לצערי לא קראתי את הפוסט הזה לפני........ כאמור פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים !!
מי אמר אמצע שנות ה 20 ? היא נראית טוב למישהי בת 30+ , בטן, סנטר כפול, רק במבט ראשוני היא עושה רושם של צעירה, אם יורדים לפרטים רואים שהיא ממש לא. לא סתם היא מכניסה מיד לחדר חשוך וסגור.
הודעתי חצי שעה מראש שאני מגיע, מספיק זמן לעשות גילוח נורמאלי במשולש שלא ידקור לא ?
הבחורה אה מינית, היא מתייחסת אליך כמו לקוח במוסך (בהתחלה ), "תשכב על הגב", "יותר למעלה"....
ניסיתי קצת לחמם את האוירה לנגוע קצת וללטף, היא הבינה את הרמז ונגעה בי כמו חבר שלי מהצבא, יותר תפיכה על השכם כזאת.
גניחות מזוייפות כאלו לא שמעתי בחיים, ומשפטי "כן ,זיין אותי חזק..." שבא למות.
וכאן הגיע השוס, מיד כשגמרתי, כשעוד הקונדום עלי, לא הספיקה אפילו להוריד אותו, אמרה :"קשה לגמור פעם שניה בטח לא תצליח", לא התרגשתי אמרתי לה , לא דווקה אם ננוח כמה דקות יהיה בסדר ויש לנו שעה לא ? (זה היה אחרי 20 דקות אולי ) ואז היא התחילה לספור לי זמנים..... ואז אחרי 3 דקות היא קופצת, טוב יאללה ממשיכים, חכי שניה תני לנשום, גם ככה אין על מה לדבר איתך כי ייבשת את האוירה. שוב שכבה ליידי, שפכה מלא שמן והחילה לטלטל את המסכן טילטולים שהשב"כ לא היה מתבייש בהם, כמובן שכל 30 שניות, אתה רואה הוא עייף, הוא לא זז, כלום לא קורה..... מטומטמת, עם משפטים ויחס כזה גם אם בר רפאלי היתה פה הוא היה זז !!
אני לא נוהג להתבטא ככה כלפי הבנות, יש לי המון כבוד תמיד, אבל הפעם זה היה ממש הזוי, בחיים לא חשבתי שזה יכול להגיע לרמה הזאת.
שומר נפשו (בעיקר, כספו פה לא חשוב ) ירחק מאוד !!!
ככה זה כשאתה חרמן בבוקר ורב הבנות מתחילות בצהריים, אתה נופל ובגדול...
מקווה שחיזקתי את הדיווחים האמיתיים לגבי הגברת כדי שיבינו מי פה היחצנים (או הגברת עצמה... )