כ Keterisem מדייט 69 - סקס אדיר

Keterisem מדייט 69

1
מילפית בת כ 40 מנתניה. מקבלת בדירה הפרטית שלה, לא רחוק מחוף הים. היה אזכור שלה בעבר כמורה לפסנתר מנתניה. באמת מלמדת פסנתר אבל כנראה שקשה לחיות מזה.
לאחר כמה התכתבויות שולחת תמונות שלה, גם לפי בקשה ספציפית כדי לוודא שהתמונות אמיתיות. בת כ 40. לא מלכת היופי אבל גם לא מכוערת. גוף יפיפה ומעוצב . חזה קטן אבל רק וטבעי עם פטמות זקורטת. הגעתי אליה בשעות הצהרים החמות, היא בדיוק יצאה מהמקלחת, לאחר מקלחת שלי התחלנו ב 69 חשוף , היא מריחה נהדר ויש לה טעם נהדר עד שגמרתי די מהר יש בפה שלה. אחרימקלחת קצרה וכוס מים קרים חזרנו למיטה לאנאלי כאשר היא שוכבת על הבטן ואני מעליה מפמפם ארוכות בתוך הישבן תוך כדי אנחות קלות של הגברת עד לגמירה. לאחר שטיפה זריזה של שנינו חזרנו למיטה לראות קצת טלויזיה כאשר תוך כדי היא משחקת קצת עם הזין והביצים ואני מחדיר לה אצבעות עם קצת נשיקות וליטופים מדי פעם. לאחר כ 40 דקות החבריקו החליט שהוא מוכן לעמוד שוב, והמשכנו בסקס ארוך ארוך במגוון תנוחות.
סך העלות 500 ש"ח, קצת גבוה מהמחאה, אבל מקבלים בתמורה הכל כולל אנאלי. אין הגבלה של זמן ואין הגבלה של אקטים.
אני אחזור בכל הזדמנות שתהיה לי להיות בנתניה.

Keterisem מדייט 69

3
[QUOTE=חדש בתחום]
מילפית בת כ 40 מנתניה. מקבלת בדירה הפרטית שלה, לא רחוק מחוף הים. היה אזכור שלה בעבר כמורה לפסנתר מנתניה. באמת מלמדת פסנתר אבל כנראה שקשה לחיות מזה.
[/QUOTE]
שלום חדש בתחום...
ראשית...תודה רבה על הדיווח....מוחא כפייה
שנית ...כותיק בתחום,אני פונה אליך לשתף אותי במידע על המורה לפסנתר..... (טלפון)
חשקה נפשי לנגן בפסנתר מול חוף ימה של נתניה היפה....Embarrassed
בתודה מראש...הרבנות הראשית מחוז מרכז Tongue
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

Keterisem מדייט 69

5
הבחורה אכן נחמדה. נפגשתי איתה מזמן.
לפחות אז לא נפגשה אצלה אלא במלון, מה שהפך את עלות הפגישה לגבוהה מידי עבור ביקורים נוספים.
במחיר ש"חדש" מציין נשמע טוב אם יש כימיה.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

Keterisem מדייט 69

9
בחורה בעייתית מבחינת תיאום.נפגשתי איתה בעבר והעלות כללה פגישת הכרות בקפה,מלון ותשלום לה.בסך הכל היה יקר ולקח זמן רב מידי,אם היא מקבלת עכשיו בבית זה סביר יותר.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”