כ היי - חדש בפורום :-) - סקס אדיר

היי - חדש בפורום :-)

1
אהלן,
עד עכשיו הייתי רק קורא "שקט" אבל סוף סוף החלטתי גם להרשם לפורום ולהתחיל להשתתף ולדווח, מקווה שאוכל לתרום :-)

רציתי לשאול - אני רואה שהרבה פעמים אתם כותבים על "תאגידים" ולא הבנתי בדיוק מה כוונת המשורר - אשמח לביאור :-)

בנוסף, אני מחפש המלצה לדירה פרטית לביקור היום - אשמח להמלצות ומבטיח לתת דיווח מפורט.
בזמנו הייתי לקוח קבוע של אנג'לינה למי שזוכר (אני עדיין מחפש אותה בנרות...) - אשמח למישהי בסגנון שמפנקת כמו חברה עם GFE (אין בעיית תקציב).

תודה רבה
Star

7
[QUOTE=צעיר לנצח]ברוך הבא צ'ומפי

והעיקר שתדווח...

בעניין תאגיד..

ריכוז של בנות שמגיעות לישראל באמצעות גורם עסקי אחד אשר מפזר את הבנות בדירות שונות...

בהצלחה וממתינים לקרא את מעלליך[/QUOTE]

תודה!

האמת לא לגמרי הבנתי - מדובר במכונים הרגילים פשוט או שמא בחורות "פרטיות" המפוזרות בדירות "פרטיות" אך שייכות לסרסור אחד?

10
אהלן!
קודם כל, אני מקווה שהפסקת לחפש את אנג'לינה, כי חבל על הבריאות...
האמת שאני אחרי שנה של הפסקה ודי חזרתי לפעילות בזמן האחרון. משהו כמו אנג'לינה לא ראיתי וגם לא מאמין שתמצא.
אבל יש הבלחות פה ושם של בנות ברמה גבוהה (מאשה של יוליה הייתה האחרונה שהייתה ברמה גבוהה, אבל היא כבר איננה, לכן אני מחפש פרטית ולא מישהי 'תאגידית' - שם יש תחלופה די תדירה של בנות).
בכל אופן, גם אני בחיפושים אחר פרטית בסגנון / רמה של אנג'לינה או משהו קרוב גם מספיק טוב.
ברגע שאמצא, אדווח ואעדכן אותך.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”