כנראה שלא הרבה יסכימו איתי, אבל-
1. הסרטונים האלה דוחים אותי. לא יודע מה הקטע בלקיים סקס בצורה כזאת מול כל העולם.
2. קשה לי להאמין שהבחורה זונה במקצועה. אולי שילמו לה לעשות את מה שעשתה ואולי לא.
3. עד כמה שניתן לראות, הבחורה שיכורה כהוגן.
4. מה שאני ממש לא מבין, זה איך אפשר לבצע "אורגיה" כזאת בלי קונדום. לא מצד הגברים ולא מצד הנשים.
5. ממה שהצלחתי לראות- היו נשים במועדון לא פחות מגברים- כך שאי אפשר להאשים רק את הגברים שהיו שם שלא עצרו את זה. כנראה שיש נשים שהם גיבורות מאחורי מקלדת, אבל כשזה מגיע למציאות הן לא עושות כלום.
6. אני מתבייש גם בנשים וגם בגברים שהיו שם ולא מקנא בהם.
שורה תחתונה- הכל חוקי, הבחורה אמרה שזה היה בהסכמה, סבבה, מי שרוצה שיהיה ויהנה.
אבל אני לא מתחבר לזה.
סרטון הסקס המדובר ממועדון אלנבי 40
32סקסית ומוצצת טוב. למי יש את הפרטים שלה?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
35חג שמח
מסכים לדבריו של לב זהב שישנן בחורות שזאת הפנטזיה שלהן . הייתי בקיטקט בברלין וזה דבר רגיל ושגור שם , אבל בישראל כל דבר נמדד בפרספקטיבה פמניסטית . הן רוצות פה איראן 2 , אך כשהשליטה בידיים שלהן בלבד . עצוב , אולם רוב הנשים לא תומכות ברעיונות הקיצוניים שלהן . אבל הן עושות רעש כאילו הן מהוות יותר מאחוז באוכלוסייה .
מסכים לדבריו של לב זהב שישנן בחורות שזאת הפנטזיה שלהן . הייתי בקיטקט בברלין וזה דבר רגיל ושגור שם , אבל בישראל כל דבר נמדד בפרספקטיבה פמניסטית . הן רוצות פה איראן 2 , אך כשהשליטה בידיים שלהן בלבד . עצוב , אולם רוב הנשים לא תומכות ברעיונות הקיצוניים שלהן . אבל הן עושות רעש כאילו הן מהוות יותר מאחוז באוכלוסייה .
הפוך כל חסרון ליתרון
36אני מבין שזה לא כוס התה שלך אבל בתור אחד שזה כן כוס התה שלו (לפעמים ובחו"ל היכן שזה חוקי) אני לא מבין באיזה זכות אתה מתבייש בי?
[QUOTE=wow]
1. הסרטונים האלה דוחים אותי. לא יודע מה הקטע בלקיים סקס בצורה כזאת מול כל העולם.
2. קשה לי להאמין שהבחורה זונה במקצועה. אולי שילמו לה לעשות את מה שעשתה ואולי לא.
4. מה שאני ממש לא מבין, זה איך אפשר לבצע "אורגיה" כזאת בלי קונדום. לא מצד הגברים ולא מצד הנשים.
5. ממה שהצלחתי לראות- היו נשים במועדון לא פחות מגברים- כך שאי אפשר להאשים רק את הגברים שהיו שם שלא עצרו את זה. כנראה שיש נשים שהם גיבורות מאחורי מקלדת, אבל כשזה מגיע למציאות הן לא עושות כלום.
אבל אני לא מתחבר לזה.
[/QUOTE]

[QUOTE=wow]
אבל אני לא מתחבר לזה.
[/QUOTE]
37עזוב אותך אשל"ג,
מי שמתבייש מתייבש,
זה פורום של זיונים, אז כל המתחסדים פה שיעשו טובה ויתחסדו ויצטדקו במקום אחר,
"מתחסד אדיר" אחלה שם לאתר שתקימו
38[QUOTE=אחים שלו גברים]אני מבין שזה לא כוס התה שלך אבל בתור אחד שזה כן כוס התה שלו (לפעמים ובחו"ל היכן שזה חוקי) אני לא מבין באיזה זכות אתה מתבייש בי?
[/QUOTE]
אתה צריך להתבייש קודם כל על מנצ'סטר יונייטד!

[/QUOTE]

39מישהו שם קישורים לכתבה איתה במקום אחר כאן, אז הבאתי את הדברים שלה כהוויתם.
אז לא זונה
ולא הגיעה לשם בתשלום
וכן היה כאן ניצול של המצב שלה.
חדשות ערוץ 10
http://www.mako.co.il/news-israel/local-q4_2015/Article-36ae3f059ce2051004.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=529170498
כתבה בדה מרקר
http://www.themarker.com/hrtz/1.2743820
אז לא זונה
ולא הגיעה לשם בתשלום
וכן היה כאן ניצול של המצב שלה.
חדשות ערוץ 10
http://www.mako.co.il/news-israel/local-q4_2015/Article-36ae3f059ce2051004.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=529170498
כתבה בדה מרקר
http://www.themarker.com/hrtz/1.2743820
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
40לא סובל כדורגל אבל זה היה כדי לעצבן אוהד של ארסנל שזה מצווה

[QUOTE=wow]
[QUOTE=אחים שלו גברים]אני מבין שזה לא כוס התה שלך אבל בתור אחד שזה כן כוס התה שלו (לפעמים ובחו"ל היכן שזה חוקי) אני לא מבין באיזה זכות אתה מתבייש בי?

[/QUOTE]

[/QUOTE]