הבחורה המדוברת: 052-7900195
אני רוצה לציין שניסיתי כמה וכמה פעמים להשיג אותה וכל פעם היה מכשול אחר. הפעם היה נראה ש"היומן" היה פנוי לגמרי ופשוט הייתי צריך לנקוב בשעה ולהגיע (מעניין למה באמת
) בדרך כלל שאנחנו רואים כאלו תמונות אנחנו קופצים והבחורה נהיית מוצפת והאמת שהמודעה הזאת לא טרייה מהתנור וכנראה שנשאר לה במקרה הטוב עוד שבוע וחצי אז לא יודע למי זה יהייה רלוונטי אבל...

הדירה ביוספטל בבת ים. בעיה של חניה במקום וגם של פרסות כדי לחזור שוב לאיזור לחיפוש חניה קרובה אבל בסופו של דבר מצאתי חניה ברחוב צדדי. הגעתי מוכן עם ג'וינט וקמגרה שלדעתי שילוב סופני לחוויות הללו. את הדלת פתחה אלונה ולהלן מה שקלטתי ב 20 שניות שהתלבטתי:
קודם כל התמונות אמיתיות ומשקפות את המציאות.
לאלונה יש גוף סופני לאוהבי הרזות ואני נמנה איתם, צבע עור מהמם ובטן סוף הדרך ובכלל זהו האיבר הכי יפה בה, הבטן 

גובה ממוצע+ ודיי חביבה. בהתנהגות קלטתי בחורה רגועה ונחמדה ולא הצלחתי לזהות סימני שחיקה או עייפות לפי הוויב שקיבלתי הבנתי שמדובר בנותנת שירות טובה אבל אני מדבר כאן נטו על תחושת בטן מכיוון שבסוף בחרתי שלא להיכנס.
מלבד הרזון ,הצבע המושלם (לטעמי) והשירות שהנחתי שיהייה טוב יש בעיה אחת מרכזית והיא הפנים. שלא תטעו זה לא שהיא מכוערת איכסה בואו נברח מפה אבל זה נראה כאילו הגוף שלה בגיל 20 והפנים 15 שנה קדימה שזה מבאס מאוד למי שמחפש GFE.
מילא עניין הפנים אבל אם כבר זו בעיה ידועה מדוע לא לפתוח את הדלת עם בגדים טיפה יותר מגרים? מדוע לא להתאפר או להתבשם?
אולי פונקתי והורגלתי מהקבועה שלי אבל מבחינתי זה משהו שאני לא יכול לדלג עליו במיוחד שמראש וויתרתי על עניין החזה כי ראו שהוא לא קיים שם בתמונות. אם היה לה חזה סיליקון והייתה טיפה משקיעה באיפור (שלפעמים עושה המון הבדל) סיכויים טובים שהייתי נכנס כי סה"כ מדובר בבחורה שווה מבחינת גוף אבל במתכונת הנוכחית גם ב400 לא הייתי נכנס.
ובנימה זו הייתי באמת ממליץ לתאגיד לנסות ולשכנע את הבנות לחשוף תמונות פנים הרי גם ככה הן תיירות פה ולא יחזרו לגור פה.
מה הסיפור? במשרדי הליווי זה בסדר לשים תמונת פנים ובתמונות אמיתיות לא? תאמינו לי שזה יחסוך לכם בלבולי שכל וביטולים שכאלה. אני מבין שהרעיון שעומד מאחורי זה שאם כבר הגעת עד הלום אז תיכנס גם אם הפנים לא משהו אבל לא כולם מתנהגים ככה. ועדיף לקוח שבוחר לא להגיע עקב תמונות באינטרנט מאשר ביטול שדופק שעת עבודה לבחורה זו דעתי.
נ.ב גם בלי קשר למחאה לא הייתי חושב פעמיים ב 500 אני מצפה לכוסית גם בפנים או לחליפין גוף מושלם עם חזה