כ דיווח חירום! - דף 2 - סקס אדיר

דיווח חירום!

12
הזדמנתי לאיזור (דירה מוכרת שדגמתי בה לא מעט בעבר) טלפון לפקידה הנחמדה, ניקה לא שם הפקידה אומרת שדאשה נמצאת.ביקשתי פרטים ונכנסתי. דאשה מילף רוסיה, יש קצת בטן, מעט מלאה, חזה טבעי בינוני-גדול, קעקוע מעל התחת. מציצה טובה, שמה קונדום רוכבת, מיסיונרית ודוגי לבסוף. הבחורה מנסה קצת לתקתק (מזרימה ישר לדוגי, מוצצת מעט זמן), אך הערות קטנות מחזירות אותה לדרך הישר. פנים בסדר, לא משהו לרוץ לספר לחברי. להערכתי בת 35+-.
אז מה היה לנו?
מציצה -7 בלי קונדום טוב, אך קיבלתי טובות יותר
גוף - 6, לחובבי המילפיות המעט מלאות הייותי אומר 8
פנים- 5..נחמד..לא טוב ולא רע
גישה - 7 לא מתנשקת וצריך לתפעל אותה..לא אקטיבית ולא נראית כאילו בחרה לעבוד במצוע מתוך הנאה. מעט תחושת תקתוק
GFE- 0. איןנשיקות אין כלום מעבר לסקס רגיל. זונה פרופר. GFE לא קיים.

לסיכום קצר - מי שרוצה מילפית בקריות זיון נחמד לפרוק ב-200 ש"ח שיבושם לו. כנראה שיש אופציות יותר טובות..אחזור רק אם אהיה בסביבה וחרמן . המיקום: הדירה המכורת בשבטי ישראל.

את ניקה המדוברת אדגום בקרוב.
גמר חתימה טובה וצום קל לכולם.

דיווח חירום!

16
צודק. עד חצי שעה.
29 דקות זה די והותר כדי לגמור.
אני תמיד נמצא כ25 דקות.. ועם קירה היה לי חיבור מעבר לסקס אז היינו מדברים קצת עד תום חצי השעה.

גמר חתימה טובה
אין אנשים- אין בעיות.

דיווח חירום!

18
ניקה,

רק עבר חלף יום הכיפורים וכבר גרמת לי לעשות את החטא הראשון.

משפט מסכם לפני הדיווח : מי שקיבל את הנייד ולא השתמש בו פריאר (משתמשים עדיין במונח הנ"ל ?)

אז קיבלתי את הנייד מראפיד (תודה רבה על התגובה המהירה)

בחורונת צעירה כבת 20-24 שיער שטני ארוך חזה יפה (בינוני קטן) פנים יפות שפתיים מדהימות (אנג'לינה ג'ולי)

תיאום קצר הכולל המתנה , היות ואני לא אוהב להמתין צמוד לרחוב ביקשתי שיתקשרו אלי שמתפנה - וכך עשתה הפקידה (אחלה שירות) 0 היא מתקשרת מחסום.

ניקה פותחת את הדלת בשמלה קצרה שלא מסגיר את גופה המדהים.
אני במקלחת והיא עבר לחזייה וחוטיני מנומר - אוי כמה שאני אוהב לבנים סקסיים וישבן יציב....
מדברת אנגלית קלה - החמאתי על יופיה. שאלה מה אני אוהב.
נשיקות קלות חירמונים קלים, מציצה חשופה וטובה.
סקס רגיל דוגי ומציצה עד הגמירה לא בפה (מבקשת במפורש) רציתי לעזור לה עם עבודת יד. סירבה בתוקף - מבחינתי שווה הרבה נקודות זכות.
הגיע לפני 5 ימים תשהה כ 3 חודשים (כנראה בגלל הויזה)

מומלצת - אם כבר חטא אז חטא טוב.

אבקשר שוב לבטח

דיווח חירום!

19
היי חברים...קודם כל תודות לראפיד שגילה לנו בדירה מוכרת פנינה חדשה..

אז ככה, הבחורה מדהימה..חייכנית מלאת חן צוחקת כיפית...בגלל שלא באנו להתחתן תשמחו לדעת שיש לה גוף יפה פנים יפות צעירה ויודעת את העבודה לא רע בכלל, באה בהרבה התלהבות, שואלת מה הלקוח רוצה ונתנת שירות מכל הלב.

יש הרגשה כאילו אתה מזיין את הסטודנטית הרוסיה הכי כוסית בקמפוס, או את הרוסייה הכוסית מהשכונה...זורמת כיפית נותנת הרגשה טובה לצאת עם חיוך. לא "זונה מקצועית" אלא יותר חברה חמודה.

להערכתי כבת 23-25 גוף מעולה ציצים יפים פטמות חמודות תחת הכל חלק מעולה. רזה אבל לא מידי, יש מעט מה לתפוס, לא שלד מהלך ויפה מאוד בפנים לטעמי. נשיקות חירמונים תנוחות ופשוט חיוך. הבחורה זורמת להרבה דברים ושואלת אותך מה אתה רוצה לפני. לגבי אנגלית, לא יודע מה רמתה משום שאני דובר מעט רוסית וזה הוסיף לכימיה. נראית קצת מרוחקת בהתחלה אך מפנקת מכל הלב...תשכחו מפורנו...באמת כמו שרפיד אמר, החברה מהתיכון וזה הכל. בנוסף, היגיינית בטירוף, חלקה דורשת מקלחת לפני ואחרי והתקלחה לפני בעצמה, לגבי אחרי אני הלכתי אז לא יודע מניח שכן:)

האתנן הרגיל לדירה זו 200 ש"ח לגמירה אחת עד חצי שעה. לא מתקתקת כלל וכלל. פשוט מדהים למצוא אוצר כזה בדירה לא פרטית.

ציונים:
PSE- 0. מי שמחפש את זה שלא יבוא הבחורה חובבנית ודורשת הכוונה
GFE - 10. ניתן בנוסף לקחת ליווי למלון/ביתך בתשלום מראש ואז כנראה יהיה יותר ממושלם. מושלם.
גוף ופנים - 9. נדיר נדיר נדיר. בד"כ בחורות שירותית וכיפיות זה על חשבון מראה, לא כך הפעם. כוסית וחמודה ,בטח בהשוואה לג'ובות.
דיסקרטיות - 5. לוקה בחסר בגלל שהדירה מפורסמת וכל הרחוב יודע מה אתה עושה שם כשאתה יושב ברכבך...אך אין לזה קשר לבחורה
שירותיות - 100. מנסה לרצות אותך עם חיוך...אין יותר טוב מזה

לסיכום - ב-200 ש"ח אחת המציאות הגדולות של התקופה האחרונה, האופציה הכי טובה ב-200 שיש לאיזור להציע בנוסף גם הפקידה נחמדה מאוד בדירה לא לוחצת ועוזרת ונותנת טיפים לבחורות בכיף מי ששואל.

תזדינו בכיף,
צ'ארמר

עריכה: המספר הועבר ללא מעט חברים ותיקים/חדשים לפי סינון קצר...כשתדווחו עוד על ניקה ועל בנות נוספות מהדירה אני בטוח שהמדווחים יעבירו לכם את המספר הלאה...כרגע סיימתי להעביר טלפונים מפאת העומס שנופל עליי בהודעות בפורום..ד"א חבר'ה שרשומים מעט זמן קיבלתם בכיף, לעומת חבר'ה שרשומים המון זמן וכל בפעילות שלהם זה לשנורר טלפונים. בהצלחה לכולם

דיווח חירום!

20
ממלא אותי גאווה שהבולבולים שלכם הלכו בעקבות ההמלצה שלי וחזרו עם חוויה חיובית.
מנגד, לאור הדיווחים הטובים, אני מקבל עוד ועוד בקשות למספר של העלמה מחברי פורום שאותם אני מגדיר כ"עלוקות".
אני מעביר את הבקשות סינון גס שבא לידי ביטוי בבדיקת ההודעות והתרומה שלהם לפורום ושולח לחברים שאני מחשיב ככאלו שתרמו ולו במעט למאגר השירותים שאנו מנהלים כאן.

אנה מכם, תתחילו לדווח, ליפול אם צריך, לשכב על הגדר בשביל אחרים ותעשו כל שביכולתכם כדי להעלות חוות דעת אמיתית על מקומות בהם ביקרתם.
אחרת, לפחות אני, לא אחלוק מספרי טלפון עם "עלוקות".
וחברים עם 40-50 הודעות שרובן לא דיווחים אלא השתתפויות בשרשורים שונים(נשמע אחלה דיווח, דיווח מעולה!) או סתם ברברת, לא נחשב עבורי חבר פורום מועיל.. אז מצטער.
כמות ההודעות נבדקת ביחס ישיר ליעילות הדיווחים ועל פיהם נעשית הבוררות למי מגיע ולמי לא.
תהיו מועילים, תזיינו טוב.

אני ממליץ ומבקש בו זמנית מחברי פורום מועילים(כ15% מכלל חברי הפורום הצפוני) לפעול כמוני ולהעלות את ערך ויעילות הפורום שלנו כמה מונים.

אבקש את סליחת החברים שכן מדווחים ולא קיבלו מספר ממני בגלל שלא עברו את ה"סינון" שלי. אם כאלו קיימים.
גם אני אנושי, גם אני טועה.

אבקש מההנהלה באותה נשימה, אנה מכם, אל תאשרו הודעות כגון: שלח לי מספר בפרטי, אני רוצה את המספר וכו..

כתבכם בצפון,
ראפיד.
אין אנשים- אין בעיות.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”