אתמול ביקרתי את לילי בשעות הערב אחרי נסיונות רבים לתאום פגישה עקב החגים
סגרנו כבר לפני שבוע לשלישיה אני לילי ואוה אך לצערי יום ליפני אווה ביטלה היות ועברה דירה . לידיעתכם.
הגעתי ללילי בשעה 19:30 ואיזו קבלת פנים וואו מזמן לא היה לי GFE כזה ואחרי נשיקות מיזמוזים הכסף עבר לנסיכה.
ומיד היא עברה לטיפול המסור שלה .
הבאתי איתי בקבוק יין אדום שתרם לאווירה הכללית.
הגעתי כבר אחרי מקלחת אז היא לקחה אותי לחדר והפשיטה אותי וירדה לשמוליק למציצה מושקעת ועמוקה ולא יכולתי להחזיק הרבה ואחרי 5 דקות התפוצצתי .
אחרי הסיבוב הראשון חזרנו לסלון שתינו קצת ייו ואמרתי לה האם אפשר להדליק סיגריה והיא אמרה שהיא לא אוהבת סיגריות אבל אם בה לי היא תדליק לי את הנרגילה שיש לה .
השבתי בחיוב ומיד היא אירגנה את הנרגילה ועברנו למרפסת שם סיגרה לי כורסה ואת הנרגילה והחלון היה פתוח ותוך כדי היא חיממה את שמוליק וירדה למציצה נוספת ואני על הספה מעשן נרגילה כמו שיח סעודי והיא מוצצת . הייתי עם חיוך של גריקן . חחח
אחרי 10 דקות עברנו חזרה לחדר והתחלתי לטעום אותה עד שהגעתי לשבלול וצללתי אליו בערך 10 דקות עד שיצאו ממנו נוזלי האהבה שלה והיא הייתה מוכנה לקבל שם את שמוליק .
מיד הולבשה חליפה וקדימה לעבודה התחלנו במסיונרית עברנו לדוגי עד שאחרי 10 דקות של פימפום מהיר וחזק שמוליק הגיע לשיאו והתפוצץ ..
אחרי זה קיבלתי עיסוי גב מצויין ומשם עברנו למקלחת והיא סיבנה אותי עד ששמוליק התעורר שוב והיא מצידה לא נתנה לו הנחות והתחילה למצוץ שוב רבותי הזמן כבר עבר והייתי כבר בחריגה של 20 דקות אבל אותה זה לא עיניין היא ירדה למציצה מושקעת והחזירה את שמוליק לחיים חדשים אבל אחרי 5 דקות הפסקתי אותה כי כבר לא יכולתי היה קשה להגיע לשיא פעם נוספת .
אז מה היה לנו שם :
GFE 10
מציצה גרון עמוק 9
מראה 8
השקעה 10
זיון 10
בקיצור שווה שווה שווה
מזמן לא היה באזורינו ממתק כזה ועל זה צריך לשמור שלא יתקלקל