קיש הקשיש והממורמר, איש האינטרסים הנסתרים שכל מה שעושה כאן זה לנסות לשמר את כמות ורמת הדיווחים במחירים מופרזים...
מה התעוררת? פתאום נכנסת לחרדה שרוני ה"יקר" והמניב שלך יפסיק לדווח?
קנאה? חחחחחח
ממש אין לי שום רצון להיות רוני או אפילו להתקרב להיות דומה לו.
אני משוכנע שהאמצעים הכספיים שלי לא פחותים משל רוני, ומשום מה אני גם בטוח שיש לי הרבה יותר (לפחות על פי מה שקראתי ממנו על עצמו בפורום.. הוא לא איש עשיר, הוא איש שמרוויח הרבה מאד וזורק גם הרבה מאד כסף על זונות)
אני אוהב זונות, ומאד אוהב פעם בשבוע, או שבועיים ולפעמים רק פעם בחודש ללכת לאיזה "חפוז" או מסג' אצל בחורה עובדת...
ואני בוודאי לא רוצה להיות מישהו שבאובססיה בלתי נשלטת הזין שלו מאלץ אותו כל יום לרוץ ולדגום זונות.. מישהו שמרבית היום שלו הוא רדיפה בלתי פוסקת להספיק לזיין עוד ועוד...
לא רק שאני לא מקנא ברוני, אני בעיקר מרחם עליו על הצורך הבלתי נשלט שלו להיות כל יום עם זונה, לדגום כל מה שקיים, להכניס לכל חור שמוכן שיכנסו בו בתשלום...
זה בעיקר עצוב. מאד עצוב
אנשים צריכים לדעת לשים גבולות להתמכרויות שלהם.
והגזמה, כל הגזמה, היא בעיקר עצובה.
ככה זה עם זונות, ועם הימורים, ועל אלבוהול, ועם סמים, ואפילו עם קניות בקניונים. כל דבר שאתה עוסק בו באופן אובססי הוא עצוב ביותר, במיוחד אם זה משאיר אותך בסןף עם פחות כסף, כסף שבטוח יחסר לך יום אחד בעתיד.
ואני גם מרגיש אחריות חברתית להזהיר כאן את הצעירים מההתמכרות הזאת, שהיא לא משהו שאנשים צריכים לשאוף" להגיע אליה..
ואני בטוח שגם רוני מתחיל להבין את הנזק המצטבר שהוא יכול לגרום לחלק מהקוראים עם הדיווחים שלו...
ואתה?
קיש מריר שמנסה באופן נואש להגדיל את הביקוש לזיונים יקרים...
אבל לא יעזור לכם כלום, קיש בע"מ וחבריו.
בועת מחירי הזנות תתפוצץ בסוף, בדיוק כמו שכל בועת נדל"ן התפוצצה בעבר (שלוש פעמים מאז קום המדינה), גם בועת הנדל"ן העכשוית תתפוצץ בעוד שנה וחצי, ובועת מחירי הזנות תתפוצץ הרבה לפני זה.
החפוז המכני עושה קאמבק
62[QUOTE=roni golan]
[/QUOTE]
לא רוני !
זאת טעות ענקית!
זה בדיוק מה שהם רוצים (וכשאני כותב 'הם' - הם מעטים מאד).
אל תתן לאנשים הקטנים את העונג.
אל תתן לקנאים את העונג.
אל תתן לקמצנים את העונג.
להיפך - סובב את הסכין וגרום להם ליותר סבל בדיווחים שלך.
כל דייוח שלך משגע אותם - הקנאה מוציאה אותם מדעתם.
שים עליהם זין, תתענג מהסבל שלהם שנגרם מהקנאה החולנית שלהם - חייך ותהנה מכך
זה מגיע להם על היותם אנשים קטנים.
צחק על זה - אל תתעצבן מזה.
אני יודע שיש לך דיווחים שאתה שומר בבטן - תן לנו איזה שלושה ארבעה מהם בסוף השבוע הזה - מי יודע?
אולי עוד תגרום ללוזר לנצח התקף לב מהקנאה והעצבים שיציפו אותו
בחיאת רוני - לך על זה!!!

"לוזר לנצח" תהיה רגוע "הכוכב התורן"כבר לא כותב דיווחים,הוא הפך ל"קשקשן"בשל קשקשנים כמוך וכבנך "לוזרים"
לא רוני !

אל תתן לקנאים את העונג.
אל תתן לקמצנים את העונג.

אני יודע שיש לך דיווחים שאתה שומר בבטן - תן לנו איזה שלושה ארבעה מהם בסוף השבוע הזה - מי יודע?

בחיאת רוני - לך על זה!!!

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
החפוז המכני עושה קאמבק
63[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=roni golan]
[/QUOTE]
לא רוני !
זאת טעות ענקית!
אל תתן לקנאים את העונג.
אל תתן לקמצנים את העונג.
בחיאת רוני - לך על זה!!!

[/QUOTE]
[QUOTE=roni golan]
"לוזר לנצח" תהיה רגוע "הכוכב התורן"כבר לא כותב דיווחים,הוא הפך ל"קשקשן"בשל קשקשנים כמוך וכבנך "לוזרים"
לא רוני !

אל תתן לקנאים את העונג.
אל תתן לקמצנים את העונג.

בחיאת רוני - לך על זה!!!

[/QUOTE]
בחייאת רוני תן איזה דיווח בבקשה!!!! אולי הם יחטפו התקף לב!!! חחחח ענק! קישי!
החפוז המכני עושה קאמבק
64[QUOTE=yellow-horny]
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=roni golan]
[/QUOTE]
לא רוני !
זאת טעות ענקית!
אל תתן לקנאים את העונג.
אל תתן לקמצנים את העונג.
בחיאת רוני - לך על זה!!!

[/QUOTE]
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=roni golan]
לא רוני !

אל תתן לקנאים את העונג.
אל תתן לקמצנים את העונג.

בחיאת רוני - לך על זה!!!

[/QUOTE]
בחייאת רוני תן איזה דיווח בבקשה!!!! אולי הם יחטפו התקף לב!!! חחחח ענק! קישי!
[/QUOTE]ורוני, תעדכן את מד“א לפני שאתה שולח את הדיווח, על כל מקרה שלא יהיה.
---
כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.
אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.
כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.
אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.
כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
החפוז המכני עושה קאמבק
65[QUOTE=צעיר לנצח] קיש הקשיש והממורמר, איש האינטרסים הנסתרים שכל מה שעושה כאן זה לנסות לשמר את כמות ורמת הדיווחים במחירים מופרזים...
קנאה? חחחחחח
אני משוכנע שהאמצעים הכספיים שלי לא פחותים משל רוני, ומשום מה אני גם בטוח שיש לי הרבה יותר (לפחות על פי מה שקראתי ממנו על עצמו בפורום.. הוא לא איש עשיר, הוא איש שמרוויח הרבה מאד וזורק גם הרבה מאד כסף על זונות)
אני אוהב זונות, ומאד אוהב פעם בשבוע, או שבועיים ולפעמים רק פעם בחודש ללכת לאיזה "חפוז" או מסג' אצל בחורה עובדת...
ואני בוודאי לא רוצה להיות מישהו שבאובססיה בלתי נשלטת הזין שלו מאלץ אותו כל יום לרוץ ולדגום זונות.. מישהו שמרבית היום שלו הוא רדיפה בלתי פוסקת להספיק לזיין עוד ועוד...
לא רק שאני לא מקנא ברוני, אני בעיקר מרחם עליו על הצורך הבלתי נשלט שלו להיות כל יום עם זונה, לדגום כל מה שקיים, להכניס לכל חור שמוכן שיכנסו בו בתשלום...
זה בעיקר עצוב. מאד עצוב
ככה זה עם זונות, ועם הימורים, ועל אלבוהול, ועם סמים, ואפילו עם קניות בקניונים. כל דבר שאתה עוסק בו באופן אובססי הוא עצוב ביותר, במיוחד אם זה משאיר אותך בסןף עם פחות כסף, כסף שבטוח יחסר לך יום אחד בעתיד.
ואני גם מרגיש אחריות חברתית להזהיר כאן את הצעירים מההתמכרות הזאת, שהיא לא משהו שאנשים צריכים לשאוף" להגיע אליה..
ואני בטוח שגם רוני מתחיל להבין את הנזק המצטבר שהוא יכול לגרום לחלק מהקוראים עם הדיווחים שלו...
ואתה?
בועת מחירי הזנות תתפוצץ בסוף, בדיוק כמו שכל בועת נדל"ן התפוצצה בעבר (שלוש פעמים מאז קום המדינה), גם בועת הנדל"ן העכשוית תתפוצץ בעוד שנה וחצי, ובועת מחירי הזנות תתפוצץ הרבה לפני זה.
[/QUOTE]
צעיר לנצח היקר,
האם כשאתה כותב כך על קיש הקשיש, אתה לא מפחד שהוא יביא למותך? אותי רוני ועוד כמה חברים הזהירו במיוחד מזה - שלא לומר איימו.
קנאה? חחחחחח
זה בעיקר עצוב. מאד עצוב
ואתה?
[/QUOTE]
צעיר לנצח היקר,
האם כשאתה כותב כך על קיש הקשיש, אתה לא מפחד שהוא יביא למותך? אותי רוני ועוד כמה חברים הזהירו במיוחד מזה - שלא לומר איימו.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
החפוז המכני עושה קאמבק
66[QUOTE=roni golan]
[/QUOTE]
[QUOTE=החפוז המכני]
רב רוני, מדבריך עולה באופן די ברור שקיש הקשיש הולך להביא עליי את מותי
בדבריך יש משום איום מרומז - ואף מפורש
עקב הדחיפות שבדבר - חייו של החפוז המכני - אבקשך להניח בצד את הרמזים
לחכמים ולפרט כמו לכסילים גמורים: האם מכיוון שאני חולק על קיש הקשיש, מוסר
דיווחים מהימנים ורוצה להוריד מחירים - האם בכך אביא עליי את מותי?
אם אכן כך הדבר, לא נותר לי אלא לתהות שוב על מהותו של הפורום.
ודי לחכימא ברמיזא...
[/QUOTE]
יש פסיכיאטר במקרה בפורום? או רופא עם כדור מהפכני שעוצר 'טפשת ספסטית'?
הכסיל מאבד את זה לגמרי...
עצה שנייה:"קיש הקשיש"חופר לך בפוסט הזה את קברך...ואתה במילותיך ותשובותיך רק עוזר לו לחפור מהר יותר...ועמוק יותר.....
חפוזי במידה ובכל זאת תבחר להמשיך להתקוטט עם "קיש הקשיש"....
אברך אותך בברכת....יהי האל עמך .......אתה תזדקק לו .....
[QUOTE=החפוז המכני]
רב רוני, מדבריך עולה באופן די ברור שקיש הקשיש הולך להביא עליי את מותי

עקב הדחיפות שבדבר - חייו של החפוז המכני - אבקשך להניח בצד את הרמזים
לחכמים ולפרט כמו לכסילים גמורים: האם מכיוון שאני חולק על קיש הקשיש, מוסר
דיווחים מהימנים ורוצה להוריד מחירים - האם בכך אביא עליי את מותי?
אם אכן כך הדבר, לא נותר לי אלא לתהות שוב על מהותו של הפורום.
ודי לחכימא ברמיזא...
[/QUOTE]
יש פסיכיאטר במקרה בפורום? או רופא עם כדור מהפכני שעוצר 'טפשת ספסטית'?
הכסיל מאבד את זה לגמרי...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
החפוז המכני עושה קאמבק
67האם זה יהיה התירוץ להשתקתי...?
ממש כמו במשטרים האפלים ביותר: מי שמתנגד ומביע מחאה - משתיקים אותו... מאשפזים אותו... מעבירים אותו חינוך מחדש...

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
החפוז המכני עושה קאמבק
68וואו....לאיזה רמות הפורום הזה מגיע...
רוני גולן....אני חוזר בי אחרי התשובה שלך לצעיר לנצח... אני ממש לא איישב שום סכסוך ביננו עד שתפסיק לרדת לחיים של מי שלא חושב כמוך.
כל חפירה צהובה שלך אני מבין יותר ויותר כמה אתה מנותק...או בגלל סיבות שלא אכנס אליהן אבל חשבתי הרבה ויש לי כמה תאוריות או באמת בגלל שאתה פשוט לא מבין שיש אנשים שיש להם ערך לכסף ויש להם גם ערכים ועקרונות מעבר להתמכרות למין ואחד מהם זה לא להיות פראיירים, לא לתת לגוף עושק כסף ללא תמורה. אני כל כך שמח על הריב שלנו כי הוא היה הקטליזטור למחאה שביג דאדי המשיך והוכיחה כמה דברים.
דווח כהוות נפשך...לא מבין למה נועדה כל ההצגה הזו מלכתחילה...כדי לקבל אהבה מאנשים אנונימייים (אם אני מניח בצד את התאוריות שלי). אתה הרי לא מאמין במחאה, כסף בשבילך הוא לא issue אז קדימה...קנה שוקולד, קנה מנגו ותזיין גם את איגור על הדרך ותיתן לו טיפ שמן.
אני לא יכול לנהל דו שיח אם אנשים שלא מקשיבים לדברים שאני אומר...שקוראים למי שנמצא בצד שלי של המתרס ילד...או לא גבר..או קמצן כי הוא לא שופך סכומי כסף על כל חור של זקנה בטענה שהיא סקס מעלף.
אתה רוצה לדעת מה זה גבר אמיתי...גבר אמיתי זה בן אדם שגורם לנותנת שירות לתת לו יחס של חברה, אקסטרות ושאר ירקות בלי עזרים, בלי כדורים כחולים, בלי מנגו ובלי שוקולד. פשוט כי הוא גבר...נאה ...חכם...מצחיק והעלמה רוצה אותו כלקוח. בפרטי אני מוכן לספר לך סיפורים שידהימו אותך מגובים בפייסבוקים, טלפונים ועוד עזרים טכנולוגים שתיראה שלא צריך לרפד אף אחת בכסף.
גבר זה מישהו שמחובר לעולם....לא משלה את עצמו ..."היא אוהבת גברים שיודעים לזיין...". היא נותנת שירות שאוהבת כסף ואם על הדרך החוויה טובה אז מצויין ...אבל היא עדיין נותנת שירות...
שוב...אם נניח בצד את התאוריות...אתה גבר עשיר...כנראה פנסיונר עם הרבה זמן פנוי (לא אומר זאת לפגוע פשוט יש לך זמן פנוי רב)...יש פה עוד כמה כמוך...שאפו לך ולאחרים. מה מפריע לי:
1. אין בך ענווה. אתה כותב על אהבתך לאנשים אבל אם אתה לא מבין שמרבית חברי הפורום לא במעמד שלך... אז שוב...אתה מנותק. איפה זה בא לידי ביטוי....ממש לא בדיווחים שלך...איתם מעולם לא היתה לי בעיה....זה שהגדלת לעשות והתחלת להטיף מוסר לאחרים על כך ש 100 שח נוספים שאיגור החליט לקחת זה לא משנה....שצריך לשחד נותנות שירות במתנות ועוד כל מיני דברים שהפכו אותך מסתם מדווח למחנך ולצערי מחנך שלא מבין מי התלמידים שלו.
2. אתה לא אמיתי בעיניי...אתה הולך לא לפי הדיעות האמיתיות שלך אלא לפי מוקדי כוח פה בפורום ומה הם חושבים (ראה ערך ביג דאדי והמחאה).
אתה רוצה ליישב את הסכסוך ביננו (שוב בלי קשר לתאוריות) ...תתחיל לכבד אותי ואנשים שחושבים כמוני...תפסיק להיות מנותק...
החפוז המכני עושה קאמבק
69עליבותו של קיש הקשיש מביישים את נעוריו..
עד כמה שאני זוכר, גם בימיו הגדולים, את מספר הדיווחים שלו אפשר לספור ביד אחת.. יחסית ליותר מ 7,000 דיווחים מדובר באחוז אפסי...
גדולתו של קיש הייתה בכושר הבילוש המדהים שלו,
אכן היה מדהים.
בעליבות ימיו, יורד האסימון ומבינים שרב ה"גילויים" שלו היו בעיקר קרדום לקדם אינטרסים מפוקפקים בתחום הזנות,
אז נגמרו הימים שבהם עוד היה לסמוך עליו שיש לו כוונות טהורות.. כמו טובת החברים..
ועכשיו?
מה נשאר לו חוץ מאשר לנסות השמיץ את החברים שנלחמים להורדת המחירים?
נשאר לו להתחנן לרוני שימשיך לדווח (התאגיד סובל ממחסור בביקורים?)
ונשאר לו לנסות להשחיר את פניהם של כמה חברים שבאמת אכפת להם שאפשר יהיה להמשיך לזיין בלי לפגוע בתקציב המשפחתי השוטף..
איש עלוב שעתידו מאחוריו שקילקל את שמו הטוב למען אינטרסים עלומים
עד כמה שאני זוכר, גם בימיו הגדולים, את מספר הדיווחים שלו אפשר לספור ביד אחת.. יחסית ליותר מ 7,000 דיווחים מדובר באחוז אפסי...
גדולתו של קיש הייתה בכושר הבילוש המדהים שלו,
אכן היה מדהים.
בעליבות ימיו, יורד האסימון ומבינים שרב ה"גילויים" שלו היו בעיקר קרדום לקדם אינטרסים מפוקפקים בתחום הזנות,
אז נגמרו הימים שבהם עוד היה לסמוך עליו שיש לו כוונות טהורות.. כמו טובת החברים..
ועכשיו?
מה נשאר לו חוץ מאשר לנסות השמיץ את החברים שנלחמים להורדת המחירים?
נשאר לו להתחנן לרוני שימשיך לדווח (התאגיד סובל ממחסור בביקורים?)
ונשאר לו לנסות להשחיר את פניהם של כמה חברים שבאמת אכפת להם שאפשר יהיה להמשיך לזיין בלי לפגוע בתקציב המשפחתי השוטף..
איש עלוב שעתידו מאחוריו שקילקל את שמו הטוב למען אינטרסים עלומים
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
החפוז המכני עושה קאמבק
70ולרוני היקר,
חשבתי לא מעט האם לענות לך על כל הרפש שזרקת בלי להכיר אותי..
והיות ואתה משליך על "כאילו" הצלחה בחיים על פי ההתנהלות עם הזונות...
אז יש לי כמה דברים להגיד לך..
* הצלחה בחיים זה לא לרדוף כל יום אחרי זונות..
זאת עליבות של חיים..
* הצלחה בחיים זה לא להוציא מאות (או אלפי) שקלים ביום על זונות...
זאת עליבות של חיים..
* הצלחה בחיים זה לא לקבל חיוך מזונה שמקבלת ממך 600 ש"ח בשביל למצוץ לך, רק כי הבאת לה גם שוקולד ב 20 ש"ח...
זאת עליבות של חיים...
* הצלחה בחיים זה לא להביא אישה מחו"ל, ולהשאיר אותה בבית וללכת לזיין כל יום זונה אחרת..
זאת עליבות של חיים..
מה יש לך בדיוק בחיים חוץ מלפזר את כל הכסף שלך על זונות?
יש בחיים עוד הרבה כייף ושמחת חיים חוץ מההתמכרות החולנית לזנות..
יש משפחה,
יש חברים,
יש הצלחה עסקית, שלא נמדדת בכמה אתה מצליח לזרוק על זונות בסוף היום, אלה כמה אתה מצליח לחסוך בשביל המשפחה שלך והילדים שלך להמשך חייהם..
ויש לקרא ספר,
וללמוד ולהשכיל,
ויש מסיבות,
וארועים,
ומופעים,
והצגות,
וארועים מעצימים עם מובילי דעה,
ויש טיולים שנועדו גם בשביל לראות עולם ולא רק לזיין אוקראיניות,
העולם הוא עולם ומלואו, ואני בטוח שאתה יודע את זה
ואני גם יודע שאתה עושה לא מעט מאלה..
אבל אתה בעיקר איש מסכן שרץ אחרי התאווה שלו בלי גבולות....
כל האינטרסנטים שמפמפמים כאן שמדובר בקנאה, פשוט לא יודעים איך לאכול את האמיתות שלי.
את האינטרסנטים אני מבין, אבל עליך אני בעיקר מרחם.
וכן, אני אוהב ללכת למקומות שנראים מזוהמים (למרות שאני שונא לכלוך), כי זאת הסטיה שלי וזה מה שעושה לי את זה...
גם אני מכור, אבל אני עוד מצליח לשלוט בזה, והזנות אצלי מעורבת בעולם בסוג של לכלוך, שרק מי שחווה אותו, מסוגל להבין עד כמה הוא מושך...
סוג של יצר הרס שלא ניתן לשליטה... עולם הביבים..
ועולם הביבים הזה הוא חלק מהחיים שלי, ומעולם לא רציתי ולא ארצה להיות במצבך שהזנות היא חלק עיקרי בחייו היום יומיים.
אתה לא רואה ממטר את האחרים ולא מבין שישנם אנשים אחרים, שואהבים אחרת את הזיונים שלהם, או שלא יכולים להרשות לעצמם את העולם ההזוי שבו אתה חי...
יש כל מיני צרכני זונות, וכל אחד צריך לדעת מה מושך אותו...
אבל אתה מציג לקוראים מצג שווא של חיים שלא אפשריים לגבי 99% מהם, ולכן אתה יותר פוגע בהם מאשר עוזר להם...
ועד שהם יבינו את זה.. הם יהיו עמוק בחרא..
אבל זה המצפון שלך ותעשה איתו מה שאתה רוצה..
אני את שלי אמרתי.
חשבתי לא מעט האם לענות לך על כל הרפש שזרקת בלי להכיר אותי..
והיות ואתה משליך על "כאילו" הצלחה בחיים על פי ההתנהלות עם הזונות...
אז יש לי כמה דברים להגיד לך..
* הצלחה בחיים זה לא לרדוף כל יום אחרי זונות..
זאת עליבות של חיים..
* הצלחה בחיים זה לא להוציא מאות (או אלפי) שקלים ביום על זונות...
זאת עליבות של חיים..
* הצלחה בחיים זה לא לקבל חיוך מזונה שמקבלת ממך 600 ש"ח בשביל למצוץ לך, רק כי הבאת לה גם שוקולד ב 20 ש"ח...
זאת עליבות של חיים...
* הצלחה בחיים זה לא להביא אישה מחו"ל, ולהשאיר אותה בבית וללכת לזיין כל יום זונה אחרת..
זאת עליבות של חיים..
מה יש לך בדיוק בחיים חוץ מלפזר את כל הכסף שלך על זונות?
יש בחיים עוד הרבה כייף ושמחת חיים חוץ מההתמכרות החולנית לזנות..
יש משפחה,
יש חברים,
יש הצלחה עסקית, שלא נמדדת בכמה אתה מצליח לזרוק על זונות בסוף היום, אלה כמה אתה מצליח לחסוך בשביל המשפחה שלך והילדים שלך להמשך חייהם..
ויש לקרא ספר,
וללמוד ולהשכיל,
ויש מסיבות,
וארועים,
ומופעים,
והצגות,
וארועים מעצימים עם מובילי דעה,
ויש טיולים שנועדו גם בשביל לראות עולם ולא רק לזיין אוקראיניות,
העולם הוא עולם ומלואו, ואני בטוח שאתה יודע את זה
ואני גם יודע שאתה עושה לא מעט מאלה..
אבל אתה בעיקר איש מסכן שרץ אחרי התאווה שלו בלי גבולות....
כל האינטרסנטים שמפמפמים כאן שמדובר בקנאה, פשוט לא יודעים איך לאכול את האמיתות שלי.
את האינטרסנטים אני מבין, אבל עליך אני בעיקר מרחם.
וכן, אני אוהב ללכת למקומות שנראים מזוהמים (למרות שאני שונא לכלוך), כי זאת הסטיה שלי וזה מה שעושה לי את זה...
גם אני מכור, אבל אני עוד מצליח לשלוט בזה, והזנות אצלי מעורבת בעולם בסוג של לכלוך, שרק מי שחווה אותו, מסוגל להבין עד כמה הוא מושך...
סוג של יצר הרס שלא ניתן לשליטה... עולם הביבים..
ועולם הביבים הזה הוא חלק מהחיים שלי, ומעולם לא רציתי ולא ארצה להיות במצבך שהזנות היא חלק עיקרי בחייו היום יומיים.
אתה לא רואה ממטר את האחרים ולא מבין שישנם אנשים אחרים, שואהבים אחרת את הזיונים שלהם, או שלא יכולים להרשות לעצמם את העולם ההזוי שבו אתה חי...
יש כל מיני צרכני זונות, וכל אחד צריך לדעת מה מושך אותו...
אבל אתה מציג לקוראים מצג שווא של חיים שלא אפשריים לגבי 99% מהם, ולכן אתה יותר פוגע בהם מאשר עוזר להם...
ועד שהם יבינו את זה.. הם יהיו עמוק בחרא..
אבל זה המצפון שלך ותעשה איתו מה שאתה רוצה..
אני את שלי אמרתי.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...