כ מוניק חולון ++ מילף ! - דף 7 - סקס אדיר

מוניק חולון ++ מילף !

61
טוב, הבטחתי דיווח, ואמנם באיחור של שלושה שבועות אבל עדיין...

אז לפני שלושה שבועות קבעתי עם מוניק וקפצתי ל"מלונית" (יותר צריף..) לפגישה
הפעם לא הייתי לחוץ בזמן כמו בפגישה הראשונה וגם אמרתי לה את זה בהתחלה.
הדיל ידוע וקבוע- שעה, גמירות כפי שניתן (ביננו מי מסוגל יותר מ-2?), 300 ש"ח

למוניק גוף מדהים, חזה בינוני ומכובד, שיער שחור ארוך ופנים נאות מאוד. הגיל ניכר בה, אבל לטובה.
MILF אמרנו כבר?קריצה

מעביר ת'כסף, קופצים למקלחת. הגעתי חרמן ומוכן לשחרר את המטען הראשון בפיה כבר במקלחת וכן כך היה. מוניק מחרמנת כבר במקלחון, מעבירה את הישבן על הכלי ואז יורדת למציצה ארוכה. מהר מאוד שחררתי את המטען בפיהחיוך

משם למיטה. הפעם רציתי אני לפנק אותה בעיסוי שכן העיסוי הקודם שעשתה לי השאיר את הגוף שלי בכאב דווקא, מוזר.. לא יודע..
היא התעקשה אבל אז נתתי לה לעסות אותי.
תכלס, זה רק תירוץ להעביר ת'זמן למנוחה עבור הכלי שמתעורר לאט לאט..
מתחילים סיבוב שני, שוב מציצה שלה ואז שמים גומי ועוברים לסקס.

שמעו, היא מחליפה תנוחות בקצב מסחרר, וזה לאו דווקא דבר טוב..מבולבל
הרבה תנוחות מוזרות גם, אבל בגדול תחושה של סרט פורנו צחוק
מה שכן, אחרי שהייתי אצלה כבר פעם, הייתה הרגשה של רוטינה קבועה שכנראה חוזרת בכל פעם..

אחרי סקס חזק ואגרסיבי (ראיתי שגם זה טיפה קשה לה), שחררתי את המטען עליה.

שתי גמירות, קרוב ל-50 דק', שתי מקלחות לפני ואחרי, יחס חם..

באמת שדיל שווה, אבל אני נראה לי מיציתי Sleepy (יכול להיות שזו הרוטינה הקבועה, לא יודע..)

מוניק חולון ++ מילף !

62
אתמול ניסיתי לקבוע עם מוניק שהייתה עמוסה לטענתה יותר מהרגיל. נשמעה מבואסת שלא הצליחה לדחוס עוד לקוח לסדר היום. אמרתי לה לא נורא נקבע למחר.
היום התקשרתי מהבוקר וקבעתי עם הגברת לשעת צהריים. יומן עמוס.

הגעתי לשעה היעודה לכתובת שכיוונה אותי אליה לבית צמוד קרקע רעוע, שם קיבלה אותי מוניק בחדר קטן עם מקלחת צמודה. מהתקשרות שלה עם בעלת הבית בחדר ליד נשמע שיש שיתוף פעולה בנוגע למקום.

הגב' אומנם מבוגרת אבל עם גוף צעיר יחסית. חזה יפה עם נטייה קלה לנפול אבל סה"כ גוף מושך. הפנים מסגירות את הגיל האמיתי שלדעתי מתקרב לשנות הארבעים המאוחרות. (אמרה לי שהיא בת 38)

אחרי סמול טוק קצר ומקלחת הגברת מעמידה אותי ליד המיטה ומתחילה בשאיבה. אין ספק שמציצה זה הצד החזק שלה. כמו קודמי שתיארו מחליפה מפעם לפעם תנוחות למציצה והיא מקפידה שתוכל להגיע עם היד לחזה או לחלק התחתון בגוף תוך כדי המציצה. תוך כדי גם משחק אינטנסיבי בביצים.

גמירה אחת ראשונה בפה. הגברת הולת למקלחת לירוק ולשטוף את הפה. מנוחה של 2 דקות ושוב מתחילה בשאיבה תוך החלפת תנוחות. לא חשבתי שאוכל, אבל באה גם שמירה שניה בפה.

כמו שכבר אמרו נראה כאילו היא מעדיפה מציצה על חדירה.

לא ויתרתי, (וגם לא נראה שהיא לחוצה בזמן או רומזת על סיום אחרי 2 גמירות) השכבתי אותה על הגב והתחלתי לגרות לה את הדגדגן. הגברת בהתחלה נאנחה אנחות שנראו מזוייפות אבל אחרי 5 דקות עבודה התחילה לרעוד ברגליים להיאנח אנחות אמיתיות יותר.Approve

בינתיים אצלי למטה חלה התאוששות (אחרי שתי גמירות לא פשוט) וביקשתי ממנה קונדום לחדירה. הגברת מרחה ג'ל, הלבישה קונדום (עם הפה כמובן איך לא) והתחילה לקפץ עלי בשלל תנוחות (אני שכבתי על הגב כי כבר הייתי מותש)

בשלב מסויים נשכבה על הבטן וביקשה ממני לשכב עליה לחדור מאחורה (לא אנאלי - ניסיתי עם האצבע ולא הסכימה)

לאחר חדירה ושפשופים במשך כמה דקות לצערי נגמר לי הכוח לגמרי Dead. כל הסשן לקח כשעה והבנתי שממילא לא אגמור פעם שלישית אבל שוב הגברת לא הראתה קוצר רוח ולא נראה שיש לה בעיה להמשיך כל עוד הכלי עומד

אין ספק שמוניק נותנת תמורה נאותה לאגרה אבל היא לא מסוג הבנות שתגיע אליהן יותר מפעמיים שאז זה הופך לנדוש.
תורם לחברה

מוניק חולון ++ מילף !

63
ביקרתי את מוניק לפני כחודשיים.

מצטרף לביקורות החיוביות על השירות חיוך

גם אצלי זה היה אוראלי בלבד עם גמירה בפה אבל איזו מציצה אלוהית -

בפעם השניה העמידה אותי ליד המיטה כאשר היא שוכבת על הגב עם הראש מחוץ למיטה. וואו!!!!
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

מוניק חולון ++ מילף !

64
לאחר כמה וכמה דיווחים מרשימים של החברים היקרים בפורום החלטתי לדגום את מוניק, אומנם זו דגימה מס' 2 אך המיוחדת שבהם.
אני יכול לומר שבשבועיים האחרונים של פסח, על אף החופש היא אכן תיפקדה אך שעות הפעילות שלה נעו בין השעות 10 בבוקר עד 2 בצהריים. לכן לא הצלחתי לפקוד אותה אך היום הצלחתי לפגוש אותה ובשעה ייחודית, שעה לפני סגירת השערים שלה ;)
אין מה לומר ולתאר על הגברת, פרצוף שדי מסגיר את גילה (מספרת שהיא 38, אך תואם יותר לגיל 49) וגוף מדהים, חזה עומד ואין קרס ואין קמטים! פשוט מרשימה. לחווית הלקוח הפרטית שלי אתאר אותה בפלוסים, מינוסים ובונוסים ;)
פלוסים- על אף העברית הקלוקלת וחסרונה באוצר מילים עשיר בשפה של ה"עם הנבחר" היא אשת שיחה מעולה, נותנת לך תחושה של קלילות ואף נתנה לי רשימת מקומות בילוי ברוסיה עם עצות איך להרשים בחורות רוסיות כדי שיהפכו לבנות הזוג שלי (אין לי מושג איך היא הגיעה למסקנה שאני אסע לרוסיה במטרה לחפש לי מישהי שתגרום לי לשטוף את הבית, לזרוק את הפח ולקחת את הילדים לגן/בית ספר וחזרה וכל זאת בשפת הסימנים, כי לצערי אני יודע רק כמה קללות ברוסית ;)
בעניין הסקס- הבהרתי לה שאני די רגיש והעדפה הראשונית שלי היא לרדת לה במטרה לגרום לה לאיזשהו חימום, אני מניח שאלו שכן דגמו אותה וירדו לה חוו את האכזבה המסויימת מכך שאחרי חצי דקה היא הורידה אותכם מעליה וביקשה שהיא תעשה את העבודה הקשה.
שלוש דקות של fuck face וגמירה ראשונה. לאחר שהסבירה לי שהלקוח הקודם שקע במקלחת ונגמרו המים החמים, ביקשתי שידליקו את הדוד כי מטרת ההגעה שלי מלכתחילה הייתה המקלחת המשותפת, יצאה עם מגבת וביקשה שהדוד יידלק, חזרה, ישבנו על סיגריה ונתנה לי פרטים מינימליים על אורחות חייה. למה התחילה במקצוע, מתי עלתה ארצה והוסיפה שלל מחמאות על ההופעה שלי (אני מניח שזו מנטרה שחוזרת על עצמה, עפ"י התגובות). מסאג' של עשרים דקות עם שלל בדיחות רוסיות (בחיי לא הבנתי אף אחת מהן) ונכנסנו למקלחת, החבר חזר לחיים והחלה לשאוב את כולו, ייתכן שיותר מעשר דקות וגמירה מס' 2. חשבתי שנגמר? לא בדיוק... הגענו למיטה, ישבה עליי וביקשה שאלקק את החזה שלה, הוסיפה לי מעיין שמפו או קרם מסויים על החבר עם קונדום, פמפום מטורף עם גניחות די מזוייפות שלה ופאף, מס' 3 הגיע לסיומו.
מינוסים- בזמן האקט מס' 2 (במקלחת) מהרצון לענג אותי היא נשכה לי קלות את העורלה וכשעצרתי אותה והסברתי לה שזה די כואב הסבירה בחיוך כי היא רוצה לאכול אותי.
פלוסים- לאחר שנה וחצי של ייסורים עם בחורות עובדות, בחורות מזדמנות ובת זוג שגרמה לי לייבוש של יותר משלושה חודשים- חוויתי שלושה גמירות, חיוך רחב וחזה נפוח בדרכי הביתה.
אין ספק שמוניק מספקת את צרכי הלקוח, נקווה שהיא תרענן מעט את התפריט הסטנדרטי שלה.

אני מזיין, משמע אני קיים!

מוניק חולון ++ מילף !

65
בקרתי את הגברת השבוע. אין לי משהו חדש לספר, מעבר למה שסופר בפוסטים הקודמים כאן.
א. מראה חיצוני - היא רזה, אך הגיל ( היא באזור 38-42) עושה את שלו. שידיים נפולות ועור ״לעוס״.
ב. היחס - ידידותית ושרותית.
ג. היא אישה נקיה. התקלחה עמי לפני האקשן ודאגה לסבן אותי היטב. במיוחד במקומות הרלוונטים.
ג. מקום. נקי, לא צפוף, עם מקלחת.
ד. מציצה שלה אגרסיבית ומכאנית מדי לטעמי. לפעמים אפילו מאט כואבת. אני אוהב את זה יותר עדין. חייב לציין שגמרתי לה בפה ולקח לי לזמן להתאושש מהאורגזמה.

בהצלחה להבאים אחריי

מוניק חולון ++ מילף !

66
לקח לי קצת זמן אבל הגעתי ליעד ששמתי לעצמי-לעלות מדרגה כספית מ 200/250 שח ל300 שח ובציפיה גם לעלייה ברמת השירות והפתיחות המינית בהתאם למחיר...ולא התאכזבתי ! מוניק נהדרת.ממש כך.
מיקלחת משותפת לפתיחה,כשהיא "עזרה" לי להסתבן ושהיא מגרה אותי עם העמידה שלה עם הגב אלי והמים החמים על שנינו...
עברנו לתוך החדר כשאני רואה כבר כוכבים... מיטה כפולה לא הכי נוחה לטעמי אבל מיטה כפולה.
מוניק העניקה לי טיפול מסור עם רצון,איכפתיות,מרץ ועם גוף כמו שלה זה היה אדיר !
היו כמה שיאים מבחינתי: המציצות שלה כשאני יושב על הברכיים והיא רוכנת לפני... ואחכ
כשאני עומד מחוץ למיטה והיא שוכבת על הגב עם הראש שלה מתחת לזין שלי ואני רוכן לעברה
ומחדיר אותו לתוך פיה... וכמובן הזיון מלא עם קונדום לתוכה שהיה נהדר מקדימה ובדוגי....
איזו גישה לגבר,איזו פגישה נעימה מצמררת ומעניינת היתה לי איתה !
ברור שאחזור אליה,בלי קשר שהמקום לא דיסקרטי מספיק.
מקווה ומסוקרן לראות האם עליית המדרגה שעשיתי,מאפיינת ותחזור גם אצל אחרות
ברמת מחיר זו. תחושתי שלא,אבל השטח יוכיח זאת.
כמובן שאספר לכם גם הלאה,כי הפורום הזה אני חייב לו הרבה.
תודה,מקוה שתרמתי לכם ולה, ושבת שלום.

מוניק חולון ++ מילף !

68
שלום לכולם..
זוהי ההודעה הראשונה שלי..אז אם יש איזה שהם הערות אשמח לקבל ביקורת:)
הייתי אצל ניקול המדוברת מספר פעמים לאחרונה(מס' חודשים אחרונים) פשוט הייתי צופה ולא חבר כך שלא יכלתי לרשום תגובה..
אז ככה..
תיאום מולה שמפנה אותך למלונית(עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה)
300 ש"ח-כולל שני גמירות ומסג' בין לבין(שבדיעבד אני יכול לוותר עליו אבל לא נעים ממנה)
כבר בתיאום שואלת גיל-כל פעם מחדש:) וכל פעם היא אומרת שאני צעיר מידי..אחרי שאני אומר שהייתי אצלה כבר אז אומרת אוקיי בסדר:)
מגיע אליה למלונית..נותנת לי מגבת להתקלח..ובנתיים יוצאת לשלם על החדר או משהו בסגנון..
כשיוצא מהמקלחת כבר מחכה בחדר עירומה לגמרי וגם אני כבר בלי בגדים..(בדר"כ מתקלח בלי בגדיםצחוק)
ואומרת איזה חמוד וצעיר בא אליי ונותנת הרגשה טובה..
עכשיו אני אוהב סקס כמה שיותר אגרסיבי למרות שעם מוניק זה הרבה פחות ממה שאני אוהב..אבל משהו אצלה גורם לי לחזור..
בקיצור..מקים אותה מהמיטה..שם אותה על הבירכיים ברצפה ונותן לה להכניס את החבר לתוך הפה ליד המראה שיש לה שם..תופס לה קצת בשיער ומכניס אותו עד קצה היכולת של מוניק..שזה בערך חצי איבר..אומרת לי כמה חשק יש לך זה אף פעם לא נגמר חרמן שלי..
מזיין לה את הפה 10 דק תוך כדי מלקקת את הביצים.(החמיאה על כך שהן מגולחות)עד לגמירה הראשונה והכל כך משחררת לתוך הפה שלה..מוצצת את הכיפה עוד דקותיים עד שחלבה פשוט הכל..והלכה לירוק בכיור את הילדים החמודים צחוק
עברנו למסג'..
הפכה אותי על הגב עשתה מסג' שבלשון המעטה לא ממולץ..מכאיב במידה מסויימת..בקיצור לא הכי אהבתי..עד הקטע שמכניסה יד כדי ליגוע בחבר שמתחיל להתעורר..
מספר שני נותן לה למצוץ ודופק לה שוב את הפה..
שואלת אם רוצה קונדום..ברור!!
תנוחה ראשונה בדוגי מפמפם אותה חזק ומהר תוך כדי צעקות קצת מזוייפות ממנה..10 דק' ועוברים למסיונרית..
גם במסיונרית אוהב לדפוק חזק לראות את הציצים שלה זזים..
מוציא זריז את הקונדום..מכניס לפה וגומר בשניה..
לסיכום:
מראה 7.5-אומנם מבוגרת-אבל נראית טוב לגילה..
מציצה-8-מציצה טובה אבל לא עמוקה מספיק-בוא נגיד שקיבלתי יותר טובות
זיון-7-אוהב את זה אגרסיבי-ולא הכי לטעמי-(מה שנקרא בעיני המתבונן)

מוניק חולון ++ מילף !

69
ביקרתי את הגברת
הרבה אין מה להוסיף אלא רק לחדד.
ניראת מעולה, אוהב מאד את המראה שלה, גוף סקסי שדיים ותחת במקום,מאחל
לכל אישה בגילה להיראות ככה, אני אהבתי, סקסית בטירוף.
שירותית מאד, 300 ש"ח לשעה ניתן לגמור פעמים, די "אגרסיבית", מובילה בתנוחות לדעתי מעדיפה שלא יחדרו אליה ולכן עושה הכל שניגמור לא דרך חדירה אבל לא תימנע חדירה.
אני מת עליה, כיף לדבר איתה, אוהב לזיין לה את הצורה, יש לה יופי רוסי שעושה לי את זה.
שעות עבודה מ 11:00 עד 18:00 תהנו תתנהגו יפה ותכבדו.
ניתן למצוא בחורות צעירות יותר, יפות יותר, מוצצות יותר טוב, מזדיינות יותר טוב, שירותיות יותר, אבל אם לוקחים את כל החבילה לטעמי היא בין המשובחות
בתחום.
תהנו

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”