כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 77 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

761
אורית/קריסטל גובה 1.65 גוף עסיסי מלא מתאים לאישה בשנות ה50.
בלונדינית קצת שיער עד הכתפיים חזה מלא.
סך הכול תמורה מלאה.
נ.ב עדיין לא יוצא לי מהראש הקוקסינלית ברחוב הפלד הפצצה העולמית.
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

764
[QUOTE=גבינט]צ'אפאצ'ולי,
רשמת שיש ישראלית שמנמנה ושחומה ברחוב הראשי שם, אתה יכול לתת עוד פרטים ?
באיזה רחוב ?
גיל (40 או 20)?
גודל חזה ?
[/QUOTE]
ברחוב הראשי של צומת טמפו לכיוון דרוםק לא זוכר את שמו.
מניח שהיא בת 28 לערך
שיער שחור גלי
חזה בינוני.
הייתה עם שמלת מיני.
אל תצפה לגדולות ונצורות....

765
היום 23:20 נתקלתי בבחורה צעירה חדשה ליד הסופר - שמה שירן, רזה, חזה קטן דרשה 100 למציצה ישר הסכימה גם ב 50
מצצה ללא קונדום (לא נוהג לעשות זאת)אך כייון שישר התכופפה והחלה למצוץ לא הספקתי לעצור...טמבל
לגבי המציצה, בגדול טובה למרות שהייתה חסרה קצת לחות

לילה טוב ובהצלחה

767
הייתי היום באזור בשעה 21.30 וראיתי ברחוב הפלד בתחנת אוטובוס קוקסינלית עם שיער שחור.
בצומת עם רחוב הסדנא היו שלושה: בלונדינית (קריסטל?), גבוהה ולא יפה עם שיער חום ואחרונה יפיפיה בעלת שיער חום ארוך וחלק, ממושקפת ופנים יפיפיות.
חזרתי כעבור שעה בגלל האחרונה (עקב סידורים ומקלחת על הדרך) - שמה קים
היינו במושב האחורי, לא תקתוק, שירות די טוב. זיינתי אותה ואמרה שיכולה גם לזיין אם אוסיף עוד 100 (לא עשיתי זאת הפעם)
הזיין שלה יפה ועומד טוב (לאחר מציצה שלי)

בסוף הוספתי לה עוד קצת, כי לקח לי זמן לגמור

תכלס קים יפה מאוד וסקסית בטירוף

768
סיבוב לילי מ 3:00 צפונה הלילה, נצפו 3 בנות על רחוב המלאכה, שירן קוקס עמדה בהמשך.

ברחוב המרכבה עמדו 3 בנות נוספות שהגיחו מהסמטה מדי פעם, בניהן אחת שחרחורת ישראלית עם שיער ארוך שהייתה היחידה אתמול שכן הייתה לטעמי אבל עדיין לא התגברתי על המחסום של לזיין ברחוב שוב (בעבר הייתי מאד פעיל בתחום).

מי שמאונן לא מזיין

769
שבוע טוב
היום (שבת ) הגעתי לאיזור התעשיה בשעה 00:00 בערך .
כל הבחורות הרגילות והעייפות נמצאות כאן , 3-5 זקנות ברחוב המרכבה אחרי הסופר לכיוון המלאכה , חלקן בתחנת האוטובוס וחלקן מעבר לכביש ( חכו זה משתפר ....) כולן יושבות ומקשקשות רק חסר להן לוח שש בש

שמאלה במלאכה לכיוון רחוב הפלד ונכנס בכניסה הקטנה לפני , כאן יש בחורה בלונדינית שלא ראיתי עדיין באיזור אבל לא לוקח אותה כי לא לטעמי, ובפנים יש קוקסינלית מטופחת שנראה שיש לידה תור של מכוניות. אבל היא עומדת בחושך אז אולי יש סיבה ....

ברחוב הפלד היצע קוקסינליות הרגיל כולל עוד בחורה ( לא בטוח אם קוקס או לא ) מאוד רזה ומאוד פצועה, המראה מעיד על שימוש כבד בסמים. ועוד קוקסינלית כוסית על חזה משוגע עומדת בשמלת ערב לבנה, בדיוק עלתה על מונית ומאז לא נראתה

לאחר 6 סיבובים בערך לקראת השעה 1 בלילה פניתי מרחוב המלאכה לרחוב המרכבה, ממול השופר סל קצת לפני הרמזור נראתה בחורה שלא ראיתי אף פעם באיזור.
מדובר בשירן שחברינו OSHER123 דיווח עליה אבל אדווח שוב על כל מקרה:

בחורה ישראלית רזה מאוד ( אבל לא חלושה ) שיער שחור ארוך מתולתל,עגיל חמוד בצד השפה, חזה קטן , תחת יותר קטן, מאוד נחמדה. נראית סבבה לגמרי לא הייתי מתנגד לצאת איתה.
מפנה שמאלה אל החניון של השופר סל צד ימין ליד השרשרת
100 שח, מתפשטת כמעט לגמרי, מציצה חשופה נעימה ונחמדה אך מעט קצרה
זיון נעים מאוד, הבחורה צרה ומרטיבה וגונחת בכבדות. אבל לאט לאט הרכב התחיל להתמלא בריח איך נאמר.... בשל. מה שמעיד על הגיינה לא משהו, מצד שני יכול להיות שהערב היה חם ולח במיוחד אז אין מה לעשות
10-15 דקות והלכה לדרכה.

סה"כ נחמד מאוד בשביל בחורה חדשה, אבל לא חושב שאחזור אליה.
שיהיה ציד נעים , אני עף למקלחת דחופה.

770
שיטוט נוסף באזור מ 2:30 צפונה על המלאה הצמד בחורה די צעירה עם שיער ארוך ושמלה ואיתה זו שתמיד רזה עם שיער שחור, בהמשך בחורה צעירה רוסיה דווקא נראית טוב אבל נראה לי על משהו.

בפלד האוכלוסיה הרגילה אורית קריסטל נצפתה בשעות האמורות שם (אגב אני הייתי אצל אורית כשקיבלה במלונית ליד נחלת בנימין ולדעתי כבר אז היתה בת 50).

מי שמאונן לא מזיין

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”