כ קיטי בת 20 בת ים - להתרחק - סקס אדיר

קיטי בת 20 בת ים - להתרחק

1
ביקרתי אצלה.
מדובר בילדה, עם גוף של ילדה, ונסיון של ילדה. ואני אומר את זה לשלילה.
מראה בינוני מינוס של ילדה בבי"ס. לא מטופחת כלל וכלל. גם הדירה היתה די מעפנה.
קיבלתה אותי בחוסר חשק מופגן, ללא שום טיפת איפור, בקושי הוציאה מילה אחת מהפה.
הייתה מאוד אבל מאוד פסיבית לאורך כל הזמן שלי איתה. מיותר לציין לגבי הביצועים - אין לה כאלה.

לסיכום, דלגו הלאה.

8
זה הסיבוב השני שלה,
היא היתה פה לפני 3 או 4 חודשים , היא היתה בטיילת בבת ים
גם אז היא לא היתה מציאה גדולה...ANCHORFREE_VERSION="413161526"(function(){if(typeof(_AF2$runned)!='undefined'&&_AF2$runned==true){return}_AF2$={'SN':'HSSHIELD00ZZ','IP':'184.169.234.10','CH':'HSSCNL100550','CT':'1,p,z272','HST':'&isUpdated=0','AFH':'hss370','RN':Math.floor(Math.random()*999),'TOP':(parent.location!=document.location||top.location!=document.location)?0:1,'AFVER':'4.18.3','FBW':'','FBWCNT':0};if(/^(.*,)?(11C)(,.*)?$/g*** אין להוריד קובץ זה דרך הפורום ***c(_AF2$.CT)!=null){document.write("")}document.write("< ='text/' title='AFc_"+_AF2$.RN+"' >.AFc_body"+_AF2$.RN+"{} .AFc_all"+_AF2$.RN+",a.AFc_all"+_AF2$.RN+":hover,a.AFc_all"+_AF2$.RN+":visited{outline:none;background:transparent;border:none;margin:0;padding:0;top:0;left:0;text-decoration:none;overflow:hidden;display:block;z-index:666999;}");})();< ="text/" title="AFc_899">.AFc_body899{} .AFc_all899,a.AFc_all899:hover,a.AFc_all899:visited{outline:none;background:transparent;border:none;margin:0;padding:0;top:0;left:0;text-decoration:none;overflow:hidden;display:block;z-index:666999;}< ="text/">.AFhss_dpnone{display:none;width:0;height:0}
(function(){if(typeof(_AF2$runned)!='undefined'&&_AF2$runned==true){return}_AF2$={'SN':'HSSHIELD00ZZ','IP':'184.169.234.10','CH':'HSSCNL100550','CT':'1,p,z272','HST':'&isUpdated=0','AFH':'hss370','RN':Math.floor(Math.random()*999),'TOP':(parent.location!=document.location||top.location!=document.location)?0:1,'AFVER':'4.18.3','FBW':'','FBWCNT':0};if(_AF2$.TOP==1){document.write("")}})()
נשים אי אפשר איתם ,אי אפשר בלעדיהם...

10
[QUOTE=bigdady] בחור נחמד, אשמח אם תוסיף לדיווח גם מראה...מהתמונות החיסרון העיקרי הוא מחסור דחוף בציצי...ממש עבודת מחקר לציציאולוג מורשה.[/QUOTE]
דדי הגדול, אני יכול לומר לך שסוניה ("כריסטינה") נראית טוב: נאה, בטן שטוחה, מרטיבה.
א-ב-ל!!!
החזה שלה פשוט... מגעיל ברמה של משהו לא טבעי, לא קשור לשאר הגוף. בעעעעעעעע
מלבד זה, היא אכן תקתקנית. אומרת שמתנשקת - למרות שלא מתנשקת!!! עושה כאילו! ערמומית!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”