שלום לכולם...
פעם שניה שאני כותב בפורום (האחרונה היתה ממש ממזמן)
כמו כולם גם אני ניסיתי להגמל...אבל ללא הצלחה...
להלן מספר חוויות שחוויתי לאחרונה
היות ואני מתגורר בפ"ת ומרכז חיי שם אני מחפש מידי פעם "מציאות" בסביבה
לצערי אין ממש אבל בכל זאת כמה מילים...
1. איריס פ"ת- נכון שהיא נותנת שירות מדהים מצד אחד ומצד שני...היא מתקשרת מידי פעם להגיד לי שהיא חרמנית בפעם האחרונה שהיא עשתה את זה הייתי עם אשתי במסעדה שלמזלי הגדול היא היתה בשירותים ממש באותה השניה
מאותו רגע ניתקתי איתה מגע לחלוטין!!!! לא מוכן שיתקשרו אליי!!!
2. את המקום הנלוז בצומת סגולה כולם מכירים...אממה בשביל תקתוק זריז זה לא רע...בא מזיין והולך 10-15 דקות ויאללה 250 שקל...לא נורא
3. בהמלך חיי הכרתי עוד שתי בנות אחת מר"ג ברחוב הרוא"ה ממש לא כוסית אבל מוצצת מעולה גמירה בפה אחרי כמה פעמים היא מצצה לי פעמיים במחיר של מציצה אחת...
4. יש בחורה פרטית שאני מזיין אותה בבית שלה...אתם מכירים אותה כ"שי" שמופיעה מידי פעם בכל מיני מכונים למיניהם...שיניים גרועות...רזה..ציצי איכשהו נופל...אבל שוב...בשביל 200 שקל ל 10-15 עושה לי את זה...
5. יש את המכון בבר כוכבא ...או משהו כזה...לפעמים יוצא משהו סביר אבל לא יותר מזה...לשם אני לא חוזר...די דוחה...כולל אלמוגית...
6. חוויתי לצערי גם עוקץ...אולי חצי עוקץ...הכרתי מישהי אתיופית מהצ'אט מכנה את עצמה שיר
לקחתי אותה מלוד לכיוון רמלה...שהגענו לרמלה היא אמרה שהיא רוצה 200 שקל לחדר...ושהיא כבר תבוא...בדרך כלל אני לא פתי אבל הפעם האמנתי לה...אולי בגלל שהיא מצצה לי קצת בדרך תוך כדי נסיעה...אז ככה חצי עקיצה מי שרוצה את הפון שלה כדי להזהר יכול לפנות אליי ואני אתן לו
כמובן שגם בז'בוטינסקי 90 ברמת גן ביליתי...עוד תקתוקיה רק ששם הבנות נראית די טוב רק שהן כל הזמן חופרות...לא ככה ולא ככה..בקיצור לא כיף...
7. יש את בת חן שהיא סוג של פרטית...שמקבלת רק במציצה ובאנאלי בר"ג אממה היא כונפה אמיתית...רק לראות אותה יורד החשק...לא רציתי אפילו לזיין אותה ואני חולה אנאלי...נתתי לה למצוץ ועפתי...לא ממולץ בעליל מה גם שעכשיו היא דורשת 350-400 למפגש...הזוי..אז זה היה ב 200 וגם זה 200 יותר מידי...
טוב חברים, האמת שנהניתי לחפור לכם..אחזור שוב עם עדכונים נוספים...כמיטב השיר...לא יכול לעצור את זה לא יכול לעצור את זה...
כמה ביקורים לאחרונה
2אחי לא לכל חנות של פלאפון ותקנה פלאפון מבצעי עם סים של טוקמן. שומר את הטלפון בעבודה ובכמה מאות שקלים תרוויח שקט
כמה ביקורים לאחרונה
4רונכו, תודה רבה על הדיווח ועל הרצון לשתף את החברה בפורום.
אז מה היה לנו כאן:
זונה שמתקשרת אליך באמצע ארוחה עם אישתך, כונפות, זונות רחוב והדובדבן שבקצפת עוקץ מאתיופית.
במקום שחבר וותיק ומנוסה העונה לשם "צעיר לנצח" ינסה להוציא את החבר החדש שלנו מהבוץ וינסה להמליץ לו לחסוך
4 פעמים 250 שקל ולהתפנק בצימר עם דוגמנית פצצה מענף הליווי וכך גם להוריד את הסיכונים שהאישה תעלה על התחביב
מתקבלת רק ברכת ברוך הבא.
ronco חבר יקר,
אם תעשה חישוב אתה משלם 1000 שקל לשעה על תחתית של התחתית של עולם הזנות כאשר
בסכום הזה אתה יכול להתפנק כמו באלפיון העליון, רק טיפה להוריד מינון. בנוסף לכך, אתה גם
מוריד את הסיכוי באופן דרסטי לחטוף איזו מחלה.
מקווה שלא תראה את ההודעה שלי כמתנשא או אליטיסטית, כתבתי את עצתי מתוך רצון טוב.
כמובן שאם אתה אוהב את הז'אנר הזה של עולם הזנות תמשיך בדרכך ותראה הודעה זו כמבוטלת.
כמה ביקורים לאחרונה
5חביבי עד עכשיו באמת חפרת אבל כל הכבוד על הדיווחים
מקווה שבקרוב תקדח ותמצא "גז " איכותי ותחלק לשכנים
אומרים שאין נביא בעירו סע למחוזות אפלים לך למארי היא שווה ולוקחת 250 שח'
יש את מרינה אחות מעשית שנותנת אחלה שירות וגם אנאלי
אשלח לך בפרטי
אבל תיזכור יש להיתנהג יפה בבית ספרינו
כמה ביקורים לאחרונה
6[QUOTE=ronco100]
שלום לכולם...
1. איריס פ"ת- נכון שהיא נותנת שירות מדהים מצד אחד ומצד שני...היא מתקשרת מידי פעם להגיד לי שהיא חרמנית בפעם האחרונה שהיא עשתה את זה הייתי עם אשתי במסעדה שלמזלי הגדול היא היתה בשירותים ממש באותה השניה
2. את המקום הנלוז בצומת סגולה כולם מכירים...אממה בשביל תקתוק זריז זה לא רע...בא מזיין והולך 10-15 דקות ויאללה 250 שקל...לא נורא
3. בהמלך חיי הכרתי עוד שתי בנות אחת מר"ג ברחוב הרוא"ה ממש לא כוסית אבל מוצצת מעולה גמירה בפה אחרי כמה פעמים היא מצצה לי פעמיים במחיר של מציצה אחת...
4. יש בחורה פרטית שאני מזיין אותה בבית שלה...אתם מכירים אותה כ"שי" שמופיעה מידי פעם בכל מיני מכונים למיניהם...שיניים גרועות...רזה..ציצי איכשהו נופל...אבל שוב...בשביל 200 שקל ל 10-15 עושה לי את זה...
5. יש את המכון בבר כוכבא ...או משהו כזה...לפעמים יוצא משהו סביר אבל לא יותר מזה...לשם אני לא חוזר...די דוחה...כולל אלמוגית...
6. חוויתי לצערי גם עוקץ...אולי חצי עוקץ...הכרתי מישהי אתיופית מהצ'אט מכנה את עצמה שיר
לקחתי אותה מלוד לכיוון רמלה...שהגענו לרמלה היא אמרה שהיא רוצה 200 שקל לחדר...ושהיא כבר תבוא...בדרך כלל אני לא פתי אבל הפעם האמנתי לה...אולי בגלל שהיא מצצה לי קצת בדרך תוך כדי נסיעה...אז ככה חצי עקיצה מי שרוצה את הפון שלה כדי להזהר יכול לפנות אליי ואני אתן לו
כמובן שגם בז'בוטינסקי 90 ברמת גן ביליתי...עוד תקתוקיה רק ששם הבנות נראית די טוב רק שהן כל הזמן חופרות...לא ככה ולא ככה..בקיצור לא כיף...
7. יש את בת חן שהיא סוג של פרטית...שמקבלת רק במציצה ובאנאלי בר"ג אממה היא כונפה אמיתית...רק לראות אותה יורד החשק...לא רציתי אפילו לזיין אותה ואני חולה אנאלי...נתתי לה למצוץ ועפתי...לא ממולץ בעליל מה גם שעכשיו היא דורשת 350-400 למפגש...הזוי..אז זה היה ב 200 וגם זה 200 יותר מידי...
טוב חברים, האמת שנהניתי לחפור לכם..אחזור שוב עם עדכונים נוספים...כמיטב השיר...לא יכול לעצור את זה לא יכול לעצור את זה...
[/QUOTE]
שלום לכולם...
[/QUOTE]
לכל החברים החדשים, ככה נראית הודעה ראשונה, לא שאלות בסגנון מה הטלפון של ההיא או מי היה עם זאת
תלמדו
אוליגופול:
הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.
גזען!
הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.
גזען!
כמה ביקורים לאחרונה
7כמו שאמרת בת חן ההיא ממש כונפה נתתי לה למצוץ רק בשביל לא להעליב אותה עוררה בי בחילה ממש יש גם לשים לב שיש איתה תמיד גבר שמשקיף עלייך מרחוק לנשואים שבנינו תזהרו