[QUOTE=קישקשתא]קצת באיחור - אבל אני חייב את זה לרוני (ול durex האומלל שלא ישן כבר 11 ימים...).
[QUOTE=שמחה]במקור פורסם ע"י אוליגופול:
"עכשיו קיבלתי הודעה פרטית מבחור שכתב לי כך:
אתה לא יודע כמה אתה צודק. דיברתי עם מספר בנות והן אמרו לי:...1.
הפקידות יודעות שרוני גולן מגיע והבנות מקבלות הוראה להיות אקסטרה נחמדות.
2. הוא לא נדרש בתשלום.
3. הוא משאיר טיפ אז הבנות מרוצות."
לא יכול להיות,רק השערה, שה"בחור" כדבריך סתם בלבל את המוח?
[/QUOTE]
רוני גולן לא יחצן - רוני גולן לא מקבל הטבות מתאגידים - רוני גולן לא צריך את זה. ניכר מדיווחיו הרבים (הן על בחורות מהתאגיד, הן על בחורות פרטיות שהוא מגלה לראשונה לחברי הפורום בקצב מסחרר והן מדיווחיו בפורום חו"ל).
רוני גולן הוא איש אמיד והוא ממש לא צריך להתעסק בזוטות שכאלה (מה גם שהדבר יצריך אותו להחשף בפני התאגיד).
רוני גולן הוא המדווח היעיל ביותר, הפורה ביותר והפעיל ביותר מאז היווסדו של הפורום.
רוני גולן אוהב לעזור לכל משתמשי הפורום בלי כל השטויות האלה של דרגות ומספר הודעות.
רוני גולן הוא האחרון שמגיעות לו ההכפשות האלה!
ובכלל - איך זה אמור לעבוד?
גם אם רוני גולן הגיע לבת תאגיד שיודעת שהוא רוני גולן והיא מעוניינת להעניק לו שירות טוב ולצאת מגדרה...
מה יהיה אחר כך?
הרי ברגע שמר רוני גולן כותב דיווח טוב על בחורה, היא מוצפת! יש לפעמים תור של כמה ימים בשביל לפקוד אותה.
לא כולם רוני גולן - היא לא תצא מגדרה כדי להעניק לכולם את אותו שרות טוב שהעניקה לו בכדי לקבל דיווח טוב.
(אלא אם כן זה טבוע בה ויש מעטות כאלה) - ראו מקרה קיילי שרק לראת הסוף נשחקה (וזה הגיוני עם כמות המבקרים שפקדו אותה בעקבות הדיווח).
אם זה היה קורה - היינו רואים הרבה אי התאמות בין החוויה של רוני ובין החוויה של המדווחים שפקדו אותה אחריו בעקבות דיווח טוב שלו.
אבל לא כך הדבר - דבר בולט בדיווחים של רוני - הרבה תודות של חברים, תוך ציון של כמה מדוייק הוא (הן בפירוט המראה והן בתאור החוויה עם נותנת השרות).
אף פעם לא ראינו שרשור שאנשים כתבו לו אחרת - תמיד מציינים ומודים לו על כמה שהוא מדוייק!
וכמה פעמים רוני קטל בנות תאגיד? (לא מעט).
כמה פעמים רוני לא נכנס עם הבחורה שנפסלה בגלל המראה שלה? (לא מעט).
ולזה ששלח לאוליגופול את ההודעה: זה פורום אנונימי - ממה יש לך לחשוש?
גלה את עצמך - כתוב את דברייך פה בשרשור ולא בהודעה פרטית. תן לרוני להגיב לטענות מהמקור מהן הגיעו (ולנו לתהות על קנקנקך ואמינותך).
ו - durex: לך לישון כבר! זה מסוכן מה שאתה עושה לעצמך!!!
[/QUOTE]
בוקר טוב קישקשתא ....
אפתח במשפט :
חכם יודע מה שהוא אומר...טיפש אומר את מה שהוא יודע ...או מה שטיפש אחר כתב לו בפרטי .....
קישקשתא אני רוחש לך כבוד רב ...ניתן לומר שבזכותך הגעתי אל הפורום...ובזכות אנשים כמוך אני עדיין כאן ...
קראתי ושמעתי את תרומך ופועלך למען הפורום הזה !!!
אני רוצה להסביר את תחושותי בדרך בחורי הישיבה..."במשל""ונמשל"
בוא נניח שהפורום הוא בניין גדול,והאדמין הוא ועד הבית,וכל החברים בפורום הם דיירים בבניין.
ומגיע לבניין דייר חדש,נניח איזה רב זקן...
והוא מתחיל לנכש את העשב בכניסה לבניין,צובע את קירות הלובי,שוותל פרחים חדשים בכניסה לבניין,משרה אווירה נעימה,מברך את השכנים לשלום,מחלק שוקולדים לילדי השכונה...
וכל זאת ללא תמורה !!! רק "ואהבת לרעך כמוך"...
מגיעים דיירים נוספים לבניין הרב מברך אותם לשלום,ומסייע להם להתאקלם בבניין ...
וישנו בבניין עוד דייר ותיק מאוד,מאז קום הבניין,נניח שמו או________.
והוא רואה את פועלו של הרב,הוא נהנה מיופיו של הבניין...אך מעיר הערות מעליבות על הרב ...
הרב שותק...ומבקש ממנו בצורה מכובדת,שהדבר לא מכובד,לא יפה,ולא נאה !!!
יום אחד הדייר הותיק בישיבת הוועד,ליד כל הדיירים,פותח את פיו ומאשים את הרב...
"הרב גנב"הוא "שקרן","הוא פושע",הוא "הוא "סרסור"הוא"משתף פעולה עם חברת הניהול", וכו'....
הרב זועם על דברי הבלע והשקר...והולך לזיין בכדי להירגע מעט ...
קישקשתא יקירי...אני יודע מי אני,אני יודע מאלו חומרים קורצתי,
אך אם אני שותל פרח,והשכן הותיק רומס את את הפרח !!!
או אם אני צובע קיר בלבן,והשכן הותיק משחיר אותו בשחור !!!
מדוע אני צריך להמשיך לטרוח ?כאשר בכל פעם קם דייר אחר,שממשיך את מלאכתו של הרשע הקודם
אני אמשיך לגור בבניין משום שזהו ביתי...אך לא אשתול יותר פרחים חדשים,למרות שזה בדמי !!!
ולאותו דייר ותיק אני אומר....יש לך הוכחות שהרב "שקרן" "נוכל""פושע"?????
הצג אותן בפני כל הדיירים !!!!!!!
אין לך הוכחות ???? טעית ??? רד מהעץ שטיפסת עליו ...תכתוב מה בדיוק גרם לך לכתוב את הדברים הללו,ונסגור את הסיפור,ונמשיך להיות שכנים טובים באותו הבניין .....
לא באמת ניפגש בבית המשפט !!!
מקסימום נלך אל הרב !!!
שתי הערות לסיום :
*אני באופן עקרוני לאחר האשמות שהוטחו בי בנושא התאגידים,
לא אדווח יותר על בנות התאגידים!!!
*קישקשתא רוצה אני לומר לך תודה רבה !!!
אינך מבין איזה סיפוק אני מקבל לאחרונה מכך,שחברים מברכים אחד את השני בתודה על דיווחים !!
או בכל פעם שאני קורא שחבר כותב שנתן לצדיקה שוקולד !!!
אני נהנה היום מהדברים הקטנים הללו...
אסיים ואסגור את הפוסט הזה בדבריו של "נתן אלתרמן" (יהי זכרו ברוך)....
מוקדש באהבה לדייר הותיק בבניין ....
לא פעם החכם אומר בעיצבון.
שהחוכמה היא הבל ורעות רוח,
אך אם הכסיל צועק מיד שזה נכון,
אולי הוא קצת יותר מדי בטוח,
כי בין דברי חכם,ובין דברי טיפש,
כאילו אין הבדל...הבדל בכל זאת יש !!!