כ אלחם עד שהאמת תצא לאור !!! - דף 9 - סקס אדיר

אלחם עד שהאמת תצא לאור !!!

81
[QUOTE=קישקשתא]ובכלל - איך זה אמור לעבוד?גם אם רוני גולן הגיע לבת תאגיד שיודעת שהוא רוני גולן והיא מעוניינת להעניק לו שירות טוב ולצאת מגדרה...מה יהיה אחר כך?הרי ברגע שמר רוני גולן כותב דיווח טוב על בחורה, היא מוצפת! יש לפעמים תור של כמה ימים בשביל לפקוד אותה.לא כולם רוני גולן - היא לא תצא מגדרה כדי להעניק לכולם את אותו שרות טוב שהעניקה לו בכדי לקבל דיווח טוב.
[/QUOTE]
יחסית למי שמקבל תשבחות כאלה וזוכה לכינוי "גאון הפורום" אתה לא עושה רושם של חכם גדול: מה זה משנה אם היא לא תצא מגדרה?! את הכסף היא כבר קיבלה! הרי באותה נשימה ציינת שהיא מוצפת!

[QUOTE=קישקשתא]אם זה היה קורה - היינו רואים הרבה אי התאמות בין החוויה של רוני ובין החוויה של המדווחים שפקדו אותה אחריו בעקבות דיווח טוב שלו.אבל לא כך הדבר - דבר בולט בדיווחים של רוני - הרבה תודות של חברים, תוך ציון של כמה מדוייק הוא (הן בפירוט המראה והן בתאור החוויה עם נותנת השרות).אף פעם לא ראינו שרשור שאנשים כתבו לו אחרת - תמיד מציינים ומודים לו על כמה שהוא מדוייק!
[/QUOTE]

שקרי לחלוטין: אכן כך הדבר. יש לא מעט מקרים בהם חברים מדווחים ההפך מרוני. "גאון הפורום!" "בלש! "
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

86
[QUOTE=roni golan]

אך אם אני שותל פרח,והשכן הותיק רומס את את הפרח !!!
או אם אני צובע קיר בלבן,והשכן הותיק משחיר אותו בשחור !!!
מדוע אני צריך להמשיך לטרוח ?כאשר בכל פעם קם דייר אחר,שממשיך את מלאכתו של הרשע הקודם כועס
אני אמשיך לגור בבניין משום שזהו ביתי...אך לא אשתול יותר פרחים חדשים,למרות שזה בדמי !!!
[/QUOTE]
מדוע אתה צריך להמשיך לטרוח אתה שואל? זה כבר פאק באישיות שלך שאתה צריך להתגבר עליו.
רוני - אתה צריך שכולם יאהבו אותך, מכך אתה ניזון ומזה אתה פורח.
זה לא יקרה - תמיד יהיו כאלה שלא יאהבו אותך ועוד הרבה יותר שיקנאו בך.
אתה חייב ללמוד להשלים עם זה ולשים עליהם זין גדול.
השתקתך משחקת לידיהם וזה בדיוק מה שהם רוצים. אל תתן להם את התענוג הזה.

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

88
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=roni golan]

אך אם אני שותל פרח,והשכן הותיק רומס את את הפרח !!!
או אם אני צובע קיר בלבן,והשכן הותיק משחיר אותו בשחור !!!
מדוע אני צריך להמשיך לטרוח ?כאשר בכל פעם קם דייר אחר,שממשיך את מלאכתו של הרשע הקודם כועס
אני אמשיך לגור בבניין משום שזהו ביתי...אך לא אשתול יותר פרחים חדשים,למרות שזה בדמי !!!
[/QUOTE]
מדוע אתה צריך להמשיך לטרוח אתה שואל? זה כבר פאק באישיות שלך שאתה צריך להתגבר עליו.
רוני - אתה צריך שכולם יאהבו אותך, מכך אתה ניזון ומזה אתה פורח.
זה לא יקרה - תמיד יהיו כאלה שלא יאהבו אותך ועוד הרבה יותר שיקנאו בך.
אתה חייב ללמוד להשלים עם זה ולשים עליהם זין גדול.
השתקתך משחקת לידיהם וזה בדיוק מה שהם רוצים. אל תתן להם את התענוג הזה.

[/QUOTE]

מסכים איתך קישקשתא, רוני הוא אחד מאלו שנולדו עם הרצון והיכולת לעזור לזולת (מענטש אמיתי).

מי שמאונן לא מזיין

חזור אל “סיפורי הרב”