כ מתכנן חופשה בחול - אשמח לייעוץ - דף 2 - סקס אדיר

מתכנן חופשה בחול - אשמח לייעוץ

11
לגבי טיסות לתאילנד ולכל מקום תשתמש ב SKYSCANNER ותמצא טיסה ב 580$ דרך קטאר ( טסתתי פעמיים כבר בדרך זו) לגבי הבילוים, 150$ והלאה זה מה שמאתי את עצמי שורף ליום....כולל הכל... ההבדל בין מלון טוב למלון שרק אפשר לישון בו זה 40 ש"ח בפטאיה.. תאכל בפוד קורט שבסנטרל פסטיבל - אפשרויות מגוונות ולא יקר - ובחורות להכיר באינסומיאה לאחר 3 בלילה ( התעריף ירד והמבחר גדול :-)...

בהצלחה !!

חודש הבא אני בקייב.. אם יש מעוניינים אשמח שיצטרף אלי גולש מהפורום אני בן 40 ואוהב לבלות..

12
הייתי לפני כמה חודשים בסנט פטרסבורג שברוסיה
זין טוב עלה לי קצת פחות מ-300 שקל לשעה
הבחורות היו יפיפיות וניתן להתרשם באתרים לפני ההגעה
השירות מצוין, כמובן עדיף לפני זה לקרוא דיחחים (יש כמה אתרים מקומיים עם דיווחים) ולראות ציונים באתרים
10 ימים מאלפים ובלי קשר לזיונים, יש בעיר הזאת מה לעשות

14
ביוון הזנות היא חוקית ומוסדרת. אני גם שמעתי בעבר דברים טובים. לא הייתי שם אשמח אם מישהו יפרט..

[QUOTE=mr hyde]אני לא יודע למה בשום מקום לא מצויינת יוון בתור מקום לסקס

בעיר אתונה יש את איזור של רחוב Filis ויש שם הרבה בורדלים זולים ביותר עם בחורות מטורפות

ניתן לזהות אותם לפי מנורות בודדות לבנות שדולקות גם ביום

http://www.wikisexguide.com/wiki/Athens

נערות ליווי באתונה ופרטיות שנראות מדהים

לפחות ממה שאני נתקלתי אהבו מאוד ישראלים

[/QUOTE]

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

17
לא מדאיג כי מקפידים לשים חליפה, וכי בוחרים בנות שנראות איכותיות יותר...לדןגמה אני לא לוקח מהרחוב, גם כדי לא להסתבך עם צעירות וגם כי בהרבה בארים עושים בדיקות...לך תדע ולך תסמוך...הבעיה שאנחנו חרמנים אז טסים לתאילנד..ומלבד היצע הבנות יש למדינה הזו המון מה להציע במיוחד לגילך.

18
תשמע לנסןע לזיונים לתאילנד...
תאמין לי לא מציאה והייתי שם
חם מאוד ולח וזה עולם שלישי והכי חשוב הבנות נראות הרבה פחות טוב מהאירופאיות
היתרון היחיד שאפשר לקבל שם יותר פינוק ושירות וחווית חברה ומאהבת..
אבל תכלס זה בטח לא יותר זול - בגרמניה הולנד בלגיה וצכיה בקלות אפשר למצוא פצצות ומחירים של 120-150 שקל
כלומר 30-40 אירו

19
זה בהנחה שהוא יוכל להצמיד את עצמו לחלונות ולהתפתות לא לדגום בFKK...חוץ מזה מי היה נכנס רק פעם אחת ובFKK להוציא 1000 ש"ח זה לא בעיה בכלל, וגם פעמיים בחלונות יתקרב ל400 ש"ח בממוצע....אבל מסכים שאם אתה נוסע לחודש ומטה אין הבדל בין תאילנד לגרמניה במחיר...ההפרש בטיסה בדיוק הוא ההפרש במחיה א בסה"כ משתווה...השאלה מה אתה מחפש לחוות.

20
חשבתי לסוע לפראג בצ'כיה למקום הזה :
http://www.sweetparadise.cz/en/price-list
מישהו היה ? (מחירים פצצה ומבחר מטורף ! )

בקשר לגרמניה וכאלה מה עם הברוטל הכי גדול באירופה :
http://www.pascha.de/en/cologne/pascha-brothel/ .
יש שם מבחר ענק!!אשכרה 100 בחורות ב7 קומו 24.7 וחלק גדול מהקומות זה במחירים מאוד זולים !

כמובן שחשבתי לנסות גם את fuck as you can למרות שהבנתי מדיווחים הפורום שיש שם יחס של יותר גברים מנשים כמעט תמיד וזה קצת מבאס (ואני ממש לא בקטע של gangbang וכאלה )

הייתי שמח לסוע לרשת fkk paradise בגרמניה ובמיוחד לאלו המפוארים כמו ארטמיס אבל הם יותר לאנשים עמידים בגילאי 30-40 ממה שידוע לי ומהר מאוד אני חושב שאני אבבזבז שם כמויות של כסף חח .
חשבתי יותר על fkk גדולים וזולים יותר ,כמובן עם עדיפות למדינות יחסית עניות ביחס לגרמניה (זה למה חשבתי צ'כיה ) או אולי הונגריה ,אפילו שאין לי מושג מה יש שם או קורה שם כרגע .

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”