כ קיטי, בת-ים - דף 2 - סקס אדיר

קיטי, בת-ים

13
אחרי חוויה קשה עם לאדה, עכבישה כבדת דד, מוזרה ואנטיפטית מאבן גבירול הייתי חייב שיקום דחוף. (מתנצל מראש עבור כל מחרימי התאגידים, זה היה מקרה חירום). הלכתי על קטייה ולא התאכזבתי. מדובר ביפיפייה רוסיה בצבע שוקולד, שאירחה אותי בלבביות רבה (זה לא מובן מאליו מאחר ואני נכה). היא קיבלה אותי בחזייה ותחתונים בצבע קרם שהחמיאו לה מאד ובתמורה קיבלה עוגה קטנה. לאחר מכן היא שטפה אותי ביסודיות כאילו הייתי סוס וזה היה קצת מוזר אבל זרמתי.
במיטה היא קיבלה ממני מסאג' שהפך מהר מאד לעיסוי טוסיק אגרסיבי. מאד נהנתה משילוב של עיסוי טוסיק וירידה מאחור והגיבה בגניחות נעימות. חברה...
לעלמת החן יש כוס מהמם ובשרני והיא מאד אוהבת שיורדים לה חזק ועמוק.
מציצה לא מדהימה אבל בהחלט עמוקה, בלי תרגילים עם ידיים. גומי ודהירת טרוט נהדרת של כוסית עם חזה של נערה מתמסרת. היה נפלא וקצר כי מהר מאד מצאה את עצמה מופתעת עם דוגי אגרסיבי (יש לי מראה חנוני מבלבל) שהסתיים בגמירה.
את שאר הזמן העברתי בלהעריץ את כל חלקי גופה ולתת לה אוראלי אחורי עמוק, אליו התמסרה בגניחות קלות תוך שהיא מעודדת אותי להיות אגרסיבי. המלאכית הזאת אינה גומרת עם לקוחות (לטענתה), אבל בהחלט מתמסרת ונהנית.
נפרדתי מקטייה כשהיא בשמלה פרחונית קצרה וכחולה תוך שהיא רוקדת מול הטלוויזיה בחן רב (לא רציתי להפריע).

יש לה חבר ושבוע הבא היא חוזרת לרוסיה שאותה היא הכי אוהבת בעולם. תודה קטייה.
צודק רוני..
החיים יפים יפים
אני חוזר לשגרה עם חיוך גדול על הפנים ומגלגל לי שיר קטן רק לעצמי (אני שוכב לי על הגב)

קיטי, בת-ים

20
שלום,

לפני כשבוע ביקרתי את קיטי. הוא אמרה שזו הפעם השניה שלה בארץ הקודש, לכן אני מהמר כי זו אותה אחת.
אז לדיווח:
דירה קטנה של חדר וחצי באיזור שקט של בת ים (רח' ירושלים) הכניסה לא מרחוב הראשי, יש כניסה מאחורי הבניין ולשם הופניתי ע"י הפקידה. המיקום אומנם דיסקרטי, אבל ממש לא נקי. המון חתולים שוכבים בכול איזור חדרי המדרגות. עליתי לקומה שניה, פתחה לי את הדלת קיטי...
מראה כללי:
בחורה בשנות ה 20 המוקדמות. גוף מעולה, חזה קטן אבל מאוד סקסי. צפורניים ללא לאק אבל יפות, אצבעות הידיים עדינות.
כפות רגליים עדינות (לא יודע מה המידה, אני לא אל בנדי :) אבל אצבעות הרגליים ממש יפות ומטופחות. עניים חומות יפות, שער שטני מלא וארוך. ספתיים קטנות, שיניים מוזרות אבל לא שמתי לב לזה יותר מידי.
התחלנו:
העברתי את הבקשיש ונכנסתי למקלחת. מקלחת לא משהו (הכול נוזל מכול כיוון וכמעט החלקתי).
יוצא, הילדה על המיטה בתחתונים בלבד. מתחילים בנשיקות, לא זורמת ל GFE והורגשה קצת קרירות בהתחלה. ירדתי לאיזר הפטמות, אמרה שלא אוהבת שנוגעים בפטמות עם השיניים (טוב - נגיד). המשכתי דרומה, הורדתי את תחתני התחרה - ונגלה לפני כוס מדהים וורוד ונקי. ירידה לאיזור, היא עצמה את העניים והתחילה בגניחות הנעה... לאחר כ 5 דקות העברתי אותה ל 69. מציצה בינונית (היו לי טובות יותר), לא יורדת עד הסוף ונעזסרת בידים. לאחר כ 10 דקות ביקשתי שתלביש את החייל והיא עלתה עלי, כמה דקות ואני מרגיש שהולך לפרוק, מעביר אותה למיסיונרי, מנסה נשיקות שוב - לא הולך :( טוווב, ממשיכים. אחרי כמה דקות של זיון העברתי אותה לדוגי ומשם גמירה על הבטן (לא מרשה באיזור הפנים).
מקלחת קצרה, סמול טוק ולעבודה שוב.
מציצה... מציצה... מציצה... החייל התעורר. יש!!!
אחרי עוד 5 דקות אני אומר לה, יאלה תלבישי אותו. עונה - נשאר לך 5 דקות רק אם תזדרז, אבל עדיף אמשיך במציצה כך תגמור מהר יותר. יאלה, בואי נראה אותך... ואז קרה הדבר המוזר שלא קרה לי עם זונה אף פעם.......
שעון מעורר !!!!!!!!!!
WTF?????????
אני התחלתי לתפקע מצחוק. לא יכולתי להרגע... היא אמרה שזה בשבילה. אמרתי לה את ממש כמו מורה בבית הספר, הצלצול הוא בשבילי....
טוב, כבר לא עמד לי על כול הסיטואציה הזו, קיפלתי את בדברים ויצאתי.

לסיכום:
מציצה - 6
זיון - 6
GFE - מה זה?
עייפות - 10

לאוהבי הכוסיות עם מזג רוסי מוסקבאי

לא אחזור
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”