כ ויקה - איחוד תיקים - דף 3 - סקס אדיר

ויקה - איחוד תיקים

21
ויקה יאנה

בתחילת השבוע התקשרתי למודעה לבדיקת פרטים . למרות שהתמונות אינן מחמיאות הרי עקב נוכחותי באזור באותה עת ולאור החרם המוצהר , רציתי לדעת האם מדובר במוצר חדש שניתן לבודקו . בשיחה דיברה באנגלית , אך כיאה למרבית האוקראיניות אין לה מספיק אוצר מילים שניתן לתקשר כנדרש . לא הייתה ברירה אלא לעבור לרוסקי פרוסקי . כאן היה ניתן להבין ממנה שהיא מתנשקת , מציצה עם גומי . לשאלתי אם ניתן מציצה בלי גומי , אמרה שישנה אפשרות אבל היא צריכה לראות אותי . לפי התשובות וחוסר יכולתה לדבר בעברית הסקתי שמדובר בפרטית ( לא הייתי אצלה או ראיתיה מעולם ) , ולכן אמרתי לעצמי ננסה , נבדוק ונתרשם .

הגעתי לכתובת ברחוב בן יהודה ( עכשיו הבנתי ממנה שעברה לאזור הסנטר ) ופתחה לפניי את הדלת בשמה החדש יאנה . במציאות נראית הרבה יותר טוב מהתמונות ( מי הצלם ? ) . התלבשה בשמלה צמודה המחמיאה לגזרתה , אך זה לא קשה כי הגוף שלה ללא שומנים כמעט , גוף המיועד לסקס . ישבן עסיסי , בטן שטוחה , רגליים סקסיות , אבל החסרון שאין ציצי . גובהה להערכתי 170 ס"מ . כף רגל קטנה וידיים עדינות . מבחינת תווי פנים - סלאביים מעוגלים וסימפטיים , אף סביר , חיוך נחמד ושיניים יפות ולבנות . שיער כהה , עיניים בצבע חום מלוכסנות וערמומיות . גוון עור לבן , גיל 28 לערך . סך הכל נראית טוב , לא כוסית או מודל אך בהחלט שווה זיון אחד לפי המראה החיצוני .

הדירה מאוד נקייה ומסודרת , הבחורה הגיינית ומריחה טוב , אבל למרות כל מאמציי ותקשורת ברוסית , הבחורה קשה ובעיקר מחושבת . הרגשתי שהיא לא ממש זורמת ולא מעוניינת לנדב פרטים על עצמה . הבחורה באה לכאן לעשות כסף נקודה . אמרה לי שתשהה כאן שלושה חודשים , תחזור לאוקראינה ותחזור שוב בסוף מרץ ( מחושבת , כבר אמרתי ) .

מחיר 400 ש"ח לשעה
נשיקות יש , אך לא מתמסרת
מציצה עם גומי ( ללא גומי 100 ש"ח תוספת )
אין רימינג
אין אנאלי

לאחר המקלחת נכנסתי לחדר והתחבקנו על המיטה . היא מייד עברה למעשים והחלה ללטף ולנשק את גופי , אך לא בהתלהבות . הפתיע אותי שליקקה את הביצים בצורה טובה . העדפתי מציצה עם גומי כי רציתי לראות מה היא שווה במציצה , ואם הכל תקין אז להוסיף 100 ש"ח ולהוריד את הקונדום . להפתעתי המציצה הייתה טובה , ( ברור שלא כמו קיילי , אירנה , מרגריטה ) , אך להגיד את האמת נכנסתי איתה בעיקר כי הגוף שלה עשה לי את זה וכבר רציתי לנסות אותו . אין אפשרות להכניס אצבע למרעום , אך ניתן להחדיר בעדינות אצבעות לפרח .

עברנו לסקס . הבחורה יודעת להזדיין , נותנת קונטרות וזזה במהלך הסקס . אבל וזה אבל גדול מבחינתי , הבחורה לא בנוייה לסקס ממושך (20-25 של סקס מכסימום ) . לאחר כמה פוזות , הרגשתי שהבחורה כבר עייפה ( באתי בשעות הצהריים , כך שלא אמורה להיות בעיה ) . היא נחה כמה דקות והמשכנו בטקס , אבל ראיתי שהיא כבר לא מתפקדת . אינני אוהב לעשות סקס שהצד השני לא מתפקד או מרגיש רצון להמשיך , ולכן גמרתי במהירות .

אני באמת לא יודע איך הבחורה יכולה לסחוב כאן שלושה חודשים עם כמה לקוחות ביום . למרות שהגוף שלה פיזית בנוי לסקס , הרי שנפשית קשה לה מאוד . לדעתי היא חושבת יותר על הרווח הכספי מאשר לשים את המחשבות בצד ולהנות מהסקס .

לסיכום : בחורה בעלת מבנה גוף יפה ופנים נחמדים .
לא כוסית צעירה כמו ניקה או סשה הרעה . היא
תעשה את עבודתה במגבלותיה שלה . מפונקת ומחושבת ,
ולכן אינה מתלהבת מסקס או נהנית ממנו . לא ליבראלית
במיוחד ועל כן לא תתאים לכל אחד .

ציפיתי ליותר , ואפילו הרבה יותר כי הייתי מצא חן בעיניה .
לא אחזור . יש פרטיות נוספות .
הפוך כל חסרון ליתרון

ויקה - איחוד תיקים

23
[QUOTE=Black]ויקה יאנה

בתחילת השבוע התקשרתי למודעה לבדיקת פרטים . למרות שהתמונות אינן מחמיאות הרי עקב נוכחותי באזור באותה עת ולאור החרם המוצהר , רציתי לדעת האם מדובר במוצר חדש שניתן לבודקו . בשיחה דיברה באנגלית , אך כיאה למרבית האוקראיניות אין לה מספיק אוצר מילים שניתן לתקשר כנדרש . לא הייתה ברירה אלא לעבור לרוסקי פרוסקי . כאן היה ניתן להבין ממנה שהיא מתנשקת , מציצה עם גומי . לשאלתי אם ניתן מציצה בלי גומי , אמרה שישנה אפשרות אבל היא צריכה לראות אותי . לפי התשובות וחוסר יכולתה לדבר בעברית הסקתי שמדובר בפרטית ( לא הייתי אצלה או ראיתיה מעולם ) , ולכן אמרתי לעצמי ננסה , נבדוק ונתרשם .

הגעתי לכתובת ברחוב בן יהודה ( עכשיו הבנתי ממנה שעברה לאזור הסנטר ) ופתחה לפניי את הדלת בשמה החדש יאנה . במציאות נראית הרבה יותר טוב מהתמונות ( מי הצלם ? ) . התלבשה בשמלה צמודה המחמיאה לגזרתה , אך זה לא קשה כי הגוף שלה ללא שומנים כמעט , גוף המיועד לסקס . ישבן עסיסי , בטן שטוחה , רגליים סקסיות , אבל החסרון שאין ציצי . גובהה להערכתי 170 ס"מ . כף רגל קטנה וידיים עדינות . מבחינת תווי פנים - סלאביים מעוגלים וסימפטיים , אף סביר , חיוך נחמד ושיניים יפות ולבנות . שיער כהה , עיניים בצבע חום מלוכסנות וערמומיות . גוון עור לבן , גיל 28 לערך . סך הכל נראית טוב , לא כוסית או מודל אך בהחלט שווה זיון אחד לפי המראה החיצוני .

הדירה מאוד נקייה ומסודרת , הבחורה הגיינית ומריחה טוב , אבל למרות כל מאמציי ותקשורת ברוסית , הבחורה קשה ובעיקר מחושבת . הרגשתי שהיא לא ממש זורמת ולא מעוניינת לנדב פרטים על עצמה . הבחורה באה לכאן לעשות כסף נקודה . אמרה לי שתשהה כאן שלושה חודשים , תחזור לאוקראינה ותחזור שוב בסוף מרץ ( מחושבת , כבר אמרתי ) .

מחיר 400 ש"ח לשעה

נשיקות יש , אך לא מתמסרת

מציצה עם גומי ( ללא גומי 100 ש"ח תוספת )

אין רימינג

אין אנאלי

לאחר המקלחת נכנסתי לחדר והתחבקנו על המיטה . היא מייד עברה למעשים והחלה ללטף ולנשק את גופי , אך לא בהתלהבות . הפתיע אותי שליקקה את הביצים בצורה טובה . העדפתי מציצה עם גומי כי רציתי לראות מה היא שווה במציצה , ואם הכל תקין אז להוסיף 100 ש"ח ולהוריד את הקונדום . להפתעתי המציצה הייתה טובה , ( ברור שלא כמו קיילי , אירנה , מרגריטה ) , אך להגיד את האמת נכנסתי איתה בעיקר כי הגוף שלה עשה לי את זה וכבר רציתי לנסות אותו . אין אפשרות להכניס אצבע למרעום , אך ניתן להחדיר בעדינות אצבעות לפרח .

עברנו לסקס . הבחורה יודעת להזדיין , נותנת קונטרות וזזה במהלך הסקס . אבל וזה אבל גדול מבחינתי , הבחורה לא בנוייה לסקס ממושך (20-25 של סקס מכסימום ) . לאחר כמה פוזות , הרגשתי שהבחורה כבר עייפה ( באתי בשעות הצהריים , כך שלא אמורה להיות בעיה ) . היא נחה כמה דקות והמשכנו בטקס , אבל ראיתי שהיא כבר לא מתפקדת . אינני אוהב לעשות סקס שהצד השני לא מתפקד או מרגיש רצון להמשיך , ולכן גמרתי במהירות .

אני באמת לא יודע איך הבחורה יכולה לסחוב כאן שלושה חודשים עם כמה לקוחות ביום . למרות שהגוף שלה פיזית בנוי לסקס , הרי שנפשית קשה לה מאוד . לדעתי היא חושבת יותר על הרווח הכספי מאשר לשים את המחשבות בצד ולהנות מהסקס .

לסיכום : בחורה בעלת מבנה גוף יפה ופנים נחמדים .

לא כוסית צעירה כמו ניקה או סשה הרעה . היא

תעשה את עבודתה במגבלותיה שלה . מפונקת ומחושבת ,

ולכן אינה מתלהבת מסקס או נהנית ממנו . לא ליבראלית

במיוחד ועל כן לא תתאים לכל אחד .

ציפיתי ליותר , ואפילו הרבה יותר כי הייתי מצא חן בעיניה .

לא אחזור . יש פרטיות נוספות . [/QUOTE]
ערב טוב black ....
רציתי רק להודות לך על דיווח יפה,נכון ומדויק...
לדעתי אתה המדווח החדש הטוב ביותר בפורום ...מוחא כפייה
כל מילה שכתבת נכונה,רק תרשה לי לתקן ולהוסיף מספר פרטים חסרים.... (עשר הערות)
ראשית: 165 ס"מ,שיער שחור (תוספת),קעקוע של פנתר שחור בבטן התחתונה בצד ימין,שפתי כוס בולטות....
שנית : לדעתי היא כן שייכת ל"תאגיד" היא מקבלת בבוגרשוב בת"א (באותה הדירה של קיילי ה' יקום דמהבכי)
שלישית : היא מתנשקת אך לא מסכימה להחדרת לשון לפה...Party (לא מסכימה לנשיקה צרפתית).
רביעית : מציצה ללא גומי ללא שום תוספת תשלום בדוק !!!!
חמישית :אכן מלקקת ביצים לא רע,מציצה בינונית +....(מתקשה להכניס עמוק)
שישית : במידה ומישהו בכל זאת מעוניין ללכת אליה...אני ממליץ לקחת אותה ל 30 דקות ב 300 ש"ח !!!!
שביעית :מי שרוצה לגרום לה הנאה...שילקק את הדגדגן שלה באגרסיביות...כולל החדרת אצבע בקצב מהיר...
שמינית : לא לצפות לשחקנית פורנו...בחורה עדינה,זיון עדין ונחמד...בעסקה של ה 300 מומלצת....
תשיעית : חג שמח לכולם .......
עשירית : אני בחרתי באופן עקרוני !!! לא לפתוח יותר דיווחים חדשים,על נשים השייכות ל"תאגידים" וכך אעשה.
אך אם יהיו לי הערות על דיווחים של אחרים,כמובן שאעיר ואכתוב את מה שאני חושב....
תודה על ההבנה .......
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

ויקה - איחוד תיקים

24
תודה רב רוני על ההארות

אם היא שייכת לתאגיד , אז כמובן זאת טעות שלי . הנחתי שכיוון שהיא ענתה לשיחה ולא פקידה , וקיבלה אותי בבן יהודה ( לא בוגרשוב ) אלא בחלק הצפוני שליד ארלוזורוב , אז היא פרטית .

אכן היא מתנשקת כפי שאמרת , ולכן כתבתי מתנשקת אך לא מתמסרת . לגבי הגומי הבחורה פשוט מטעה כי בשיחה הראשונה וגם בדירה אמרה לי שהכל עם גומי כאשר מין אוראלי ללא גומי בתוספת תשלום . לאחר שיחה היום ( לצורך בדיקה ) , הבחורה אכן אומרת מפורשות מציצה ללא גומי באותם 400 שקל .

ההמלצות שלך נכונות . לדעתי , היא יכולה לתפקד חצי שעה בצורה סבירה . שעה זה קצת יותר מדי בשבילה .
הפוך כל חסרון ליתרון

ויקה - איחוד תיקים

25
ציפור קטנה לחשה לי ש"הפקידה חולה" ומגיעים ישר לבחורה, מידע מעניין מבחינתי...

בכל שנותי מול התאגידים השונים לא הגעתי ישר לבחורה, אף פעם לא...תמיד זו הפקידה שעונה,תמיד!!!

ואני בטוח שהן חולות כמו כולנו הרי הן אנושיות (אני מקווה)ו...מהידע שלי הם היו מעבירים את הטלפונים והמספרים מהפקידה החולה לפקידה "הבריאה...זורקים עליה את העבודה, כמו שעושים לכולנו בעבודה.

תרגיל נחמד מאוד מצד התאגיד, כדי לטשטש את העקבות ולהציג בחורה "תאגידית" חדשה כפרטית..

לשיקולכם.

.You so need a Daddy, little girl

ויקה - איחוד תיקים

29
טוב, הייתי אצלה ואני רוצה לעשות קצת סדר.
קודם כל לבחורה קוראים יאנה ולא ויקה, אני יודע כי הייתי אצלה בכל הביקורים שלה בארץ עד כה. היא עבדה עם חברה, שקראו לה ויקה, כנראה שמכאן נובע הבלבול.
ממה שהבנתי ממנה, עכשיו היא עצמאית לחלוטין ולא שייכת לשום תאגיד, זאת גם הסיבה שהיא עונה בעצמה לטלפון. אין לי מושג אם זה נכון או לא, אבל אין לי סיבה לא להאמין לה.
כמו שאפשר לראות מהדיווחים הקודמים שלי עליה, אני די משוחד לגביה. אני מאוד אוהב את איך שהיא נראית ולמרות שהיא לא כוכבת פורנו במיטה, היא משתדלת לרצות ועושה הכל שאצא מרוצה.
היא לא כל כך ליברלית - אין רימינג ואין אנאלי, מציצה לפעמים חשופה ולפעמים לא, תלוי בלקוח.
בכל אופן, בעיניי היא מומלצת ובטוח אבקר אותה לא מעט בתקופה שהיא תהיה פה.

ויקה - איחוד תיקים

30
ערב טוב Korb - סדר וסדר חדש

בדיווח שלי ציינתי ששמה יאנה כי זה השם שמסרה לי . אין זה משנה מה שמה , ויקה או יאנה כי בכל מקרה אין זה שמה האמיתי . באותה מידה אפשר לקרוא לה וסיליסיה .

היא שייכת לתאגיד וזה בדוק . הכל הטעיה וטשטוש . אם תרצה , יש באפשרותי לפרט לך בפרטי כיצד אני יודע זאת .

הבחורה אינה אמינה . במפגש עימה אמרה לי עוד בהתחלה שישנה תוספת 100 שקל על מציצה ללא גומי . לאחר שהייתי אצלה ( באותה עת חשבתי שהיא פרטית - טעות שלי ) ולאחר דיווחי האיר את עיניי רבנו החכם והמלומד רוני בטענה ש- 400 שקל כולל מציצה חשופה אצל הגברת . בדקתי את הדברים והתקשרתי לבחורה . אמרה לי בתחילת השיחה 400 שקל אבל הכל עם גומי . אמרתי לה שאני אבוא אבל מעוניין במציצה ללא גומי באותם 400 שקל . ענתה , "טוב בסדר" ( מעניין , נכון ) . בדקתי בשנית וביקשתי מחבר שיתאם עימה פגישה . בשיחה אמרה לו הגברת 400 שקל כולל מציצה ללא גומי . כאשר הגיע לדירה שאל אותה לגבי אוראלי ללא גומי . אתם יכולים לנחש את תשובתה ? "מציצה חשופה בתוספת תשלום" . חבר שלי השיב לה כי בשיחת הטלפון מסרה פרטים אחרים . אז נאותה ואמרה לו טוב , זה אפשרי ב- 400 שקל מציצה ללא גומי . כמובן שחבר שלי עזב את הדירה ( חרם או לא חרם - היא בת תאגיד ) .

אפשרות ראשונה - הבחורה לא סגורה על עצמה .
אפשרות שנייה - הבחורה תחמנית ברמות .

אני זורם לאפשרות השנייה . תעיינו מה כתבתי עליה בדיווח : "עיניים בצבע חום מלוכסנות וערמומיות" . ערכתי את דיווחי טרם קריאת דברי רבנו , וברור לפני הבדיקות שביצעתי . כבר אז , הבחנתי שהבחורה בעלת עיניים ערמומיות ומתברר שלא טעיתי .

בקיצור - הגברת בת תאגיד שמשחקת אותה פרטית . אני באופן אישי לא הולך לבחורות תחמניות ( גם אם הן פרטיות ) . אכלתי אותה פעם אחת איתה , לא ירמו אותי פעמיים . אני אדם פשוט אבל לא טיפש .

אהה , כמובן שכל אחד רשאי לעשות כראות עיניו . מי שרוצה שילך אליה , זאת זכותו .

הפוך כל חסרון ליתרון

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”