א פרטית בת ים
12 "יגעת ומצאת תאמין" "יגעת ומצאת תאמין" "יגעת ומצאת תאמין" "יגעת ומצאת תאמין"
תלמידי חכמים'
תינוקות של בית רבן שלא חטאו...
לא לחינם נאמר המשפט הנ"ל ...
הוכחתם שמי שמתאמץ,סופו גם לזיין ...
ברכות לשני החברים החדשים'

אלא רק רצו לזיין ...
תודה רבה על הדיווחים המחרמנים !!!!dave 82 איזה דיווח !!!!למרות גילך הצעיר..."הינך אב בחכמה ורך בשנים" ....
chapachoil דיווח מעולה...עלה והצלח בדרכך....
וכדרכם של המוסלמים המחוייבים להגיע לפחות פעם אחת בחייהם למכה הקדושה ....
כך אנו בני ישראל מחוייבים לזיין לפחות פעם אחת בחיינו אישה כמו א.....
כל הכבוד חברים !!!

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
א פרטית בת ים
14נשים הולכות ......נשים חוזרות .....א' חזרה ......

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
א פרטית בת ים
18רב רוני אתה יחצן מיחצן ומוחצן.....

בעקבות שטויות שנכתבות פה כאילו אין מחר, וכל אחד פה חשוד במשהו אני חייב שוב לציין שאתה בנאדם מיוחד מאוד.
נכון שכגברים אנחנו אוהבים לזיין ולרוץ לספר לחברה אבל בינינו אף אחד לא אוהב שמזיינים תחברה שלו, אתה אוהב לחלוק אוהב לפרגן ואוהב לעזור אני אישית לא מת על שמנות בלשון המעטה אבל אני רואה שהרבה חברים בזכותך נהנים...המשך זיונים פורה ותמשיך להיות איש הנאמן לדרכו אני מעריך אותך מאוד.....
סקס טוב הכל טוב
א פרטית בת ים
19מה לא נאמר על אנשים שמנים .....
אך דבר אחד בטוח...יש להם לב ענק וטוב !!!!!
מעולם לא האמנתי,שאוהב להיות עם אישה השוקלת יותר ממני ....
אני אוהב את הפיקחות שבה...אני אוהב את צחוקה...ואני מת על עיניה החומות ......
עם גופה הגדול למדתי להסתדר ...
רק דבר אחד מציק לי
בכל פעם שאמרתי לה שהיא אישה יפה !!!

היא הביטה אלי במבט שאומר...אני לא מאמינה לך...אני יודע שלאהוב ולהחמיא בימנו לאישה שמנה,הוא דבר נדיר ...
אך אני אוהב את האישה הזאת !!! ואני חושב שהיא אישה יפה ומקסימה ...למרות שהיא לא מאמינה לי

א' את אישה מקסימה...ואת ראויה לאהבה,ומחמאות,ואף יותר מכך !!!
תודה לך .....
מומלצת ביותר לאוהבי הנשים הגדולות .....
אבקש להתייחס אליה בכבוד !!!
מקדיש לך את השיר ....

"אז מה אם את שמנה"
א פרטית בת ים
20לאחר מאמצים רבים תאמתי עם א למחר
מישהו יכול לחדש ? היה אתה בימים האחרונים ?
לא שמה שנכתב עד כה לא מספיק (-:
מישהו יכול לחדש ? היה אתה בימים האחרונים ?
לא שמה שנכתב עד כה לא מספיק (-: