ATMOS הוא לא FKK ברמה של אואזיס בפרנקפורט או גלוב בציריך או ארטמיס בברלין אבל כיוון ששם אתרע דרכי לשם הלכתי לבלות.
המבחר היה כ-20 בנות מתוכן 2-3 מבוגרות לא מי יודע כמה לחובבי זיין את סבתא. 10 ברמה של נערות ליווי זולות ו5-8 מדהימות נערות שמקבלות כאן 1200. כל זה 60 אירו כניסה ו-50 אירו לזיון. לגבי המסביב: סאונה גקוזי בר משקאות אלקוהולים בכסף לא נורא 5 אירו לבירה ואחר כך התידדתי עם כמה ערבים שהזמינו בקבוקי וודקה בסיטונות כך שגם ירד איזה חצי ליטר וודקה בזכות הארוח הערבי.
ולעיקר הלכתי על הרומניות, גם נראות טוב גם יש לנו שפה משותפת

ראשונה הייתה פרנצ'סקה, רזה גבוהה שדיים מסולקנים אבל בטוב טעם, במיטה מדהימה סקסית יודעת לענג. הוספתי 20 שהמציצה תהיה בלי והיה שווה כל סנט. אחרי מציצה מענגת במיוחד שהביאה אותי כמעט לסף אני ירדתי לה והיה טעים. עברנו לזיון היא למעלה שוב הביאה לכמעט ואז עברנו לדוגי וגמרתי בכל תרועה רמה אם האצבע שלי בחור השני שלה.
אחר כך מצאתי את ג'וליה שנראתה כמו דגמני שיער חלק ארוך גבוהה פטמות נפוחות בת 19 מדהימה. אחת הבחורות היפות שזיינתי בחיים. הזיון והמציצה היו טכנים למדי אבל מספיק להסתכל עליה ואתה גומר. גמרתי בדוגי שוכב בטוסיק המתוק שלה.
בקיצור, ארצנו הקטנה היא ביזבוז כסף. המילקי בברלין יותר זול ויוצר טעים גם שפיכת המילקי שלך :)