רק לאחרונה התוודעתי לפורום הזה, והנה דיווח על בלה או איזבלה.
הכרתי אותה בממבה, לאחר כמה חילופי הודעות שולחת מספר טלפון, תקשורת פשוטה בוואטסאפ באנגלית, שולחת תמונות, חלקן עדכניות וחלקן ישנות, מחיר 400 לשעה כולל הכל!
סה"כ הייתי אצלה פעמיים, לא עובדת בבוקר, מכיוון שעובדת בניקיון משרדים.
בלה אישה גדולה! אני בגובה 1.83 והיא הייתה קצת יותר ממני, תחת ענק, בטן גדולה וחזה גדול, אבל כלום לא רופס, הכל מאוד מוצק! הגיל באזור הארבעים.
קיבלה אותי בכותנת רשת שחורה, נשיקה עמוקה ומפשיטה אותי, ושלחה למקלחת, ואז התחיל סשן ארוך של מציצה מדהימה עמוקה מאוד, כולל שאיבת וואקום וזיון פה, מדהים! האיבר לא יצא מהפה שלה כל השעה, אלא רק לאחר גמירה ראשונה ושניה בפה, וגם אז לא ממהרת להוציא אלא ממשיכה לשאוב את הטיפות!
לא רציתי שום דבר אחר, מתנשקת, וסה"כ הרגשה של סרט פורנו מעולה.
בפגישה השניה נורא שמחה לפגוש אותי, ואף זכרה את השם שלי, מקלחת זריזה נשיקות עמוקות וחירמון הדדי, ואז זיון פה כשהיא על ארבע, עד לגמירה בפה שלה.
השכבתי אותה ועם האצבעות עינגתי אותה, תוך כדי נשיקות, GFE מושלם, טענה שגמרה, נו מילא, לא יודע, אבל היתה נורא רטובה.
הלכתי על עיסוי, לאישה יש כוח בידיים, קיבלתי עיסוי חבל"ז. ואז הצעתי אנאלי, בשמחה הלבישה קסדה, שימון קצר, וכניסה חלקה ומהירה. פימפום טוב שלי, אבל באמצע פתאום נמאס לי, אולי בגלל הגודל של הישבן, הצלחתי אחרי כמה דקות לגמור, נישקתי אותה, התקלחתי ויצאתי בהרגשה של מיצוי, לא אחזור שוב.
לסיכום מומלצת מאוד לחובבי הנשים הגדולות, שירות מדהים והרגשה של השתתפות בסרט פורנו, חוץ מזה אישה טובה ומתוקה.