כ דירות אירוח עד 250 שח בכל הארץ - דף 7 - סקס אדיר

דירות אירוח עד 250 שח בכל הארץ

61
[QUOTE=pinnochio]
[QUOTE=שלמה המלך]אמת 
250 הגדילו את התעריף 
להתעקש על 200 שח .
תפסו תחת .
[/QUOTE]
ואולי אלה הפירות של המחאה? מגדילים ביקוש במקומות זולים, התעריף עולה....
[/QUOTE]
אבל... חשבתי שהמחאה לא משפיעה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

62
פינוקיו היקר,

זה בדיוק הפוך..
והעלאת המחיר מוכיחה בדיוק את טענתי לגבי את ההשפעה של הפרסום בפורום על המחירים.
ג'בו 93 היה אחד המקומות האהובים עלי.
200 ש"ח
גמירה בפה
הייתי מיע בלי לקבוע, ותמיד כשהתקשרתי, תמיד הייתה מישהי שפנויה כרגע לקבל אותי..
ולא נרחיב על עוד כמה דברים לקבועים...

אז על מנת לבדוק את ההשפעה של הכתיבה על מקומות בפורום, החלטתי לפרסם את המקום בפורום...
ומרגע שפירסמתי, כבר אי אפשר היה להשיג אותם בטלפון...
מאות מקוראי הפורום החלו לפקוד את המקום, עד שלבחורות הקבועות פשוט נמאס לעבוד שם (גם בשביל כסף יש גבולות ליכולת שלהן)
ולא רק שהבחורות התחלפו, גם העלו את המחיר...

ועכשיו חברים יקרים, תבינו את ההשpעה שיש לפירסומים שלכם על הבחורות של ה 500 ש"ח ואיך זה גורם לעליית צחירים גורפת בשוק.

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

63
חברים הכותרת עודכנה ל עד 250 שח במקום לעד 200 שח . קריצה
מה אפשר לעשות... יש עליית מחירים בשוק הזונות .
נקווה שהמחאה תעזור גם למחירים בתחום .
איפה הימים שזיון היה עולה 50 שח לחצי שעה בדירות דיסקרטיות . קריצה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

64
[QUOTE=צעיר לנצח]פינוקיו היקר,

זה בדיוק הפוך..

והעלאת המחיר מוכיחה בדיוק את טענתי לגבי את ההשפעה של הפרסום בפורום על המחירים.

ג'בו 93 היה אחד המקומות האהובים עלי.

200 ש"ח

גמירה בפה

הייתי מיע בלי לקבוע, ותמיד כשהתקשרתי, תמיד הייתה מישהי שפנויה כרגע לקבל אותי..

ולא נרחיב על עוד כמה דברים לקבועים...

אז על מנת לבדוק את ההשפעה של הכתיבה על מקומות בפורום, החלטתי לפרסם את המקום בפורום...

ומרגע שפירסמתי, כבר אי אפשר היה להשיג אותם בטלפון...

מאות מקוראי הפורום החלו לפקוד את המקום, עד שלבחורות הקבועות פשוט נמאס לעבוד שם (גם בשביל כסף יש גבולות ליכולת שלהן)

ולא רק שהבחורות התחלפו, גם העלו את המחיר...

ועכשיו חברים יקרים, תבינו את ההשpעה שיש לפירסומים שלכם על הבחורות של ה 500 ש"ח ואיך זה גורם לעליית צחירים גורפת בשוק.

[/QUOTE]

אני מסכים איתך לחלוטין!
אז מה הפתרון?
לא לדווח על בנות התאגיד? אז למה יש פורום?

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

66
[QUOTE=שלמה המלך]
חברים הכותרת עודכנה ל עד 250 שח במקום לעד 200 שח . קריצה
מה אפשר לעשות... יש עליית מחירים בשוק הזונות .
נקווה שהמחאה תעזור גם למחירים בתחום .
איפה הימים שזיון היה עולה 50 שח לחצי שעה בדירות דיסקרטיות . קריצה

[/QUOTE]
שלום שלמה המלך ...
בכל תחום בחיים ,שינוי הוא בלתי נמנע.(אך צמיחה אישית היא בחירה).
בעולם של היום,מי שלא מקבל שינוי בברכה!!! מי שלא מוביל לשינוי!!! נשאר מאחור !!!
ולגבי אותם הימים ? היו ימים...וטוב שהיו...היום בחיים אין בעיות !!! יש פתרונות .....
איפה הימים ?שבגרוש היה חור,והיינו יכולים לתלות על חוט מסביב לצוואר,ולהוכיח את עושרנו ...
איפה הימים?שתמורת תרנגולת היינו מקבלים נערה מתבגרת ישירות מידי אביה .....
איפה הימים?שתמורת שני כבשים קיבלנו שתי אחיות תאומות,ישירות מידי אביהם ....
איפה הימים?שלגבר בשם "שלמה המלך"היו 1.000 נשים,מכל המינים ומכל הצבעים ......
"שלמה המלך" יקירי...אתה אדם ישר והגון,אך אם אתה תשב ותצפה שהעולם יהיה הוגן כלפיך !!!
זה יהיה בדיוק כמו לצפות שאריה לא יטרוף אותך,רק משום שאתה צמחוני !!!!!! מבולבל
בגדול ...חלומות עולים כסף !!!! ובכדי להגשימם יש צורך לשלם.....כמה ? כגודל החלום גודל התשלום !!!!!
עצה ממני:
תפילה ...התייחדות...נשימה עמוקה...שכיבה על הגב בזמן קבלת מציצה טובה...עוזרים לחזור לאיפוס ולאיזון ...... קריצה
בהצלחה מלכי .....Tongue
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

67
רוני היקר
תגובה מעניינת כתבת וחכמה מאד
ברור שסכומים כאלה לא יחזרו לשוק
אני מבין את זה ועוד אך
השוק רק הולך לכיוון מעלה ובמיוחד בבנות התאגיד או בדירות פרטיות
כולנו תקווה שיום אחד זה ירד כלפי מטה .
הבעיה היא לא ההוצאה של ה 800 שח או מעל 1000 שח לזיון זה תמיד אפשרי לפחות מבחינתי
ברוך ה אין בעיית תקציב
לדעתי השוק הזה של התאגידים הגזים ועליו לכוון למחירים הגיוניים לכלל הציבור .
לכן אני ורוב חברי הפורום מתעקש/ים על הורדה חדה כלפי מטה גם לגבולות ה 250 שח .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

69
[QUOTE=ALEXXX] מה זה משולש הזהב שמוזכר כבר כמה פעמים,כנראה אני לא מספיק ותיק בתחום ומכיר רק את המשולש בגבול תאילנד לאוס ובורמה.[/QUOTE]

משולש הזהב -במשמעות "הצרה",הכוונה לשלושה מקומות שהיו באזור רחוב המסגר (שונצינו ,יצחק שדה ותושיה או בן אביגדור).
מדובר בשלושה מקומות שע"פי מה שנאמר ע"י רבים -היו בכול משמרת בין 15 ל20 בחורות ברמה גבוהה ביותר (חלקן כמו דוגמניות),אני אף פעם לא הייתי שם לצערי (הייתי צעיר ופראייר וגם לא ידעתי על קיומם בזמנו).
כמו כן זה היה בתקופת "התיירות" -משמע תקופה ששיאה מאמצע-סוף שנות ה90 ועד לתחילת שנות ה2000 (2003-4).

במשמעות ה"רחבה"-הכוונה לתקופת משולש הזהב שזוהי "תקופת התיירות" (שרשמתי שורה מעל).
בתקופה הזו (שכן התנסיתי בה מעט), ניתן היה למצוא ילדות יפות(תיירות)עם שירות מעולה בדרום ת"א ב100 -120 ש"ח(לא מדבר על התחנה המרכזית - זה כבר מגעיל מידי לדעתי,גם בזמנו).
לצערי הרב , לא ניצלתי היטב את התקופה הזו ,שכן הלכתי בה למכונים ולדירות מעט פעמים (שוב כי הייתי צעיר ופראייר -דבר שעד היום אני מתחרט עליו מאוד).

הימים חלפו,הגיעו אמצע שנות ה 2000 ,המדינה כבר זרקה את כול התיירות שהיו בדירות ובמכונים חזרה לארצות מוצאן וכול מה שניתן היה (והווה) למצוא בדירות ובמכונים זה- את ההיצע המקומי שזה רוסיאליות ולעיתים גם ישראליות ,וזה מבלי לנבל את הפה -לרוב לא טוב, לגמרי לא ,לא בשירות ולא ברמה.

יחד עם זאת ,למזלינו הרב בתחום של הליווי -חלק נכבד זה תיירות,ובתאגיד זה לחלוטין רק תיירות.
אבל מבחינת רמת הבנות וגם השירות שלהן -זה עדיין לא כמו הבנות מתקופת "משולש הזהב" וכנראה גם לא קרוב לכך.
וזה אינני מבין מדוע ,שכן בתקופת "משולש הזהב " -מדובר היה בתיירות,
אבל גם היום מדובר בתיירות (בליווי ובתאגיד-לא בדירות כמובן),אז מהיכן נובע ההבדל ברמת ושירות הבחורות? -זה נשגב מבינתי.
אם מישהו אולי יודע , אשמח לדעת.

70
[QUOTE=שמחה] [QUOTE=ALEXXX] מה זה משולש הזהב שמוזכר כבר כמה פעמים,כנראה אני לא מספיק ותיק בתחום ומכיר רק את המשולש בגבול תאילנד לאוס ובורמה.[/QUOTE]

משולש הזהב -במשמעות "הצרה",הכוונה לשלושה מקומות שהיו באזור רחוב המסגר (שונצינו ,יצחק שדה ותושיה או בן אביגדור).

מדובר בשלושה מקומות שע"פי מה שנאמר ע"י רבים -היו בכול משמרת בין 15 ל20 בחורות ברמה גבוהה ביותר (חלקן כמו דוגמניות),אני אף פעם לא הייתי שם לצערי (הייתי צעיר ופראייר וגם לא ידעתי על קיומם בזמנו).

כמו כן זה היה בתקופת "התיירות" -משמע תקופה ששיאה מאמצע-סוף שנות ה90 ועד לתחילת שנות ה2000 (2003-4).

במשמעות ה"רחבה"-הכוונה לתקופת משולש הזהב שזוהי "תקופת התיירות" (שרשמתי שורה מעל).

בתקופה הזו (שכן התנסיתי בה מעט), ניתן היה למצוא ילדות יפות(תיירות)עם שירות מעולה בדרום ת"א ב100 -120 ש"ח(לא מדבר על התחנה המרכזית - זה כבר מגעיל מידי לדעתי,גם בזמנו).

לצערי הרב , לא ניצלתי היטב את התקופה הזו ,שכן הלכתי בה למכונים ולדירות מעט פעמים (שוב כי הייתי צעיר ופראייר -דבר שעד היום אני מתחרט עליו מאוד).

הימים חלפו,הגיעו אמצע שנות ה 2000 ,המדינה כבר זרקה את כול התיירות שהיו בדירות ובמכונים חזרה לארצות מוצאן וכול מה שניתן היה (והווה) למצוא בדירות ובמכונים זה- את ההיצע המקומי שזה רוסיאליות ולעיתים גם ישראליות ,וזה מבלי לנבל את הפה -לרוב לא טוב, לגמרי לא ,לא בשירות ולא ברמה.

יחד עם זאת ,למזלינו הרב בתחום של הליווי -חלק נכבד זה תיירות,ובתאגיד זה לחלוטין רק תיירות.

אבל מבחינת רמת הבנות וגם השירות שלהן -זה עדיין לא כמו הבנות מתקופת "משולש הזהב" וכנראה גם לא קרוב לכך.

וזה אינני מבין מדוע ,שכן בתקופת "משולש הזהב " -מדובר היה בתיירות,

אבל גם היום מדובר בתיירות (בליווי ובתאגיד-לא בדירות כמובן),אז מהיכן נובע ההבדל ברמת ושירות הבחורות? -זה נשגב מבינתי.

אם מישהו אולי יודע , אשמח לדעת.

[/QUOTE]

ההבדל בשירות הוא פשוט.
בתקופה ההיא הבנות היו מובאות לפה בכחמרמה.
חלקן לא ידעו לאן הן נכנסות וחלקן ידעו רק חלק ממה שמצפה להן.

בזמנו הן לא היו רואות חצי מהסכום ששילמת, במקרה הטוה היו רואים 20 שקלים מכל לקוח.
תחשוב על בחורה שנמצאת בארץ זרה, הדרכון שלה אצל המעסיק, כל תלונה מלקוח היתה מטופלת בהתאם ותקבל את הסיבה ללמה קיבלת שירות טוב במעט כסף.
למזלנו, זה כבר לא המצב, היום הן יכולות לעזוב מתי שבא להן....

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”