כ מאיה מאזור - דף 2 - סקס אדיר

מאיה מאזור

12

אני הייתי מספר רב של פעמים אצלה. בתקופה שקיבלה באזור בביתה. לאחר מכן יחד עם מירב (או מיכל) בחולון).
כשעברה חזרה לאזור, שכרה שם חדר עלוב עם מקלחת זוועה. שדי הוריד את החשק להגיע אליה.
נושא הסניטריה וההגיינה - ניחא.
הבעיה איתה שאין לה מילה! אתה קובע שעה. והיא מבריזה בלי לומר כלום.
בפעם הראשונה קבעתי בשעות הבוקר לשעה חמש אחה"צ. התקשרתי כשיצאתי מהעבודה. אמרה "תגיע בכייף". חצי שעה לאחר מכן, כשהעתי, התקשרתי. לא ענתה. כך רבע שעה. המתנתי (כאילו מה אני כבר יכול לעשות...). התקשרה אלי כעשרים דקות לאחר השעה שקבענו. התנצלה שלקוח קבוע התקשר מהרגע להרגע אז הכניסה לפני. ברור שנכנסתי (כבר הייתי שם לא?!).
זה מאוד הוריד לי, ועברתי ממנה לואלרי מפתח תקוה (בתור הקבועה).
לאחרונה, לפני כחודש, רציתי לבחון את מאיה שוב. צילצלתי. ענתה. אמרה בטח בוא. קבענו לחצי שעה קדימה. הגעתי, סיננה אותי כעשרים דקות. הפעם לא נשארתי. הלכתי. התקשרה כחצי שעה אחרי. טענה שחבל שלא נכנסתי כי הטלפון שלה היה על שקט והיא היתה במקלחת ובכלל הברזתי סתם. אני הברזתי...
יותר לא חוזר!!!

מאיה מאזור

13
היום הייתי אצל מאיה בפעם השנייה השבוע. מקבלת באזור
תמניה מדליקה בת 36 לערך. שחומה אבל לא שחורה. בלי ח וע. חזה בינוני סקסי יפה פטמות יפות מגרות.
בכלל כל הגוף שלה נורא יפה לפי הגוף נראית 10 שנים פחות. רק לפי הפנים והכפות ידיים הם אלה שמסגירים את גילה.
עיסוי נעים. יודעת לגעת. מפנקת. עשתה לי הרפיה עם כפות הרגליים. מאד מגרה... גם הבודי שלה מגרה. היא גם מאד חריגה בנוף ולא קפואה כמו כל הארופיאיות.
אני חושב שאפשר להוציא ממנה יותר....
אני אבדוק את זה

לסיכום:
מראה 8
עיסוי 7
בודי 9

בטוח שאחזור

מה שאתה נותן זה מה שתקבל

מאיה מאזור

14
מה שכתב wizard די מדוייק. הבעיה עם מאיה אינה טיב השרות או איך שהיא נראית אלא המקום (ממש עלוב) ואי הדיוקים שלה. בעצם אלו שתי בעיות...
לגבי להוציא ממנה יותר - ברור שאפשר. וזה לא להוציא. היא לבד עושה יותר. אבל תזהרו! באחת מהפעמים שהייתי אצלה, כמעט נאנסתי למין לא מוגן. רק התנגדות עזה מהצד שלי מנעה מאיתנו סקס ללא גומי.
כמובן שניסתה לשדל אותי לבוא בפעם הבאה עם גומי. ויתרתי. אמרתי לה שאני לא בא בשביל זה אלא בשביל עבודת יד משובחת.
סיפור אחר: באחת מהפעמים שהייתי ביקשה (וקיבלה אישור) לבצע בי אורלי. גם כאן לא אני הצעתי או ביקשתי אלא היא יזמה (הפעם זרמתי). לטענתה יש ביניינו "חיבור". או כמו שאמרה "אני לא יודעת למה, אבל אתה מה זה מגרה אותי. ממש עושה לי את זה". אני מתאר לעצמי שזה לא רק אני אלא עוד רבים וטובים.
בהצלחה לכולם

מאיה מאזור

16
הבחורה מזדיינת מלידה ומסובבת על כל הראש , הדירה הקודמת שלה באזור היתה בבניין ישן ומתפרק אבל לפחות נראתה סביר מבפנים , המקום החדש שלה בתוך חצר של בית פרטי באזור לא רחוק מהמקום הקודם , בבית מעל גרה אישה מבוגרת נכה ואין דיסקרטיות בכלל ,המקום קטן ומסריח לא אסטטי ולא נקי ,
כל מה שנאמר פה נכון , אין לה מילה ויכולה ליבש אותך בחוץ או להיעלם בלי לחשוב פעמיים גם אם הגעת במיוחד מאילת , יש לה גוף פצצה וניתן לזרום איתה לכל מה שרוצים אבל כל הרקע והתנאים מסביב מוריד מהחשק

מאיה מאזור

19
חוזר עכשיו ממאיה אזור
נכון הדירה קטנה ומעופשת המקלחת חבל על כל מילה
אין מיטה רק דרגש עיסוי מבאס
אבל יש מים חמים וסבון ומגבת נקיה
מאיה חמודה לבבית ואגב לא היתה שום בעיית ייבוש התקשרתי ב12.30 ובאחת הגעתי אליה וחיכתה לי מוכנה ללא כל איחור
עושה מסז די רגיל אבל בנגיעות אירוטיות מאחור ומלפנים
מתחככת תוך כדי המסז דוחפת לראשך את בטנה ושדיה
לא מאד מתלהבת כי לטענתה היא חוזרת בתשובה שומרת שבת ועושה את זה רק כי עליה לפרנס 3 משפחות
המגע של ידיה מאד אירוטי ויודעת לסחוט את הזין באופן סביר עד טוב
חייכנית ואומרת לא מסתכלת על השעון אך בפועל הייתי 20 דקות כולל מקלחות - אגב לא ביקשה מקלחת לפני כך שחשד גדול עולה בקשר להיגיינה שלה והיתה גם די דביקה כשהגעתי
אשת שיחה לבבית אך אין גמירה בפה ואין זיון
מי שמחפש תימניה סקסית למדי אך לא צעירה עם ידיים רגישות ויחס חם זה המקום
לא הבחנתי בבעיית דיסקרטיות חצר שוממה ובסופה דלת ואתה בפנים
אחזור ולו רק בגלל הגישה החיובית והתחושה שבפעם הבאה יהיה גם אוראלי ...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”