כ הניסיון של חפוזי עם פרטיות: ניפוץ המיתוס - דף 4 - סקס אדיר

הניסיון של חפוזי עם פרטיות: ניפוץ המיתוס

32
אהבתי את דיווח שלך חפוז מכני יקר .
אמיתי ישר ולא מתייפייף .
רוני הוא כותב בחסד אבל או שהוא ג'יימס בונד לעשירים או שהוא בחור עם דימיון רב במיוחד .
ייתכן שהוא גם צובע הכל בוורוד בשבילנו זה היינו הך .
רובנו לא יודעים רוסית . רובנו לא בעליי קסם אישי אדיר או לחלופין דימיון נדיר .
אצל רובנו המניעים לכתוב פה ברורים ולא מפוקפקים .

החוויות של חפוז הם אמיתיות ואובייקטיביות .פעמים רבות הרגשתי בדיוק כמוהו .
[ גם אני לא הצלחתי לתאם עם סבטה לדוגמה .]
יכול להיות שאילו היה אדם אחר ומלא קסם אישי זה היה אחרת אבל כדי לקבל תמונה אמיתית של המציאות צריך גם אותו וגם את רוני ואת כל מי שבאמצע .
בסופו של דבר אנו באים לסיטואציה לא רגילה ומלחיצה בעיקר כי אנו למודי ניסיון מחוויות דומות ומשלמים מחיר מופקע בעבור שרות גרוע או מראה גרוע או שנייהם יחד .

בואו נהיה הוגנים בכל החווית שלי עם ''פרטיות'' מהתאגיד או אחרות לא יצאתי באמת מרוצה ושילמתי מחיר מופקע ומופרז . יש כאלו כמו פלינה או פולינה שכלל לא דיווחתי כי זה היה היום האחרון שלה או הרבה כאלה בעבר שלא התחשק לי לדווח כי לא היה על מה .

ברור שכשחבר פורום כלשהו מתלהב מהחויוה הוא ידווח וברור שכשהיתה לו נפילה מזוויעה הוא ידווח .
קשה לדווח על מפגשיי פרווה חצי גרועים או משעממים ולכן טוב עשית חפוז מכני יקר שדיווחת בצורה מכנית על מפגשיי סרק וניסיונות עקרים . אולי אעשה להבא כמוך כדי שתהיה תמונה טובה יותר לשאר שאין פה מציאות גדולות .

בעבר כשהייתי צעיר וחמום מח לא הייתי משלם להן על כלום כשהן לא שוות דואג למלוא הזמן ולמלוא השרות .
היום אני אדיש לזה יותר ולא מבזבז על זה זמן ואנרגיה אלא אם זה משהו קיצוני .

בשביל תמונה מלאה צריך כמה חוות דעת ושכל אחד ישפוט כרצונו .

33
חפוזי,
אני רוצה להודות לך על הדיווח המפורט. אני חושב שדיווחים שלילים (והיו לי כמה כאלה...) חשובים לא פחות ולעיתים יותר מדיווחים חיוביים, מועצמים, מוגזמים או פנטזיונריים. זה חוסך כסף, זמן, ואולי יגרום לנותנות שירות לא טוב לשפר את המצב.
מצד שני אני לא חושב שהשמצות של חברי פורום אחרים הן דבר חיובי. גם אם מישהו קיבל או מרגיש שקיבל יחס טוב יותר משלך מבחורה מסוימת, זה לא הופך אותו ליחצן או שקרן. לעיתים כימייה, מצב רוח, או סתם מזל, מאפשרים לאחד לקבל שירות מעולה בעוד האחר מקבל שירות מבעס....
אני זוכר יותר ממקרה אחד שהגעתי לבחורה מאוד מומלצת, וקיבלתי יחס רע או שירות גרוע. אבל אני זוכר גם מקרים הפוכים. אני עצמי הגעתי לבחורה בפעם ראשונה שהייתה מדהימה, וכאשר החלטתי לחזור לסיבוב נוסף, נתקלתי בחוסר סבלנות וניסיון תקתוק.... כמו שכתבו לפני מדובר באנשים, ובעיקר נשים וזה כידוע לכולנו מצב צבירה בלתי יציב לחלוטין... :)
גם אני בימים אלו מייגע עצמי במציאת פרטית/לא מסחרית, לבילוי כייפי, אבל מאוד קשה לי למצוא. הלכתי כבר, רק בשבועיים האחרונים, לארבע פרטיות שכולן הומלצו כאן, ואף החברה הטובים כאן נתנו לי מספרים של חלקן כולל המלצות... אבל מה לעשות , לי הן לא התאימו...
אני לא תולה את האשם הגברים שנתנו לי את המספר, נהפוך הוא, אני מודה להם. אבל אני שומר לעצמי את הזכות להחליט מה הגעיל לי ומה מגדיל לי, ועם מי אני רוצה להיכנס....
אז שוב, תודה על הדיווח, ובוא נשאיר את הסולידריות בפורום, כי היא טובה לכולנו...
פידי
הכשלון האמיתי מתחיל כשמפסיקים לנסות

34
שלום לכולם

בזמן האחרון אני קורא פה את הדיווחים ונדהם, פשוט נדהם!
כיצד מגיעים החברים פה לחיכוכים כאלה אחד עם השני?

מה קורה לכם??

אני בטוח שהגעתם לגיל בו כבר מבינים, כי יכולות להיות דעות (אפילו נחרצות) שונות בין אחד לשני.

ואפילו ברור מאליו, (וכמעט מיותר לציין), כי יש הבדלי טעם בין אנשים.
ויותר מזה, אותו בן אדם יכול עם הזמן לשנות את דעתו ו/או את טעמו.

אז חלאס!!

חוץ מזה, מה אתם רוצים מחפוזי???

הוא כותב יפה, ברור, בשפה ברורה ומכובדת. דיווח עם עברית טובה, סגנון שוטף וקולח, בלי שגיאות, שזורות בדיווח מילים וביטויים יפים, כגון "העלו חרס", "הכצעקתה|" וכו'.

נכון, כולנו נהנים לקרוא במיוחד דיווחים מוצלחים, שכתובים בשפה מעוררת ואירוטית, וכבר מדמיינים את עצמינו, מגיעים לאותה בחורה למפגש מוצלח גם.

הרי כולנו נהנים לקרוא את דיווחיו של מר רוני גולן. ויש גם רבים אחרים.

אבל מטרתו של הפורום, היא לא רק להעביר דיווחים מוצלחים. לא פחות חשוב מכך, מטרתו של הפורום היא לתת אזהרות לקראת/לפני נפילות.

וכך עשה מר חפוז מכני. הוא דיווח לנו על 8 מקרים שונים של אי הצלחות. (בכוונה אני לא כותב נפילות).

תודה לך חפוזי , זה חשוב. תמשיך לעדכן ולבקר. (לבקר באות "ק" מלשון ביקורת).

נכון שיש מקרים של דיווחים שונים/סותרים, אבל היי, זה הדיווח, זו ההתרשמות הסובייקטיבית של המדווח. ועל כך אנו מודים לו. (לכל מדווח).

אז שאו ברכה. המשיכו לזיין, המשיכו לדווח.

בברכת מציצת הדורות.

מר שפריץ

36
[QUOTE=צעיר לנצח] קיש,

אין מילים שיעריכו נכונה את פועלך בפורום

התחקיר הזה הוא אחד הגדולים שלך, ומדובר ממש במאסטרפיס

מבחינתי אתה הגדול מכולם

ו"מחפש מציאות" יצא כאן הקטן מכולם..

אין ספק שהפורום הוא כר נרחב ליחצנ"ים למיניהם, ומתברר ש"מחפש מציאות" הצליח לתמרן בין הטיפין תקופה ממש ארוכה

וקיש עוד משהו, לא ברמת ביקורת, אלה יותר ברמה של ביקורת בונה...

הדבר היחיד שחסר בסדר הכרונולוגי של התחקיר זה תאריכים לפני כל פיסקה

(וכן, אני יודע שלוקח המון זמן להכין תחקיר כזה)

בכל מקרה, אני ממש ממש ממש נהנתי

תודה ענקית על התחקיר ועל פועלך!!!

[/QUOTE]

[QUOTE=החפוז המכני]
קיש: אתה כמו הקוסם מארץ עוץ - זוכה לכבוד מלכים פה, יש לך (משום מה ) כמה שפוטים[/QUOTE]

המשתמש החפוז המכני מתבקש להניח לאיש העסקים הבכיר והעשיר 'צעיר לנצח' לנפשו לאלתר!
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

38
[QUOTE=החפוז המכני]3. סבטה בולעת החרבות: אמנם לבסוף היא פרסמה פה, אך את תהילתה סבטה קנתה כפרטית שכיכבה בדיווחיו של המרן; דיווחים כה משובחים, שלמרות שהרב ציין את מגרעותיה (לא צעירה, לא סקסית) - החלטתי לנסות וללבן את חרבי בלועה הלוהט של סבטה. אך אבוי: סבטה אינה דוברת עברית... וגם לא אנגלית! היו מספר נסיונות מצדי לפנות בהודעות - אך כולן העלו חרס. זולגות הדמעות מעצמן, ולא רק מעיניי

[/QUOTE]

[QUOTE=RUBI23]
[ גם אני לא הצלחתי לתאם עם סבטה לדוגמה .]
[/QUOTE]

אינני דובר רוסית והתיאום עם סבטה דרש כמה נסיונות, סבלנות, וגוגל טרנסלייט. מבחינתי זה היה שווה את זה.

עד כמה שידוע לי סבטה עזבה את ארץ הקודש מזמן. אולי אני טועה... אם אני טועה, נא להודיע לי במידי!!!!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”