כ איריס פת אישוש - דף 4 - סקס אדיר

איריס פת אישוש

33
צלצלתי לעלמה וקבעתי איתה עליתי לדירתה כמו שאתם יודעים מדובר באשה לא מושכת חזה קטן ונפול ותחת גדול למרות שקיבלה אותי יפה נשכבה מיד על המיטה ומיד התחלנו בעבודה היא מעוניינת להגיע לסיפוק ואתה צריך לעבוד בשביל זה אחרי כ30 דקות של ליקוקי לשון בדגדגן שלה ומשחק אצבעות בשבלול היא הגיעה לסיפוקה ועכשיו היא אמרה היכן אתה רוצה אמרתי לה מסיונרי רגיל ואז היא הרימה את רגליה ואני פמפמתי אותה הרגשתי שאני מפמפם בול עץ היא לא זזה לא ליטפה שכבה על הגב ונתנה לי לעבוד
לסיכום לא הפסד גדול אבל גם לא כיף גדול

איריס פת אישוש

34
הגעתי לאיריס 10:00 בבוקר, למרות שאמרה שאני הלקוח הראשון היא קודם כל נכנסה להתקלח, אני באתי מקולח אז סרבתי בנימוס.
התחילה במציצה בינונית למשך כמה דקות עברה לליקוקי בייצים ואז בצורה מפתיעה התחילה רימיניג לא רע בכלל.
ביקשה ממני לרדת לה, ירדתי לה כמה דקות לא היה ריח רע בכלל, עברנו על כל מני תנוחות מעניינות כולל אנאלי אורלי רימינג בכל מני דרכים, בסוף היה לי קצת קשה לגמור והיא הייתה מאוד סובלנית, רצתה שאני אגמור לה על החור של התחת בסוף גמרתי לה הבטן והציצי והיא מרחה על עצמה הכל, נכסנתי להתקלח והיא נכנסה אחרי, הייתי שם שעה ועשר דקות, היה מעולה אבל לא חושב שאחזור.

איריס פת אישוש

39
הכן זה דיווח ראשון
קודם כל תודות למר מנוסה שטרח מכל הרבים ואפשר את הפגישה עם הגברת

כמו שכבר נאמר מדובר באישה שאת ימי נערות כבר מזמן עברה אך כמו חרמן זקן הדיווחים שלכם גרמו לי לתאר איך אני מזיין אותה ודוחף את אצבעות הקבב שלי בישבנה ,עמוק ובאגרסיביות יתרה.

נקבעה הפגישה והגעתי מייד נכנסה למקלחת ואני כך חרמן גלמוד קפצתי פנימה
ומיששתי את הסחורה והיא מייד שאלה "אתה אוהב לרדת " וכמו חייל טוב אמרתי ברור .

יורד....ויורד.... ויורד..... ומקבל 45 דקות של רימינג ללא רחמים ,שליקות ביצים ומציצות חפוזות והגברת לא רוצה לרדת לי מהפנים ,היו רגעים ששאלתי עצמי האם התשלום מגיע לי?
טוב ממשיכים וברגע מסוים שאלתי "יש לך צעצועים שיעזרו לי ?"
מייד שלפה דילדו רוטט וביקשה "דחוף לי אותו בתחת " וכך מיד עשיתי ,תוך מתן ליקוקים ללא הפסקה .
כך דחפתי את הרטט פעם בישבן ופעם בכוס ושוב עד הגמירה המיוחלת שהגיע במלוא הדרה הישר אל תוך הפה שלי.

משם עברנו לחדירה אנאלית ברמה אכזרית הבחורה פשוט מקבלת בכל העצמה וללא רחמים ,ההרגשה היא כמו כוס בגיל המעבר אך עדיין מסב הנאה לא רעה
וקריאה שלי לגמירה בפה ונגמרה ההצגה.

לסיכום:

לא כוסית

ללא חורים צרים במיוחד

צריך לעבוד קשה (הלשון שלי נתפסה שעות אחר כך)

מחיר סבבה

האם אחזור פעם נוספת כנראה שלא

בגדול חוויה טובה לפעם אחת .

שוב תודה למנוסה שלנו .
חרמנות זה מקצוע

איריס פת אישוש

40
אני לא מוגדר "כעדר כבשים" הגוף שלה הוא כמו כביש ציבורי והיא לא לטעמי ולא לרצוני פעם אחת ביקרתי אצלה אישה בלי מודעות עצמית היא סכנה. "זרע" מעביר מחלות ואין לדעת מחלותיה ויש לזיין אותה בקונדום אכותי ולעניין הגמירה תרגישו חופשי!!!! +ספק זיון מהיר ועצבני לכולם

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”