אפתח בשפה נמוכה יותר משאני כותב בדרך כלל ואומר: יש לי נמק בזין מרוב שהן השקיעו.
עכשיו, בוקר יום חמישי ואני שולח הודעה כדי להיכנס ללוז שלהן.. ליקה שולחת לי תמונות של אווה(כוסית כוסית) ואומרת לי שהיה ביטול ב11 ואם אני רוצה... בטח שאני רוצה!
הגעתי עם 2 אבטיחים מזנים שונים(7 שקל לקילו, מי מת? הגיע זמן מחאת הפירות).
קיבלה אותי ליקה כרגיל עם חיוך ונשיקה. על אווה לא אפרט כי היא שולחת תמונות שלה אז תראו לבד. הבחורה נוטפת סקס אפיל.
ניגשנו למקלחת ואווה מסבנת אותי וליקה שוטפת. ואז חזרנו לחדר והן חיבקו אותי כל אחת בצידה.
כל אחת, בתורה, נישקה אותי ואז האחת את השניה.
לאחר שהופשטתי נשכבתי על המיטה וליקה קפצה על גנרל לי בפעולות שאיבה שלא מביישות שואב אבק ציקלוני תעשייתי 2500v.
אווה טיפה מהוססת עדיין אבל זה מוסיף לחוויה..
לאחר דקה שבה נישקה אותי, החליטה לרדת לעזור לליקה באזור הביצים.
10 דקות של שתיהן למטה והולבשה חליפה. ראשונה עלתה עליי ליקה והתחילה לקפץ לה. אווה נישקה אותי בזמן הזה ושיחקה לי עם הפטמות בלשונה הרכה.
לאחר 5 דקות התחלפו ביניהן וליקה שיחקה עם החזה של אווה בזמן שזו התאמצה לעלות ולרדת הלוך ושוב בקולות התנשפות דיי מקוריים :)
לאחר 10 דקות של שתיהן עליי ירדה החליפה והן המשיכו לעלות ולרדת על גנרל לי ביחד כל אחת בצידה על הלשון מלמעלה למטה עד הגמירה המיוחלת.
ייאמר לזכותן שיש להן כושר מדהים וכוח רצון לספק לקוח שעדיין לא נתקלתי בו בעסק הזה.
ייאמר לזכותי שלא דמיינתי להחזיק מעמד מספר של חצי שעה עם 2 מדהימות כאלו.
הגעתי טעון מכמה ימים וכשהגיע רגע הפיצוץ זרע התעופף לכל עבר כששתי הפרצופים היפים שלהן נמצאים מצידי הגנרל.
אווה קיבלה את המטח הארטילרי הראשון כשהוא שב בדרכו למטה בול בעין ונרתעה. קמה לנגב.(חדשה עדיין, חמודה :))
ליקה השתלטה על הגנרל מיד וספגה את יתר המתחים בכינון ישיר לגרון.
אני דיי בטוח שבאותו רגע פרפרתי מאושר והכל מעורפל.
יצאנו למרפסת לסיגריה שלי כשהן יושבות בצידי ולאחר 5 דקות חזרנו לעוד אקט שבאמת אין לי כוח לפרט עליו.
בסוף עוד מקלחת משותפת ונשיקת שלום.
קשה להוציא ממני פעמיים במסגרת זמן של שעה שכן אני עמיד ביותר. אבל הן עשו זאת במקצועיות, חושניות ואהבה גדולה.
שוב, יש לי נמק בזין מרוב שאיבות שלהן.. אבל נמק שמח.
המלצת השנה החדשה, לייק לליקה ואווה!
כתבכם בעל הנמק בצפון,
ראפיד
נראה לי הספיק לי עד שבוע הבא..