כ שאלה לוותיקים ולצעירים - סקס אדיר

שאלה לוותיקים ולצעירים

2
יש מצב...
אבל היצר...אוי היצר...

הוא מתכחש לכל הגיון.
מה גם שפרסום צילומים שכאלה עלול לעלות למפרסם בכיסו וחרותו.

אגב...
יש מצב שסיגריות הורגות, גם סוכר, גם מלח, גם אלכוהול
אבל היצר...אוי היצר...
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

שאלה לוותיקים ולצעירים

4
[QUOTE=vera] אני מבין שיש פה קהל גדול של וותיקים שכבר יודעים בידיוק את חוקי המשחק
לאחרונה עלתה לי מחשבה. חשבתם פעם שיש מצלמות בדירות של הבחורות אותם אתם פוקדים?
אם אני הייתי בחורה, בתוך הייתי שמה מצלמה לשמור על עצמי מכל אותם אנשים מסוכנים.
מה אתם אומרים? האם אנחנו מצולמים ללא ידיעתינו?
[/QUOTE]
קודם כל, יכול להיות. אבל בוא נמשיך את הדימוי שלך (הרי כבר יש לך שם של בחורה): בד"כ יש לך בוס, והוא מחליט אם תהיה מצלמה או לא. ממה שנשמע לאחרונה, הוא מעדיף לקחת את הסיכון (למרות שמי שלוקח את הסיכון זה הבחורה) שיכנסו גם אנשים בעייתיים. נתקלתי כבר בלקוח שהתעכבתי כי הוא פשוט רצה להישאר עוד ועוד עם הבחורה. הפקידה אמרה לי שגם הבחורה לא רוצה שהוא יישאר, אבל הוא שילם עוד קצת ונשאר עוד קצת.
אם אכן יש מצלמה, זה יותר חושף אותו לסיכונים מאשר מפחית אותם: הוא חשוף לתביעות מצד לקוחות, זה עלול לקשור אותו לעבירות שהוא מבצע.
יחד עם זאת, חשוב לנקוט אמצעי זהירות
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

שאלה לוותיקים ולצעירים

5
בהמשך דברי החפוז המכני:
ברור שאם יש בוס הוא יסתכן בשלום הבחורה במקום להסתבך בפלילים עם הצילומים.

אבל ברור גם שבחורה פרטית לא תשים מצלמה בחדר המיטות.

אבל אם נניח האשה פנתה לסוכנות הבילוש לעקוב אחרי בעלה - אז אין קושי לצלם גם בחדרי המיטות.

דרך אגב גם להפך: יש הרבה גברים שפונים לשירות הבילוש לגבי נשיהן.

שאלה לוותיקים ולצעירים

8
בוא אשאל אתכם שאלה מהכיוון השני. כולם מסתובבים היום עם סמרטפונים שיכולים להקליט סרטים. מישהו פעם צילם בחורה ללא יידיעתה? ברוור שזה נגד חוקי המשחק וכנראה גם לא חוקי (בטח לא לפרסם את זה באינטרנט). בעצם השאלה הזאת רלוונטית גם לזיונים ללא תשלום עם בחורות רגילות.

שאלה לוותיקים ולצעירים

9
חברים להרגע,
אין לאף אחד אנטרס לצלם אף אחד,
כל העוסקים במלאכה יודעים שכלל ברזל שלא ניתן לשבור אותו זה דיסקרטיות,
מקסימום יש מצלמה בכניסה , כמו במולן רוז, ובחזקיהו בת"א, ואני בטוח שבעוד מקומות , מהסיבה שהם בודקים את טיב האנשים שנכנסים, מי שנראה שיכור או נרקומן , לא יכנס, וכמובן אם משטרע באה לעשות ביקור נימוסים אז צריך להערך בהתאם.
אף מקום שמכבד את עצמו לא ישים מצלמה בחדר הפשע ,

אנחנו צריכים לזכור שאנחנו שטרות מהלכים נכנסים ויוצאים כמו סרט נע בבית חרושת, וככה הבעלי בית רוצים שזה ישאר,

מי שינסה לצלם לקוחות כתחביב או מסיבה אחרת הוא אידיוט מושלם, אז תזיינו בהנאה ובלב שקט.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”