חברים יקרים , אני צריך את עזרתכם הפעם וכולי מלא תקווה שאולי מישהו כאן
יודע / מכיר / היה / ניסה / חווה מין בתשלום בממלכה הבריטית ?
מראש אומר שאני יודע שזהו כביכול היעד הכי לא מתאים בעולם למין בתשלום.
אני יודע שלונדון היא לא קייב /מוסקבה / חרקוב / ברלין וכדומה ...
אני יודע שהמטבע המקומי הוא בערך המטבע הכי לא משתלם בעולם ...
עדיין זה היעד שאליו אני מגיע ל 9 ימים ( מן הסתם לא בגלל סצנת המין שיש בעיר אלא בגלל שיקולים אחרים ).
לא מצאתי בכל הפורום הנכבד שום זכר למין בלונדון !
אני יודע שליווי ניתן וקיים בכל מקום בעולם , העניין שבטח שבמקום כזה שאני לא מכיר בו כלום העסק הופך למסובך הרבה יותר !
אשמח אם מישהו כאן יכול לתרום מעט מידע בנושא ...
בין הוא מכיר משרד ליווי טוב ואמין
או יותר טוב מועדון שניתן לבקר בו ואף לזרום או לבחור בחורה לגוד טיים.
כדוגמת ברלין פרנקפורט וכו"
אני כמעט בטוח שלונדון היא הכתובת הכי לא מתאימה לכך , אבל בואו נאמר שלא הייתי מתנגד בכלל למצוא איזו פנינה בעיר הסגרירית במילא ואולי לזיין גם בריטית על הדרך ( אלא אם האוקראיניות פלשו גם ללונדון)
אני מודה מראש לכל מי שעונה ועוזר
תודה רבה וחג שמח לכולכם
לונדון כן מחכה לי !
2היו לי אחלה חוויות בלונדון. לך למסיבות של lmp.
הם מארגנים שלוש מסיבות ביום. כל מסיבה שעתיים. בכל מסיבה שש או שבע בנות. כאשר יחס הגברים על הנשים הוא מקסימום 1/2.
הייתי בכמה מסיבות. לרוב יש חמש פצצות ושתיים סבירות.
זיין כפי שיכולתך.
אחלה חוויה וקל לתיאום
הם מארגנים שלוש מסיבות ביום. כל מסיבה שעתיים. בכל מסיבה שש או שבע בנות. כאשר יחס הגברים על הנשים הוא מקסימום 1/2.
הייתי בכמה מסיבות. לרוב יש חמש פצצות ושתיים סבירות.
זיין כפי שיכולתך.
אחלה חוויה וקל לתיאום
לונדון כן מחכה לי !
3יש דווקא הרבה מידע בפורום:
ליידי מרמלד
SOHO WALK UPS
ליווי
החוואי בחנות של מייקל קורס 

רק צריך להפעיל את אופציית החיפוש למעלה (סימן של זכוכית מגדלת) - ולהקליד: לונדון
יש גם פרסומים של נערות בגלויות שמודבקות בתאי הטלפון. (הייתי בעבר הרחוק - היה די יקר 60-70 לי"ש ומעלה לנערות בדירות)
בכללי - המחירים גבוהים מלבד התיקתוקיות בסוהו.
גם לא ברור לי האם כל הנושא מנוגד לחוק או לא, ואם כן האם נאכף (ויש סיכון כלשהו)
בהצלחה 

תהנה ואל תשכח לדווח.
מה זה קרה לי? טוב לי אוראלי!
לונדון כן מחכה לי !
4מנוגד אבל אין סיכון כמו בארץ
יקר ולא שווה בדרך כלל
כך מודעה מתא טל ותזמין למלון
יקר ולא שווה בדרך כלל
כך מודעה מתא טל ותזמין למלון
Toref
לונדון כן מחכה לי !
5הלידימרמלד כבר לא קיים .
במקומו יש את מועדון הפניקס , http://thephoenixclub.london/
בנוי על שיטה של מסיבה במשך שעתיים עם שש בנות " אכול כפי יכותך "
המחיר לא זול - 160 פאונד . אבל אם אתה נופל על בנות טובות זו יכולה להיות חוויה משובחת ומהנה .
ממליץ להתרחק מהתקתוקיות של הסוהו .
ליווי איכותי למלון גם יקר , בסביבות 150-200 פאונד .
תהנה
לונדון כן מחכה לי !
6shaybj- אני דווקא חושב שלונדון מאוד אטרקטיבית לאוהבי הצד הקינקי ומחפשי הפרטיות.
קוקסינליות- אחד המקומות המדהמים ביותר למצוא שירות מעולה של קוקסינליות. יש ביקורות כמעט על כולן ב-hungangels. רובן מתנשקות, גומרות, נחמדות ומזדיינות כמו בסרטים. לא זול אבל שירות ללא תחרות.
LMP- רבות דובר על זה. לא משתווה ל-FKK אבל נותן טעימה במחיר שפוי לאורגיה של שעתיים זיין כפי יכולתך.
פרטיות- בכל הגדלים הסוגים- יש כאלה שיעשו דברים ש"יעיפו" לך את הכיפה תרתי משמע. פשוט להתעמק באתר- adultwork למצוא את מי שמחיר והשירות לטעמך ויש עליה מספיק ביקורות ותהנה מאוד. הייתי אצל כמה ואצל כולן שילמתי על שעה ונשארתי הרבה יותר כולל דברים שרק שומעים עליהן בארצנו הקטנה (כוסיות שמוצצות מזדיינות אנאלי אוראלי וכמעט כל מה שבא לי) המחירים הם סביב ה-100-150 לשעה אבל רובן גמישות בזמן.
בקיצור לא זול אבל לטעמי יש תמורה לאגרה.
אני לא הייתי מתקרב למאורות סוהו- כולן תקתוקיות עם זונות עקומות ממזרח אירופה- כאלה יש בדרום תל אביב ברבע מחיר
תזיין ותדווח - תהנה
קוקסינליות- אחד המקומות המדהמים ביותר למצוא שירות מעולה של קוקסינליות. יש ביקורות כמעט על כולן ב-hungangels. רובן מתנשקות, גומרות, נחמדות ומזדיינות כמו בסרטים. לא זול אבל שירות ללא תחרות.
LMP- רבות דובר על זה. לא משתווה ל-FKK אבל נותן טעימה במחיר שפוי לאורגיה של שעתיים זיין כפי יכולתך.
פרטיות- בכל הגדלים הסוגים- יש כאלה שיעשו דברים ש"יעיפו" לך את הכיפה תרתי משמע. פשוט להתעמק באתר- adultwork למצוא את מי שמחיר והשירות לטעמך ויש עליה מספיק ביקורות ותהנה מאוד. הייתי אצל כמה ואצל כולן שילמתי על שעה ונשארתי הרבה יותר כולל דברים שרק שומעים עליהן בארצנו הקטנה (כוסיות שמוצצות מזדיינות אנאלי אוראלי וכמעט כל מה שבא לי) המחירים הם סביב ה-100-150 לשעה אבל רובן גמישות בזמן.
בקיצור לא זול אבל לטעמי יש תמורה לאגרה.
אני לא הייתי מתקרב למאורות סוהו- כולן תקתוקיות עם זונות עקומות ממזרח אירופה- כאלה יש בדרום תל אביב ברבע מחיר
תזיין ותדווח - תהנה
i love sex