דיווח ראשון שלי.
דיווח על קמילה מת"א
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9088
התקשרתי, ענתה לי פקידה קצת לחוצה ועצבנית, מדברת חצי בצעקות חצי בצרחות, בקיצור נתנה לי כתובת ושעה.
הגעתי לדירה פתחה לי קמילה נראית בת 25 בערך, גובה 1.65 בערך, יפה נחמדה, לא מפילה אותך מהרגליים אבל נראית טוב.
נכנסתי למקלחת, הניקיון לא משהו, אבל לא נורא, יצאתי, התחלנו בקצת פטפוטים ומזמוזים, אני מצמיד אותה לגוף שלי והיא שולחת את הידיים דרומה ומתחילה לחרמן אותי, תוך שתי דקות עומד לי כמו טיל, אני מפשיט אותה, מוריד לה את הגרביונים ומשכיב אותה על המיטה, מתחיל ללקק לה את הרגליים ועולה לכיוון השבלול, והיא מתחילה להיאנח, עושה קולות של נעים לה, אני מגביר קצב והיא מעלה ווליום, אחרי 5 דקות היא כבר רטובה לגמרי, נשכבתי על המיטה וסימנתי לה לרדת לי, מציצה מושקעת אבל וואקום לא מי יודע מה.
מה שאהבתי זה שהיא סובבה את הלשון שלה על הכיפה, כמעט השפרצתי עליה אבל התאפקתי, היא שמה קונדום ותחילה לרכב עלי, יודעת להזיז את הגוף קדימה ואחורה בצורה מגרה, הפכתי אותה למסיונרי והתחלתי לפמפם עד שגמרתי בקול תרועה.
נכנסתי למקלחת קצרה, שומע אותה מדברת בטלפון (מבין קצת רוסית) אומרת למישהו שאין לה כוח היום ושהיא עייפה, לא עניין אותי, יצאתי מהמקלחת וביקשתי ממנה עוד פעם את הקטע עם הלשון, עשתה את זה כמו גדולה והגדילה לי, סיבוב שני עשינו כשהיא שוכבת על הבטן ואני מעליה, לא הצלחתי לגמור והנה נגמרה לה השעה.
לסיכום, אחלה בחורה, אולי טיפה יקר אבל סבבה לגמרי, לא מתעניין באנאלי ולכן לא שאלתי.
גוף - 8.5
פנים - 8
GFE - 7.5
שיהיה בכיף לכולם.