כ החפוז המכני עושה קאמבק - דף 6 - סקס אדיר

החפוז המכני עושה קאמבק

51
חפוז...בוא תהיה הגבר פה. תפסיק להגיב ונראה אם השרשור הזה ממשיך לקפוץ למעלה או אם אתה ממשיך להיות מותקף בלי סוף.

ולגבי הודעות...כפי שאמרנו כבר בעבר...תתרכז בשרשורי מחאה לגבי המחירים. בשרשורים אחרים תביא אינפורמציה חדשה כמו שאתה עושה הרבה פעמים בצורה יפה.

הכי חשוב...אל תתבייש לספר על בנות שהגעת אליהן ולא נכנסת כי לא התאים לך ...זו לא בושה לא להיכנס לנותנת שירות כי היא לא מתאימה לך. לפעמים אני מטייל שעות עד שאני מוצא משהו שמעניין אותי וראוי לכסף שלי. זה שיש אנשים שכלכלית לא מעניין אותם להיכנס לכל בחורה זה לא אומר שהדרך שלך לא נכונה.

החפוז המכני עושה קאמבק

52
מר חפוז.
אתה רוצה להוריד מחירים, סבבה.
תן בעיקר דיווחים חיוביים על הבנות שאתה משיג במחירים הרצויים וצא מלך. הכי קל לצעוק לא שווה כשאין לך אלטרנטיבות אחרות לתת.
יש לך משהי חדשה/ישנה וחיננית, בדוק שלא דווחו עליה קודם , ואם נפתח פוסט קודם הוסף את שני הגרוש שלך. זה הכל.
מרבה דיווחים מרבה שמחה.

החפוז המכני עושה קאמבק

53
רימינג היקר,

הבעיה היא לא שאין בנות ראויות גם ב 200 ש"ח..
ברור שיש
ואפילו לא מעט

רק מה הבעיה?
אלה שמכירים את הבנות האלה, שומרים את המידע לעצמם, ובצדק.

הרי כל דיווח על שרות ראוי של בחורה ראויה ב 200 ש"ח, גורם לעליית מחירים ועומס יתר על הבחורה, בדיוק כממו שהראתי בדוגמא של ג'בו 93 ברמת גן
אגב, בדיוק כמו בדוגמא של בנות התאגיד...

הרי הדיווחים הבלתי פוסקים על בנות התאגיד הן הסביה הישירה שגרמה לעליית המחירים הדרמטית שהייתה שם, עליה שחצתה גבולות גם למבוגרות לא ראויות וגם לצעירות חסרות שרות.

וזאת הבעיה.
לא שאין בנות ב 200, אלה השושו שיש לגבי הבנות האלה.. שלא יתקלקלו..
ובצדק!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

החפוז המכני עושה קאמבק

54
[QUOTE=אוליגופול]
זה שיש אנשים שכלכלית לא מעניין אותם להיכנס לכל בחורה זה לא אומר שהדרך שלך לא נכונה.
[/QUOTE]
[QUOTE=אוליגופול]
רוני...
אני לא ילד שהתעסק עם זקן....אני אדם שיש לו חיים מלאים ופה הוא כותב כתחביב ושירות לציבור שהתעסק עם אדם שיש לו 8 שעות ביום לכתוב בלי סוף וכסף בלי סוף
[/QUOTE]
[QUOTE=roni golan] [QUOTE=אוליגופול]
רוני....
אני הבנתי מי אתה...אני מאמין שאחרים יבינו בהמשך מי אתה ומה אתה מעולל בפועל במתק שפתייך (מילותיך). לא התכוונתי לתקוף אותך אישית אבל אני בהחלט חושב שמה שאתה עושה נובע מאינטרסים שאותם אני עדיין לא מבין עד הסוף עדיין אבל אני בחור נבון ...אני אבין אותם בעתיד :).
[/QUOTE]
[QUOTE=roni golan] [QUOTE=אוליגופול]
1. הפקידות יודעות שרוני גולן מגיע והבנות מקבלות הוראה להיות אקסטרה נחמדות.
2. הוא לא נדרש בתשלום.
מר גולן היקר....למרות שגם ב 600 ההודעות שלי היו מספר דיווחים לא מבוטל (על כולם שילמתי בניגוד אליך)
[/QUOTE]
ערב טוב אוליגופול...
אני שמח שחזרת...אצבע למעלה כתבתי לך מספר פעמים בפרטי,שאני מבקש שתחזור לפורום !!!
רק אני עדיין מבולבל מכל מה שכתבת לעיל....
ומשום שעדיין נותרה שאלה פתוחה שנותרה ללא תשובה,ואני מחכה כבר שבועיים וחצי לתשובה שלך ....מבולבל
האם אני מזיין ללא תשלום בתאגידים? האם אני זקן שזורק כסף?או שאתה עדיין בודק את הנושא ?Ouch
אוליגופול...לפני שאתה מיישב סכסוכים אחרים בפורום,תענה פעם אחת ברצינות !!!
ונסיים את הסכסוך בינינו ....ואז נעבור לדבר על הסכסוך של קיש וחפוזי ......
תודה .....
?
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

החפוז המכני עושה קאמבק

56
[QUOTE=צעיר לנצח]רימינג היקר,

ברור שיש

ואפילו לא מעט

רק מה הבעיה?

הרי כל דיווח על שרות ראוי של בחורה ראויה ב 200 ש"ח, גורם לעליית מחירים ועומס יתר על הבחורה, בדיוק כממו שהראתי בדוגמא של ג'בו 93 ברמת גן

הרי הדיווחים הבלתי פוסקים על בנות התאגיד הן הסביה הישירה שגרמה לעליית המחירים הדרמטית שהייתה שם, עליה שחצתה גבולות גם למבוגרות לא ראויות וגם לצעירות חסרות שרות.

וזאת הבעיה.

ובצדק!

[/QUOTE]

אז מצד אחד קמה מחאה על כך שהמחירים גבוהים.
מצד שני אתה בא ואומר כי יש מלא בחורות רואיות ב200 ש"ח.
מצד שלישי אינך מצדד לחשוף את הבנות הללו על מנת שלא יוצפו והמחיר שלהן יעלה.
מצד רביעי אנשים נתפלים כמו צבועים אחר טרף לכל מי שמדווח "על הביוקר" וזעקות היחצנות עולות לתיקרה.

אז יש יותר מדי צדדים. הם מתנגשים אחד בשני. הבלאגן חוגג. וכולם עושים רעש ממש מיותר.

אז תחליטו, לשם מה אנו מתכנסים פה? פעם, כשקם הפורום הזה עם אנשים כמו יוניקורן, לקסר, איצטגנין, מקסמקס , ועוד רבים וטובים אחרים פשוט דיווחנו על מנת לעזור אחד למשנהו. היו דיווחים על בזול. היו דיווחים עלן ביוקר. מילת המפתח - היו דיווחים וכל אחד בחר להחליט מה מגעיל לו ומה מגדיל. אין לי בעיה עם קשקשת. אני קשקשן לא קטן בעצמי. מודה ועוזב. אבל ראבאק. כמה אפשר? ולמה בבימה המרכזית? משהו צריך לחזור והעביר את שלל זיוני המח הללו לפורומי הקשקשת ולהשאיר את הבימה המרכזית לזיונים נטו כי מרוב ברדאק לא מוצאים את הבלגן.

החפוז המכני עושה קאמבק

57
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=צעיר לנצח]רימינג היקר,

ברור שיש
ואפילו לא מעט

רק מה הבעיה?

וזאת הבעיה.
ובצדק!
[/QUOTE]אז מצד אחד קמה מחאה על כך שהמחירים גבוהים.מצד שני אתה בא ואומר כי יש מלא בחורות רואיות ב200 ש"ח.מצד שלישי אינך מצדד לחשוף את הבנות הללו על מנת שלא יוצפו והמחיר שלהן יעלה.מצד רביעי אנשים נתפלים כמו צבועים אחר טרף לכל מי שמדווח "על הביוקר" וזעקות היחצנות עולות לתיקרה.אז יש יותר מדי צדדים. הם מתנגשים אחד בשני. הבלאגן חוגג.  וכולם עושים רעש ממש מיותר.  אז תחליטו, לשם מה אנו מתכנסים פה?   פעם, כשקם הפורום הזה עם אנשים כמו יוניקורן, לקסר, איצטגנין, מקסמקס , ועוד רבים וטובים אחרים פשוט דיווחנו על מנת לעזור אחד למשנהו.  היו דיווחים על בזול.  היו דיווחים עלן ביוקר.  מילת המפתח - היו דיווחים וכל אחד בחר להחליט מה מגעיל לו ומה מגדיל.  אין לי בעיה עם קשקשת.  אני קשקשן לא קטן בעצמי.  מודה ועוזב.  אבל ראבאק.  כמה אפשר? ולמה בבימה המרכזית? משהו צריך לחזור והעביר את שלל זיוני המח הללו לפורומי הקשקשת ולהשאיר את הבימה המרכזית לזיונים נטו כי מרוב ברדאק לא מוצאים את הבלגן. [/QUOTE]

צודק רימינג,
אבל אני אכתוב באופן ברור ופרטני מה בדיוק הבעיה של הפורם בחודשים האחרונים..
* תמיד היו פה ושם יחצנ"ים, אבל מרבית הדיווחים היו מהלב ואמיתיים
* תמיד הייתה כאן קשקשת, אבל מרביתו של הפורום עסק בעיקר בדיווחים טובים (או פחות)
* תמיד היו בחורות שלוקחות 500 ו 800 ואפילו 1,200 ש"ח, אבל מרבית הדיווחים היו על בחורות שלוקחות 200 ש"ח, וזה היה הסטנדרט כאן בפורום.. והדיווחים על בחורות שלוקחות 400 ש"ח וצפונה היו דבר נדיר..
* תמיד היו כאן אוכלי חינם שרק קראו ולא דיווחו, אבל מרבית הקוראים של הפורום היו החברים שגם דיווחו ושמרו בשושו על קיומו של הפורום
* תמיד היו מעטים שפיטפטו מול הבנות על קיומו של הפורום, אבל מרבית החברים ידעו לשתוק ולעשות את ההפרדה בין הכתיבה והקריאה בפורום לביקורים אצל הבחורות
* תמיד היו כאן כמה "כוכבים" שבלטו בכתיבתם (יוניקורן, חולה כוס, הפרופסור וכו' וסליחה עם מי ששכחתי) אבל רוב רובו של הפורום היה מבוסס על כתיבה אקטיבית של דיווחים של עשרות או מאות חברים בחודש..

ומה קורה בחודשים האחרונים כאן?

* כמות היחצנ"ים עלתה לרמות מדאיגות.
* רוב רובו של הפורום עוסק בקשקשת.
* הדיווחים על ביקורים במחירים של 500 ש"ח וצפונה הפכו לסטנדרט החדש.
* כמות האוכלי חינם עברה כל גבול ופרופורציה. קוראים ורצים לדגום... וכל דיווח הופך את המדווחת לכוכבת.. עד שמהעומס... היא דועכת..
* כמות האנשים שמגיעים לבחורות עובדות ומפטפטים עם הבחורות על הפורום עברה כבר מזמן כל גבול. הם חושבים שהם "גברים" ויקבלו הטבות אם הם מזכירים את הפורום בפני הבחורות.
* כבר מזמן אין פרופורציה ומזמן הלך האיזון העדין בפורום שבין הכתיבה של ה"כוכב התורן" ליתר החברים.
מדובר בפורום של כותב אחד, שלא רק שהפך לגורו של חלק מהקוראים, אלה שחלק מהאנשים חושבים שהחיים של ה"כוכב התורן" הזה הוא סוג של מציאות אפשרית עבורם...

וזאת הבעיה האמיתית... שבמקום שהפורום ישקף את מה שקורה בשוק הזנות בארץ, הפורום הפך להצגה ותצוגה של החיים של הגורו החדש של הזיונים בתשלום בארץ.
ואם היה מדובר במישהו שמשקף את החיים של הקורא הממוצע, אז מילא,
אבל כאשר אנחנו רואים כל יום פרק חדש בסדרה "שושלת" של הכוכב, חלק מהאנשים כאן מתבלבל וחושב שאם הם רק יילכו לזונה עם שוקולד, אז גם החיים שלהo יהפכו פתאום ל"שושלת"...
אבל הבעיה היא שהאנשים האלה פשוט לא יכולים להרשות לעצמם את החיים האלה..
בדיוק כמו האנשים שיוצאים קרחים מהקזינו בסוף הערב.. הם היו כל כך קרובים למספר הזוכה של הרולטה..
ןלכן הם יחזרו שוב למחרת..
ולמחרת..
ולמחרת..

עד שהמשפחה שלהם תשקע בבור של חובות שאי אפשר לצאת ממנו.

.
.
.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

החפוז המכני עושה קאמבק

58
[QUOTE=צעיר לנצח]
* כבר מזמן אין פרופורציה ומזמן הלך האיזון העדין בפורום שבין הכתיבה של ה"כוכב התורן" ליתר החברים.

מדובר בפורום של כותב אחד, שלא רק שהפך לגורו של חלק מהקוראים, אלה שחלק מהאנשים חושבים שהחיים של ה"כוכב התורן" הזה הוא סוג של מציאות אפשרית עבורם...

וזאת הבעיה האמיתית... שבמקום שהפורום ישקף את מה שקורה בשוק הזנות בארץ, הפורום הפך להצגה ותצוגה של החיים של הגורו החדש של הזיונים בתשלום בארץ.

אבל כאשר אנחנו רואים כל יום פרק חדש בסדרה "שושלת" של הכוכב, חלק מהאנשים כאן מתבלבל וחושב שאם הם רק יילכו לזונה עם שוקולד, אז גם החיים שלהo יהפכו פתאום ל"שושלת"...

בדיוק כמו האנשים שיוצאים קרחים מהקזינו בסוף הערב.. הם היו כל כך קרובים למספר הזוכה של הרולטה..

ולמחרת..

ולמחרת..

.

.

.

[/QUOTE]
וכמה שאתה מקנא בו... קריצה איך אני יודע שאתה נקרע, נאכל מבפנים כשאתה קורא על מעלליו.
איך היית מת שהיו לך האמצעים...
איך היית מת שהיתה לך את האישיות, הכישרון!
אבל אתה אדם קטן וקנאי.
במקום לשאוף ולהשתפר, אתה מקנא בו - אתה שונא אותו על כך שהוא כל מה שרצית להיות ובמקום הפכת להיות הלוזר שאתה.
איך אני אוהב לראות את ההודעות האלה שלך ולדעת שאתה נאכל מבפנים שאתה קורא את מה שרוני כותב - אני מת על זה! צחוק
על זה נאמר (ובצדק) - שלא ימותו הקנאים, שימשיכו לחיות ויסבלו.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

החפוז המכני עושה קאמבק

60
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=צעיר לנצח]

ולמחרת..

ולמחרת..

.

.

.

[/QUOTE]
וכמה שאתה מקנא בו... קריצה איך אני יודע שאתה נקרע, נאכל מבפנים כשאתה קורא על מעלליו.
איך היית מת שהיו לך האמצעים...
איך היית מת שהיתה לך את האישיות, הכישרון!
אבל אתה אדם קטן וקנאי.
במקום לשאוף ולהשתפר, אתה מקנא בו - אתה שונא אותו על כך שהוא כל מה שרצית להיות ובמקום הפכת להיות הלוזר שאתה.
איך אני אוהב לראות את ההודעות האלה שלך ולדעת שאתה נאכל מבפנים שאתה קורא את מה שרוני כותב - אני מת על זה! צחוק
על זה נאמר (ובצדק) - שלא ימותו הקנאים, שימשיכו לחיות ויסבלו.

[/QUOTE]
.....כוחו של אדם שעלה מהתחתית חזק יותר מזה שנולד בצמרת.......
בוקר טוב "לוזר לנצח"....
אתה מסוג האנשים שאילו היו נותנים להם להגשים,משאלה אחת בלבד !
ללא ספק היית מבקש שיוציאו לך עין,העיקר שלי יוציאו שתיים !!!!!!!!כועס
הקנאה מעבירה אותך על דעתך...הכסף שולט בחייך...ואנשים כמוני הם סיוט עבורך"לוזר"
אתה מזיין במקומות שאני אף לא נכנס לחרבן בהם,אך אני מעולם לא הערתי לך על כך "לוזר".
אתה בגיל 50 מזיין זונות רחוב,ואף מנהל איתן ויכוח ברחוב על 30 ש"ח,"איש עסקים עאלק"...אך אני מעולם לא הערתי לך על כך,"לוזר".
אתה לא יכול לסבול שיש בפורום,חברים חדשים,חכמים ממך,מוצלחים ממך,עשירים ממך,"לוזר"
אתה איש עלוב,קמצן,קנאי,אין לך שאיפות,אין לך חלומות,אתה מסתכל ובוחן כל דבר בחיים.רק על פי העלות הכספית שלו,ולא על פי הרצונות שלך,"לוזר".
אתה בגיל 50 ועדיין רואה את העולם,כפי שראית אותו בגיל 20,בזבזת 30 שנים מחייך לחינם "לוזר"
אתה והבן שלך "אוליגופול" צוחקים עלי משום שאני שונה,אני צוחק עליכם משום שאתם אותו הדבר "לוזרים"
לא תגיעו רחוק לעולם...לא תצליחו בחיים לעולם...קמצנות והצלחה לא הולכים ביחד,"לוזרים"
מי שלא עושה לא טועה,ומי שלא טועה לא יודע כלום !!! לא ניתן ללמוד מכם דבר."לוזרים"
"לוזר לנצח"ביום שנולדת נאמר עליך "כעס לאביו בן כסיל,וממר ליולדתו"
"לוזר לנצח"אף בחלומותיך לא תעשה מה שאני עשיתי,בכל פרמטר שתבחר...
אתה "לוזר"אתה תמות "לוזר"על המצבה שלך ייכתב "כאן קבור לוזר"...
נ.ב
"לוזר לנצח" תהיה רגוע "הכוכב התורן"כבר לא כותב דיווחים,הוא הפך ל"קשקשן"בשל קשקשנים כמוך וכבנך "לוזרים"
מסקנה לסיום: האדם העני ביותר,הוא לא זה שאין לו פרוטה,הוא זה שאין לו חלום !!!!!
אתה עני...אתה קמצן...אתה קנאי...אתה אפס .....
אתה אפס .......
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”