קייייב אוי קייב כמה שאני רוצה לחזור - דיווח
12יופי של דיווח
אני חש שהתמכרת לאוקראיניות . תקן אותי אם אני טועה , אבל עכשיו אתה רואה את אוקראינה ואת הבחורות האוקראיניות בצורה אחרת ממה שחשבת ?
בכל אופן זאת התמכרות טובה , רק תיזהר שיש כאלה שעוקצות .
חבל שלא בילית במעדונים . כתבת שהנך צעיר , ולכן עדיין אפשר למצוא שם בחורות רגילות שתמורת משקה , חיוך , שיחה קלה ומראה חיצוני טוב יעלו איתך לחדר גם ללא תשלום .
הבעיה שתמיד תחשוב איך אתה חוזר לשם .
אוקראינה או אוקראינה . אני כבר מתגעגע .
אני חש שהתמכרת לאוקראיניות . תקן אותי אם אני טועה , אבל עכשיו אתה רואה את אוקראינה ואת הבחורות האוקראיניות בצורה אחרת ממה שחשבת ?
בכל אופן זאת התמכרות טובה , רק תיזהר שיש כאלה שעוקצות .
חבל שלא בילית במעדונים . כתבת שהנך צעיר , ולכן עדיין אפשר למצוא שם בחורות רגילות שתמורת משקה , חיוך , שיחה קלה ומראה חיצוני טוב יעלו איתך לחדר גם ללא תשלום .
הבעיה שתמיד תחשוב איך אתה חוזר לשם .
אוקראינה או אוקראינה . אני כבר מתגעגע .
הפוך כל חסרון ליתרון
14מעניין שגם כשמישהו מדווח בצורה מאוד פרטנית, משהו שכמעט אף אחד לא עשה פה על קייב, ומוכן לספק מספרים ולשתף את החויוות שלו הוא בעצם "לא סיפר כלום" בגלל שלא הייתי במועדנים או שהעדפתי להוציא 200$ (800 ש"ח) לכל הלילה מאשר ל... שעה?
איך אתה יכול לטעון שהסכומים הם אותו הדבר?
15היי חברים,
יצא גם לי להיות בקייב בזמן האחרון ופגשתי שם נהג מונית בשם אולג שבילה 12 שנים מחייו בישראל.
הוא דובר עברית שוטפת ויכול לסייע במציאת דירות.
מי שמעוניין שיפנה בפרטי אעביר את מספרו.
16כמה שאלות על ממבה ברשותך:
בהרבה מקומות מפנים לאתר הזה בתור מקום טוב לדוג בו
אתה יכול לפרט קצת על הפרופיל - מה חשוב לכתוב? מה צריך? מה לא לכתוב?
חייב לדעת רוסית כדי להירשם שמה?
הבנות יודעות לדבר אנגלית?
תודה מראש
17זאב ערבות איפה יש פה כוסית על ב 800 שח ללילה ? הבעיה העיקרית שם נראה לי זה מחסום השפה וכמובן עקיצות נראה לי גם מומלץ יותר לסוע זוג חברים רצוי 1 דובר רוסית..בכל מקרה דיווח יפה והכי חשוב שנהנת
18לא יודע למה זה כל הזמן עולה לא מספיק חפירות בבית מהאישה אתה צריך לסוע לקייב לשמוע אישה אתה נוסע לזיין ולזיין זאת שפה בין לאומית ועם התקשתה בתהליך של הבאת הבחורה ונקיבת המחיר
לצורך העניין הייתי בקייב לבד כמעט שבוע וזה אחד הטיולים הטובים שלהיו לי הכל זול אנשים טובים והעיר אחת היפות בעולם אוכל טוב
בקיצור סעו ותהנו והכי חשוב להעזר בממבה שזה הכי אולי הכי חשוב
לצורך העניין הייתי בקייב לבד כמעט שבוע וזה אחד הטיולים הטובים שלהיו לי הכל זול אנשים טובים והעיר אחת היפות בעולם אוכל טוב
בקיצור סעו ותהנו והכי חשוב להעזר בממבה שזה הכי אולי הכי חשוב
19למרחיב,
מסכים איתך לגמרי , אי אפשר למצוא בארץ 800 שקל לכל הלילה. אבל מה עם ההוצאות מסביב ? אם תחשב הכל כולל הכל, טיסות+לינה+ מונית ועוד דברים מסביב לדעתי יוצא בערך אותו מחיר. לכל זה צריך לקחת בחשבון תוספת סיכון + אי ידיעת השפה.
אוקראינה זה גן עדן למדברי רוסית ( ולדעתי לא רק אוקראינה כמה מדינות אחרות מחבר העמים ).
ומדבר בתור אחד שמכיר את קייב כמו שאני מכיר את תל אביב.
רוסית זה חובה, בלי רוסית קשה מאוד.
ודרך אגב זה שועל לא זאב..

שפשוף נעים וסופש מהנה לכולם
20דיווח מעולה הכתוב יפה

כולנו שמחים שנהנית , בטוח בשל התיכנון המוקדם.
לצערי למרות שאני מאוד רוצה,היעד הזה לא רלבנטי לגבי.
מה זה קרה לי? טוב לי אוראלי!