כ דיווח בלונדה מהתאגיד - סקס אדיר

דיווח בלונדה מהתאגיד

1
לאחר שהמודעה עם הבלונדה מהתאגיד תפסה את עיניי ניסיתי לתפוס אותם כשבוע וחצי ללא הצלחה, היום סוף סוף ענו והגעתי לדירה.
התמונות אמיתיות, שילמתי 400 לפעמיים.

נכנסתי לדירה והיא לא יודעת לדבר בכלל אנגלית רק רוסית, השתמשנו במתורגמן כדי לתקשר, מציצה מקונדמת נחמדה רכיבה שלה וגמירה ראשונה.. בזמן המנוחה ניסיתי לדבר איתה קצת אבל ממש קשה בגלל מגבלות השפה.
התחלתי נסיון שני, התחילה למצוץ ואז דוגי, מסיונרית ואז ריכבה שלה אך הבנתי שאני לא הולך לגמור בקרוב אז ויתרתי, יש לציין שהיא שירותית וניסתה ממש אך לא כל כך התלהבתי מהמראה ולכן לא הצלחתי לגמור בפעם השנייה.

מראה 7, בלונדנית רזה חטובה תחת מוצק וחמוד, ציצים קטנים, צלקת בבטן תחתונה כנראה אחרי ניתוח קיסרי.
למי שמפחד מדיקסרטיות קצת עדיף להתרחק מכיוון שזה בבניין מגורים רגיל ובכניסה פגשתי נער שגר שם בבניין אך לא משהו נורא.

דיווח בלונדה מהתאגיד

2
לטובת שאר החברים שהביטוי "הבלונדה מהתאגיד" לא אומר הרבה, אני אשמח להרחיב בנושא:

מדובר במודעה הבאה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9617

הדירה היא הדירה ביששכר ליד רכבת מוצקין.

הבחורה קוראת לעצמה רזאלה (משהו קרוב לזה) והיא אכן לא דוברת אפילו מילה אחת באנגלית.

אני לא דובר רוסית אבל עם קצת מאמץ ועזרת גוגל טרנסלייט הצלחתי לתקשר בקטנה.

התמונות הן 100% אמיתיות ולפי דעתי מראה כללי הייתי נותן לה 8 (אם היא הייתה נפטרת מהפוני הזה הייתה מקבלת יותר)

רזה עם חזה קטן/בינוני.

אני לקחתי את הדיל של 300 פעם אחת.

GFE - למי שאוהב בציון 8 (נשיקות, מזמוזים קצת לשון), סה"כ חוויה מאוד חיובית הבחורה די שירותית ולא ממש תקתקנית (אבל כן שאלה ב"נימוס" אחרי רבע שעה אם אני בדרך לגמור.. עניתי לה באחת מהמילים שאני מכיר ברוסית -נייט!)

סה"כ הייתי אצלה 25 דקות (כולל מקלחת של שתי דקות) + גמירה בפה. לא שאלתי לגבי אנאלי וחריגים נוספים.

לסיכום: אני דווקא כן ממליץ עליה ולדעתי דוברי רוסית יהנו איתה אפילו יותר.

דיווח בלונדה מהתאגיד

3
בחורה נחמדה סך הכל. התמונות אמיתיות למרות שהם לא עושות איתה חסד.
אומרת שלא מוצצת בלי קונדום.רזה עם תחת מדהיםםםם ( שאליו הכניסה אסורה אגב). צלקת קטנה בבטן התחתונה בנוסף לפלולה גדולה מתחת לחזה קצת הורידו לי. רוכבת מעולה עם קפיצות אגרסיביות למעלה ולמטה.
מחיר- 300
פנים- 8
גוף- 6 רק בגלל הפלולה והצלקת.
שירות- 6
תקשורת-0 . אין לה מושג באנגלית.. לא כזה הפריע לי. אחרי הכל באתי לזיין ולא לעשות שעורי בית בתושב"ע.

כנראה שאני לא אחזור.

דיווח בלונדה מהתאגיד

4

המודעה:

התמונות אמיתיות. מדובר על בחורה בת 26 בערך. לא מלכת היופי . בטן קטנה עם צלקת אנכית של ניתוח קיסרי. חזה קטן מאד. שיזוף קל. אף מילה באנגלית.
על המראה הבינוני מפצה השירות :
GFE ברמה גבוהה . מיזמוזים , צרפתיות , מציצה חשופה ... ליקקה לי את כל הגוף ... זורמת בכל התנוחות ...

מומלץ למי שהשרות חשוב לו יותר מהמראה החיצוני .

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”