאת יירצה זיון פרפרי ורפרוף נעים עם בחורה מאד מאד עדינה - אני מניח שייהנה ממנה.

14
הייתי עם הבחורה לפני כחודש בחורה יפה (יופי קלסי כמו בתמונות במוזאונים) בית נקי יחסית מקלחת אין מים חמים סקס רובוטי עם כל מיני תנוחות הבחורה לא כל כך גמישה . היה מוזיקת רקע (ראפ רוסית שיר שמדבר על חיים קשים בזבל ואני יודע רוסית זה היה פשוט הפגנה ) בסוף גמרתי יצאתי התחלתי לחפש את הרכב הייתי בהלם
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”