כ מתכנן חופשה בחול - אשמח לייעוץ - סקס אדיר

מתכנן חופשה בחול - אשמח לייעוץ

1
אחרי שנשבר לי מהמחירים והיצא הדל של הבחורות בארץ הגעתי למסקנה שיש מלא כוסיות בחו"ל ,אז למה לא לחסוך במשך השנה כמה אלפים (נניח 9-13 ) ו לסוע לחו"ל בסוף השנה לחופשה ארוכה :) .קריצה
מה שחשבתי בגדול לחפש זה יעד שמקיים את התנאים הבאים :
1)מין בטוח ,משמע סביר להניח מדינה שבה הזנות היא חוקית כך שנשים בודקות את עצמם ואין סיכון למחלות מין ,כי אפילו שקשה להדבק בHIV ממציצה חשופה (וברור שמשתמשים תמיד בקונדום ) יש עוד הרבה מחלות מין שעוברות ברוק וכל מיני .
(כלומר ממש לא תאילנד חח )
2)מחירים לא מופקעים ,משמע סביר להניח אם אני הולך לגרמניה אז לאיזור עם ביקוש לא גבוה או לחילופין היצא רחב .
3)לתקופה ארוכה יחסית (מחפש לתכנן חופשה של חודש בערך של זיונים נונ-סטופ)
4)בונוס:אם ייצא לעבור במדינה שבה יש קאנביס חוקי וזנות חוקית וכך להנות משני העולמות בו זמנית .

קודם כל יש את העניין של תקציב , אם נניח שאני מזיין 4 ימים בשבוע בממוצע זה אומר סה"כ 16 ימים בחופשה ,נניח ופעם היא שעה וחצי (2 בחורות בערך ) בממוצע זה יוצא קרוב ל10,000 שקל לפי תעריף של 400 לשעה ,ויש מקומות הרבה יותר יקרים,בלי טיסה,בלי מלון וכו ,מה שמציב אותי קצת בבעיה.

רעיון שעלה לי הוא לשכור אוטו עם חבר שאמר לי שהוא גם בעניין ולסוע מפראג לאמסטרדם נניח ובדרך לעצור במקומות זולים ללון לאכול וכו ,אבל לא יודע איך אפשר באמת לבצע זאת .
שנית תהיתי אם התעריפים במדינות כמו צ'כיה אכן נמוכים יותר מבגרמניה ,ואיפה הייתם ממליצים שם לבקר ?
דבר שלישי אני לא סגור לגבי הטיסות והתעבורה באירופה וקצת מפחד מגלי ההגירה שם .
אם אני אלך מהסוף להתחלה לפי התקציב של 13,000 נניח ,מדובר ב32 בחורות במהלך החופשה . אם נניח ואצליח להסתדר לואו קוסט עם טיסה של 1500 +1200 (170 שקל ליום )שקל לשבוע (4800) לאוכל ולינה זה משאיר אותי עם 6700 שקל מה שאומר 210 לבחורה בערך ,נניח ונוסיף קצת 50 יורו לבחורה .

מכיוון שבחורות אפילו בפראג לוקחות במינימום 70 יורו ממה שידוע לי ,אני לא רואה את זה יוצא לאופק בתקציב הנוכחי .
אז למישהו יש רעיון ליעד חופשה אחר שיתאים ? או ביצע בעצמו טיול ארוך והצליח לא לגמור עם חור של עשרות אלפים בכיס ?

4
אם תתפשר על אופציות זיונים זולות אז מסע בין כמה ערים בגרמניה יכול לבוא בחשבון...חלונות אדומים בעיקר ומידי פעם ביקור המועדונים FKK (כל ביקור יכול להגיע ל1000 ש"ח בקלות אחרי 3 מספרים וכניסה...כניסה בד"כ 50-90, מספר 50-60 ביורו). תבדוק אולי פיליפינים או תקצר שהות....אבל אני לא מבין למה פסלת את תאילנד.

6
אני לא יודע למה בשום מקום לא מצויינת יוון בתור מקום לסקס

בעיר אתונה יש את איזור של רחוב Filis ויש שם הרבה בורדלים זולים ביותר עם בחורות מטורפות

ניתן לזהות אותם לפי מנורות בודדות לבנות שדולקות גם ביום

http://www.wikisexguide.com/wiki/Athens

נערות ליווי באתונה ופרטיות שנראות מדהים

לפחות ממה שאני נתקלתי אהבו מאוד ישראלים
breathing doesn't mean you're alive

8
הטיסות לתאילנד הוזלו בצורה משמעותית, היום ניתן למצוא טיסות ב 680$ מה שהופך את תאילנד לקרובה יותר, ואם המטרה זיונים וטיולים אז פטאיה זה מרכז העניינים כי בפוקר כל המסביב ( מלון, תחבורה, אוכל) יקר, בפטאיה תוכל לחיות בתקציב של 130-200 דולר ליום כולל הכל !!

9
לא יודע איפה מצאת טיסות ב680 דולר..המינמום שאני רואה זה 800 וגם זה דרך קטאר...שתף בבקשה נשמח.!!!

לינוקס, לפי הכתיבה שלך אני מניח שאתה צעיר יחסית ולא מחפש להתפנק במלונות יקרים וכו'...130 דולר ליום זה 4500 בהאט שזה המון במיוחד אם אתה לא מזיין כל יום...מלון נחמד ב1000, אוכל 500, הסתובבות ביום וקניות אטרקציות ומוניות 300, יציאה בערב כולל מועדני חשפנות ושתייה 500-800, מה שמשאיר לך 1500 בהאט להביא מישהי מהיאנסומניה, ואתה יכול בקלות לחתוך פה מהוצאות של המלון והבילויים. אם אתה לא מחפש לזיין לונג כל יום הייתי הולך אפילו על 100-110 דולר ליום בממוצע.

10
כן אני בעשור השני לחיי . כמובן שבלי קשר חשבתי ללכת לברים ולחפש זיונים שאינם בתשלום , פשוט לשלב ,ככה לא יהיה בלחץ אם לא ילך לי בבארים וכו (יש כמה מועדונים בגרמניה ששמעתי שיש שם אורגיות מטורפות )

אני קצת מפחד מפטאיה ותאילנד בגלל מחלות מין וכו . וואלה לא חשבתי על אתונה ,יש שם מועדוני fkk ?
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”