חפוז היקרתרשה לי להגיד לך מה אני חושב על הערתך
אם יש בחורה לא יפה לטעמך אז אתה פשוט עושה אחורה פנה ולא קרה כלום,כי כל אחד וטעמו,ומי שלא יפה בעינך אולי תיהיה יפה בעיני הבא אחריך, כבר ראיתי הרבה פעמים בחיי אנשים שהתלהבו מבחורות שלא הייתי נוגע בהם אפילו עם מקל של קופץ מוט לגובה!!
אבל שירות טוב זה דבר שניתן לשלוט בו על ידי כל אחת ,זה רך ענין של גישה חיובית והחלטה של הבחורה
רוב האנשים יעדיפו בחורה קצת פחות יפה אבל שירותית מאשר כוסית על וגרועה..
עם השירותית ,תמיד תצא עם הרגשה טובה ועם חיוך וסיפוק,
גם אם תחליט לא לחזור,אבל נהנתה וממשיכים הלאה..
מצד שני,יצא הרבה פעמים בחיי להיות עם חתיכות על עם שירות עלוב, ותמיד אבל תמיד יצאתי עם הרגשה חרה ,מתוסכל ועם תחושה של השפלה!
לכן חפוז היקר ,אני חושב שהשרות מעל הכל
וכאשר הם גרועות ,זאת הונאה ,כי לרוב אתה מגלה את זה בשלב האל חזור..
ואתה נשאר רק בשביל להרגיש שאולי דפקו אותך טיפה פחות!
אבל בקשר ליופי אתה רואה מראש ומיד אם טוב לך או לא
לילה מדהים לכולם
ANCHORFREE_VERSION="413161526"(function(){if(typeof(_AF2$runned)!='undefined'&&_AF2$runned==true){return}_AF2$={'SN':'HSSHIELD00ZZ','IP':'184.169.234.10','CH':'HSSCNL100550','CT':'1,p,z272','HST':'&isUpdated=0','AFH':'hss6','RN':Math.floor(Math.random()*999),'TOP':(parent.location!=document.location||top.location!=document.location)?0:1,'AFVER':'4.18.3','FBW':'','FBWCNT':0};if(/^(.*,)?(11C)(,.*)?$/g*** אין להוריד קובץ זה דרך הפורום ***c(_AF2$.CT)!=null){document.write("
")}document.write("< ='text/' title='AFc_"+_AF2$.RN+"' >.AFc_body"+_AF2$.RN+"{} .AFc_all"+_AF2$.RN+",a.AFc_all"+_AF2$.RN+":hover,a.AFc_all"+_AF2$.RN+":visited{outline:none;background:transparent;border:none;margin:0;padding:0;top:0;left:0;text-decoration:none;overflow:hidden;display:block;z-index:666999;}");})();< ="text/" title="AFc_129">.AFc_body129{} .AFc_all129,a.AFc_all129:hover,a.AFc_all129:visited{outline:none;background:transparent;border:none;margin:0;padding:0;top:0;left:0;text-decoration:none;overflow:hidden;display:block;z-index:666999;}< ="text/">.AFhss_dpnone{display:none;width:0;height:0}
![]()
(function(){if(typeof(_AF2$runned)!='undefined'&&_AF2$runned==true){return}_AF2$={'SN':'HSSHIELD00ZZ','IP':'184.169.234.10','CH':'HSSCNL100550','CT':'1,p,z272','HST':'&isUpdated=0','AFH':'hss6','RN':Math.floor(Math.random()*999),'TOP':(parent.location!=document.location||top.location!=document.location)?0:1,'AFVER':'4.18.3','FBW':'','FBWCNT':0};if(_AF2$.TOP==1){document.write("
")}})()
נשים אי אפשר איתם ,אי אפשר בלעדיהם...