כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 54 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

531
אני לא הייתי מאשים את איב. באתה למעט זמן וזו התוצאה.
לדעתי אנשים הולכים לנערות כי בא להם לפנק את עצמם באופן זה או אחר, להגשים פנטזיה או סתם מתוך סקרנות. בכל מקרה הכל מסתכם בפינוק. אזי אתה לא אוהב את עצמך מספיק כדי לפנק את עצמך בשעה שלימה :-)

533
יום שלישי שעבר, אני מקבל הודעה מאיב, תתקשר אלי דחוף!.

אומרת לי דחוף להגיע פעם אחרונה לתת אביב מחר עוברת לבת ים!!!! באסה לא חשבתי שיבוא היום הזה היא אמרה לי את שהיא עוברת לשם, אבל אתם יודעים מה זה בנות משנות לעצמן את הדעה כל זמן טוב עושה כמובן את הרגליים שלי לבנק לקחת כסף! ועף לאיבושקה! מגיע טיפה באיחור!

מגיע אליה טיפה מזיע הולך להתקלח, אומרת לי היום תקבל פינוק פינוק אומר לה בכיף אבל אני חייב שקודם כל טיפה מציצה היא מתסכלת עלי כאילו ירדת מהמאדים לא מבינה מה אני אומר משחקת אותה אז אני שואל את נטלי שהייתה בדירה, יש כסף בואי מזמין אותה לפינוק אחרון שם! אומרת בכיף!

אומרת לאיה זוזי עכשיו הוא שלי לא שלך.איב מתעצבנת מתחילה למצוץ לי כמו שצריך לאט לאט לאט לאט הוא הזין מתחיל להתעורר עם הידיים שלה. בינתיים נטלי מתחילה עם הלשון שלה על הביצים שלי כל כך נעים כל כך חלומי!!! פשוט חלום!! כזה איטרקציה יש ביניהן כזה כימיה זה פשוט לא יאומן!!! כמה דקות הן מתחלפות. ככה זהר הן מכירות אותך מה אתה אוהב.

אחרי זה, אומר איב תלבישי אותו בבקשה ממש מתחנן רק לגמור בכוס שלה. הן יכולות שעות למצוץ ככה. הן לוקחת את הקונדום, מכניסה אותו לפה ואז מכניסה את הזין לפה מלבישה אותו בכזאת קלות. עוד לא ראיתי איזה שהיא נערת ליווי שהיא עושה את זה כמוה. אומר לה תנוחה חדשה, אבל מהר מאוד הולך לתנוחה שאני פשוט חולה עליה דוגי סטייל אצל איב בינתיים הן מדברות שם רוסית ככה אני אהב את זה שהן מדברות ביניהן ואז אני גומר לה בכוס!!!

איב תודה רבה אני כבר אמרתי קדיש על המקום בתל אביב!!!! היא עכשיו מקבלת בבת ים רחוק רחוק!!!! כוס ראבק!!! אבל נגיע לכל מקום שהיא תלך. גם לאילת גם צפון דרום גםמזרח גם מערב.כי היא הכי מפנקת היא טובה במציצה שלה!!!! והיא מתוקה!!!!!

תודה רבה אלוהים שנתן לי לפגוש אותך כל פעם יוצא ממך פשוט מאושר עם חיוך טמבל כזה!!! אנשים מסכלים עלי ברחוב וחושבים הוא קיבל!!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

537
הייתי אצל איב מכיוון שכתבו עליה הרבה דברים טובים,
מבחינת מראה היא נראת שונה מאשר בתמונות האחרונות שהיא העלתה, במציאות היא נראת פחות טוב והיא יותר מלאה (מתאר לעצמי שהתמונות ישנות).
מבחינת שירות - היא נחמדה.

לסיכום - מכל הבחינות לא היה משהו שמצדיק 500 ש"ח לשעה וגם לא 400 ש"ח לשעה.
בטח כשלא מדובר בבחורה צעירה.
אך כפי שנאמר-על טעם ועל ריח אין להתווכח וכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.

אין חכם כבעל ניסיון

539
שלם חברים,

מזה זמן רב אי מנסה לתאם ביקור אצל איב. קבענו 3 פעמים ו-3 פעמים לא הצלחתי לפגוש את הגברת (פעמיים בגלל בלבול בלו"ז של איב ופעם אחת בגללי). לאחרונה החלטתי כי אני חייב לשבור את הנאחס ולתאם ביקור. כתבתי לאיב בפרטי, הצעתי מועד וביקשתי גם מספר טלפון נוסף כדי לוודא סופית כי הכל בסדר. אכן זה קרה!!! ביום שלישי האחרון הגעתי כרבע שעה לפני המועד לכתובת שניתנה לי וקיבלתי הכוונה כיצד להגיע לדירתה של איב. הגעתי לדירה ועוד לפני שלחצתי על פעמון הדלת נפתחה כאשר מאחורי הדלת לא היה אף אחד!!! נכנסתי פנימה והסתבר לי כי איב השובבה הסתתרה מאחורי הדלת!!! מייד כשהדלת ניסגרה קיבלתי נשיקה רכה ונעימה מאיב והוזמנתי כאחר כבוד לשבת בסלון. הטלוויזיה דלקה ודווחה על הפיגועים, מקל קטורת בער והאוירה הייתה מאוד ביתית. איב הציע לי כוס קפה והתחלנו בשיחה על המצב (בגלל הטלויזיה) תוך כדי השיחה ראיב מקבלת טלפון. מסתבר כי חברתה נטלי החליטה לבא לבקר את איב ללא הודעה מוקדמת! איב שאלה אותי אם אין לי התנגדות. כמובן, היות ואני אורח אצל איב לא מנומס להגיד לא אז הסכמתי ואיב הזמינה את מטלי לעלות. תוך דקה טלפון נוסף!!! מסתבר כי המעלית התקלקלה ונטלי תצטרך לטפס את כל המדרגות ברגל!!! לאחר מספר דקות דפיקה בדלת. נטלי נכנסה כולה מיוזעת ומבקשת קודם כל להתקלח. הרשות ניתנה ולאחר כמה דקות נטלי הופיע בסלון לבושה במגבת בלבד! נטלי ואיב החלפו מבטים ואיב הכריזה כי ממתינה לי הפתעה!
איב שלחה אותי כאחר כבוד למקלחת וכשיצאתי הסתבר לי כי נטלי החליטה להצתרף לחגיגיה! שלושתנו התכנסנו בחדר השינה והתחלנו במשחקים. לא אתאר את מה שהיה כי טובים ממני תארו את הכל.
רק רציתי להגיד כי מזמן לא נהנתי כפי שנהנתי בביקור זה.
תודה לכן איב ונטלי מכל הלב על הבילוי הפנטסטי.
ללא ספק אחזור!

הקניין

הקניין

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”