כ בלה מבת ים - דף 8 - סקס אדיר

בלה מבת ים

71
אני מהפעם הראשונה שהיתי אצלה כתבתי שהיא סתם נצלנית מגעילה שלא שווה אפילו 200 שקל והתמונות שלה באתר ממבה או בפייסבוק לפני שנים היום היא יותר שמנה ותקתקנית פשוט חבל על הכסף ממש אכזבה גדולה לא כדאי ללכת אליה מחפשת מישהו שישלם לה כסף סתם ...

בלה מבת ים

72
בוקר טוב לכל חברי הפורום, אני אישית רוצה להגיד שרוב התגובות שליליות שאנשים כותבים כאן זה בולשיט אחד גדול, אני מכיר את הגברת כבר יותר מי שנה כמות השעות והכסף שביזבזתי עליה כולל בתי קפה ושתיה חריפה היא מטורפת אבל מה שקשור לסקס היא אף פעם לא מאכזבת אותי. ביצועים שלה מממש טובים, גרון עמוק, רימינג אבל החלק הכי טוב זה אין ספק אנאלי. אני עוד לא פגשתי בחורה שמוכנה לזיון בתחת יותר מי 40דקות רצוף, פשוט לפי דעתי אתם צריכים לבוא בגישה חיובית אליה, אבל לכולם יש ימים טובים ופחות.

בלה מבת ים

73
שלום..
לבלה יש עיניים יפות
בלה משמיעה קולות מתוקים בזמן שמזדיינים
לבלה יש גוף מאד גדול, אבל עם סקס אפיל..שיער שחור, עיניים מהפנטות, חזה מדהים
לא לכולם היא מתאימה. וכן, בתפריט שלה יש הכל מהכל..אבל לא עם כל אחד.
אני קיבלתי ממנה מציצה מטורפת, ממש זיינה לעצמה את הצורה מבלי שאני מניע את האגן.
אנאלי היא ביקשה שאחדור בעדינות והפסיקה אותי ממש בהתחלה..
אני מאד הייתי מסופק מיכולותיה האוראליות, כך שיצאתי עם חיוך חיוך

ממוקמת בבת ים בתוך שכונה דתית למדיי כך נראה לי לפחות לפי העוברים ושבים באותם רגעים.
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!

העם דורש זרע איכותי!!

בלה מבת ים

74
השבוע ביקרתי את בלה הגדולה.
מפנה לרחוב החלוצים בעיר הזונות.
400 מצלצלים, מדברת אנגלית אפשר לתקשר איתה בווטסאפ, שולחת גם תמונות.
התמונות אגב מלפני כמה שנים טובות.....
הבחורה בחורה גדולה ושמנה עם חזה מרשים ביותר.
בתפריט יש הכול מהכול.
מציצה חשופה עמוקה ורטובה, גם ביצים ורימיניג למי שחפצה נפשו
נשיכות קלות וצביטות בפטמות
נשיקות חופשי חופשי....
חדירה וגינאלית עמוקה....אפילו כול היד...יש לה מנוע רחב
חדירה אנאלית חזקה וארוכה
גמירה איפה שרק תרצו...
בשביל חוויה חד פעמית נחמד, לא יותר מזה
האים אחזור ? לא נראה לי, אוהב אותן יפות יותר צעירות יותר וכוסיות יותר...
אכול ושגול כי מחר הוא ייפול !

בלה מבת ים

75
רק לאחרונה התוודעתי לפורום הזה, והנה דיווח על בלה או איזבלה.
הכרתי אותה בממבה, לאחר כמה חילופי הודעות שולחת מספר טלפון, תקשורת פשוטה בוואטסאפ באנגלית, שולחת תמונות, חלקן עדכניות וחלקן ישנות, מחיר 400 לשעה כולל הכל!
סה"כ הייתי אצלה פעמיים, לא עובדת בבוקר, מכיוון שעובדת בניקיון משרדים.
בלה אישה גדולה! אני בגובה 1.83 והיא הייתה קצת יותר ממני, תחת ענק, בטן גדולה וחזה גדול, אבל כלום לא רופס, הכל מאוד מוצק! הגיל באזור הארבעים.
קיבלה אותי בכותנת רשת שחורה, נשיקה עמוקה ומפשיטה אותי, ושלחה למקלחת, ואז התחיל סשן ארוך של מציצה מדהימה עמוקה מאוד, כולל שאיבת וואקום וזיון פה, מדהים! האיבר לא יצא מהפה שלה כל השעה, אלא רק לאחר גמירה ראשונה ושניה בפה, וגם אז לא ממהרת להוציא אלא ממשיכה לשאוב את הטיפות!
לא רציתי שום דבר אחר, מתנשקת, וסה"כ הרגשה של סרט פורנו מעולה.
בפגישה השניה נורא שמחה לפגוש אותי, ואף זכרה את השם שלי, מקלחת זריזה נשיקות עמוקות וחירמון הדדי, ואז זיון פה כשהיא על ארבע, עד לגמירה בפה שלה.
השכבתי אותה ועם האצבעות עינגתי אותה, תוך כדי נשיקות, GFE מושלם, טענה שגמרה, נו מילא, לא יודע, אבל היתה נורא רטובה.
הלכתי על עיסוי, לאישה יש כוח בידיים, קיבלתי עיסוי חבל"ז. ואז הצעתי אנאלי, בשמחה הלבישה קסדה, שימון קצר, וכניסה חלקה ומהירה. פימפום טוב שלי, אבל באמצע פתאום נמאס לי, אולי בגלל הגודל של הישבן, הצלחתי אחרי כמה דקות לגמור, נישקתי אותה, התקלחתי ויצאתי בהרגשה של מיצוי, לא אחזור שוב.
לסיכום מומלצת מאוד לחובבי הנשים הגדולות, שירות מדהים והרגשה של השתתפות בסרט פורנו, חוץ מזה אישה טובה ומתוקה.

בלה מבת ים

77
עדכון למתעניינים, בלה העלתה מודעה באתרנו תחת השם אדלה

www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11317

נמצאת בבת ים, במלונית סבירה הצופה לחוף, חנייה בשפע.

לגבי תוכן השרות, נראה שהמדווח הקודם (הבחור הטוב) מדייק, בפרט אפשרי ומומלץ וואטסאפ באנגלית.

תהנו , מלומברוזו

בלה מבת ים

78
לאחר קריאת כלל התכתובות על הגברת, בוצע דגימה:
חזה : גדול מלא, מעט אבל מעט נפול (סתם קטנוניות) .
תחת: ענק בולט כמו של הכוש... - מדהים .
מבנה גוף: אישה גדולה בגובה 1.8 (אפילו יותר), אבל לא שמנה .
מה בתפריט:
אנאלי :30 דקות ללא כל הפרעה ו/או חומרים מוזרים (נקיה מאוד) .
נשיקות: מנשקת מלא (אני לא בעניין) .
זיון : סביר + המון הצגות אבל סבבה לגמרי .
החדרת אצבעות: ללא כל התנגדות .
מציצה: פה זו הנקודה החזקה של הגברת זיון פה מושלם, גמירה בפה בלי בעיה.
מקלחת : משותפת (היא הציע)
לסיכום 2 מספרים , 400 ש"ח , 40 דקות (למרות שאפשר יותר, אבל אני בקטע של שיחה קצרה על החיים ושאר הזמן זיון).
היה שווה , אבל לא ליותר מפעם אחת (בגלל המחיר) .

בלה מבת ים

80
שלום,
אחרי המון זמן של הפסקה מזונות, הלכתי לפגוש את הגברת עקב ההמלצות בפורום.
היא נראית כמו שתיארו אותה לפני. בחורה גדולה מאד, מוצקה, חזה נחמד, תחת גדול, לדעתי יפה מאד בפנים.
לגבי השירות, אני מאד נהניתי, מוצצת מצויין, זורמת לכל דבר, נותנת תחושה של נימפומנית אבל אני מניח שחלק גדול מזה זה ההצגה.
המקום קצת מבאס, בטיילת של בת ים, בניין מעאפן.
סך הכל אני אוהב נשים גדולות אבל אין ספק שזה לא לכל אחד.
דינג דונג

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”